«Σε θέσεις μάχης»

681 Αθλητές  Ταεκβοντό από όλη την χώρα προετοιμάζονται για το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.   «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩ...

681 Αθλητές  Ταεκβοντό από όλη την χώρα προετοιμάζονται για το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.


 «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2013»  
&
«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2013»


Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» στην περιοχή Μποζαίτικα (Πανεπιστημίου 480, Τ.Κ. 26443 Μποζαίτικα, Πάτρα - Τηλ. : 2610 - 456132).

Παρασκευή 10 Μαΐου, Σάββατο 11 Μαΐου & Κυριακή 12 Μαΐου 2013. Ώρα έναρξης των αγώνων 08:30 και για τις 3 ημέρες.

Δείτε την κλήρωση:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/5/2013       ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5/2013

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5/2013


Σχόλια

BLOGGER: 76
  1. Καλως να διεξαχθουν σε οποιο μερος και οπουδηποτε στην Ελλαδα.Θεωρω ομως οτι η συμμετοχη θα επρεπε να ειναι δωρεαν και οχι με 40 ευρο.Αυτο το θεωρω καπως!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oxi kapos einai megalo lathos, dn mporei na pigeneis na paikseis k na plironeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Paidia ... proswpika gia na paw ... 40E sumetoxi + 25 gia tin karta tis wtf +60 gia dae do papoutsakia +50 3enodoxeio +60 diadromes... 230 auto den einai agwnes kefaleo gia epixeirisi einai .. pou na pas ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ απ την άλλη πάλι λέω ότι "οκ να πληρώσουμε τα 40 της συμμετοχής, αλλά δώστε μας ποιότητα υπηρεσιών και ένα καθαρό και δυνατό πρωτάθλημα" Και έχω μια προαίσθηση ότι αυτή την φορά θα είναι ωραίο το πρωτάθλημα. Άκουσα πολλά θετικά όπως ότι θα είναι υπεύθυνος και θα ελέγχει και αξιολογεί τους διαιτητές ο Τσακιρ Τσελμπατ, θα έχουν 5 τερεν με το κεντρικό υπερυψωμένο κ.λ.π. Για να δούμε ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το αλλο με τον τοτο το ξερεις?χαχαχαχ μακαρι φιλε,θα εχει λεει και on line καλυψη σε ολα τα τερεν.
      ετσι θα επρεπε.για να δουμε.μακαρι μπας και ξεκινησει κατι καλο με ολα αυτα τα χρηματα που δινουν γονεις και αθλητες

      Διαγραφή
    2. Τον τσακιρ τον φερνουν για το καλο τον αγωνων?η για να κανουν δημοσιες σχεσεις καποιοι?...

      Διαγραφή
    3. τοσο πολυ εεε 50000 χαχα .... τωρα μας πειραξε και αυτο αλλα πρεπει κατι να λεμε παντα, στην ελλαδα ειμαστε .κατσε ισως πηραξουν οι κερκιδες και οτι θα εχει το σταδιο της πατρας ....

      Διαγραφή
  5. προγνοστικα για το πανελλινιο εχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαστε σοβαροί; 230€ ; Ξέρετε που βρισκόμαστε;
    230€ και την μεταφορά μέχρι την Πάτρα, ο Θεσαλονικιός π.χ. πρέπει να δώσει τα κέρατα του.
    Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι 230€ + μεταφορά + φαγητό + 40€ συνδρομή στη σχολή (εγώ τόσα έδινα όταν πήγαινα) = (περίπου) 400€
    Ποιος μπορεί πλέον να διαθέσει τόσα; Δηλαδή ευκαιρίες έχει μόνο ο αθλητής που έχει λεφτά; Αυτός που δίνει περισσότερο από το μισό του μισθού;
    Κάτσε ντε; Όλες οι οικογένειες έχουν οικονομικά προβλήματα, οι νέοι δεν έχουν δουλειά και αν έχουν βγάζουν 500€.

    Ρε παιδιά στην τελική, δεν θέλουμε ηλεκτρονικούς θώρακες, γιατί να πληρώσω τους ηλ.θώρακες, τις οθόνες, το προσωπικό που θα τα στήσει(, την μεταφορά τους και τα παπουτσάκια; όπως ήταν πριν «χειροκίνητα», το προσωπικό (διαιτητές-επόπτες) υπάρχει και με τους ηλ. θώρακες. Σκοπός είναι να πέσει το κόστος, για να μπορέσουν ακόμα περισσότεροι αθλητές να έρθουν.
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδω ειναι που λεμε...ο ΟΠΑΠ αντι να τα πεταει και να μπαινει χορηγος σε καθε ομαδα ποδοσφαιρου κλπ...που αποδεδειγμενα χρωστανε στο κρατος εκατομμυρια και πτωχευουν κερδιζοντας τα χρεη τους...ας βοηθησει τον ερασιτεχνικο αθλητισμο και κατ επεκταση και το αθλημα μας....Ο ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ...ειπαμε ο καθε μορφωμενος....μη πω οτι δεν το καταλαβαινουν μονο αυτοι που βουτουν το κουταλι στη σουπα!!!!
      ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

      Διαγραφή
    2. Κ. ΧΡΗΣΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΘΩΡΑΚΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ 25Ε ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΕΦΩΣΟΝ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ !

      Διαγραφή
  7. καλημερα τα pool θα αναρτηθουν και σε ποιο site? απ οτι ειδα στο tpss results ειναι κλειδωμενη η διοργανωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΩΣ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΌΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !!!!! ΚΑΙ ΣΤΑ 59 ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟΥΣ 35 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΚΤΑΔΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να δεις και τα -59 Νεανίδων ...

      Διαγραφή
    2. τι εννοεις φιλε μου για την κατηγορια αυτη?με ενδιαφερει να ακουσω τη σκεψη σου

      Διαγραφή
    3. Απλά ότι τα 3 από τα 4 μετάλλια είναι μαζεμένα στην κάτω αριστερή γωνία.. Δεν υποβαθμίζω καμία αθλήτρια αλλά όποιος έχει κάποια σχέση με την συγκεκριμένη κατηγορία μπορεί να εκφέρει άποψη ..

      Διαγραφή
    4. πολυ δυνατη κατηγορια και επειδη την εχω παρακολουθησει εγω πιστευω οτι ολα τα κοριτσια ειναι αστερια! Δυνατα ονοματα και με μελλον.
      Δυστηχως απο την κατω αριστερη γωνια μονο ενα μεταλιο θα προκυψει.
      Εαν το παιζαμε στο στοιχημα θα γινοταν χαμος...χα χα χα

      Διαγραφή
    5. Αυτό εννοούσα κι εγώ φίλε μου .. Καλή και άγια η ηλεκτρονική κλήρωση αλλά να γίνεται σωστα (με τους 4 καλύτερους στις γωνίες κ.λ.π.)Και για να μην παρεξηγηθώ, "καλύτερους" εννοώ σύμφωνα με τις τρέχουσες διακρίσεις τους..

      Διαγραφή
    6. για να γινει αυτο πρεπει να ακολουθηθει η διαδικασια του seed που αν δεν υπαρχει ενιαια βάση με τις διακρισεις των αθλητων , τοτε θα πρεπει να συμφωνησουν ολοι οι προπονητες για το πιοι θα μπουνε στις 4 γωνιες.
      Στην Ολυμπιαδα πχ βασει παγκοσμιας καταταξης εγινε αυτο, Εδω ποιος θα αποφασισει ποιος θα παει και που...;

      Διαγραφή
    7. ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ -59 ΕΦΗΒΩΝ ΜΕ 37 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 5 ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΚΤΑΔΑ (ΑΓΩΝΕΣ 221-222-223-224) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ !! ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡ !!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    8. kai omws file mou opws eides o nikiths ths kathgoria den prohrthe apo thn oxtada pou perigrafeis ws thn kalyterh!!!!

      Διαγραφή
    9. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΚΤΑΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΕΠΑΙΞΕ 4 ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ 4 ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ !!!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ !!!! ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΩΣ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Σε μία πόλη όπως η Θεσσαλονίκη που έχει σίγουρα πάνω από 2000 αθλητές στο συγκεκριμένο άθλημα είναι άξιο απορίας γιατί στο Παννελήνιο συμμετέχουν μόλις 681 αθλητές....και άραγε πόσοι από αυτούς τους αθλητές δεν μπορούν να συμμετέχουν λόγω χρημάτων και πόσοι δε μπορούν λόγω του ότι δεν έχουν καλύψει όλα όσα ζητάει σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία. Τελικά το κάποτε οικονομικό άθλημα του Τae kwon do κατάντησε πιο ακριβό από την κολύμβηση και την ιππασία..Προσωπικά βλέποντας την απογοήτευση των γονέων για την κατάσταση, που έφεραν το άθλημα αυτοί που το διαχειρίζονται, έχω να πω ότι είναι πλέον προφανές ότι η ΕΛ.Ο.Τ. είναι μία από τις πιο προσοδοφόρες επιχειρήσεις της Ελλάδας σε περίοδο κρίσης και σύντομα θα δούμε πολλά παιδιά να στρέφονται σε άλλα αθλήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φανταστείτε τι έξοδα έχει ένας αθλητής που έχει την τύχη να το πω...ή την ατυχία να ζει σε ακριτικό νησί...ακτοπλοικά και αεροπορικά εισητήρια συν όλα τα άλλα που προανεφέρατε αλλά αυτό που έχω καταλάβει ο "δυσκολότερος" αντίπαλος είναι οι γνωριμίες και οι δημόσιες σχέσεις που εμείς λόγω της γεωγραφικής μας θέσης δεν έχουμε.
    Αυτό που πάντα λέω στο παιδί μου είναι ότι στην ζωή θα αδικηθεί πάρα πολλές φορές άρα θα πρέπει να μάθει να επιβιώνει και θα υπάρξουν κι άλλες στιγμές που θα νομίζει ότι έχει αδικηθεί άρα να προσέχει τις σκέψεις του.
    Όπως και να έχει καλή επιτυχία σε ΟΛΑ τα παιδιά και ας μην χάνουν την αγάπη και τον ρομαντισμό τους με όποιο άθλημα και αν ασχολούνται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΠΡΩΤΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΠΧ? ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΕΤΑΒΕ ΚΑΙ ΑΤΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤI MOY ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ! ΕΝΑ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΤΟ ΑΤΕΝΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ...

      Διαγραφή
    2. και μετα για καφε στο λεντζο ε?
      Αλλα η πρωταση δεν ειναι καθολου κακη

      Διαγραφή
  12. Γνωρίζεις κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα για την παρακολούθηση των αγώνων live?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δυστηχωs ο λεντζοs εκλεισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ TKD ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΛΕΝΤΖΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΑ -59 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΝΙΚΗΦΟΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΣΑΜΕΛΗ ΓΙΩΤΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΓΙΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ . ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΟΦΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΛΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ!!!!!

    ΕΧΑΣΕ 5-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΣΙΔΟΥ ΤΟΥ ΧΟΥΑΡΑΝΓΚ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΑΡΔΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΛΙΦΘΙΝ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Αφήστε την γραμματική ρε μάγκες, γιατί δεν το ΄χετε αμφότεροι.. Με "η" γράφεται και ξανά συγχαρητήρια για την κοπελιά.. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, μετά από παντελή απουσία ενάμιση περίπου χρόνου από τα τεραίν..(από το Πανελλήνιο Π/Κ του 2011, αν δεν απατώμαι..)

      Διαγραφή
  17. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η διοργανωση ηταν η πιο καλη των τελευταιων χρονων!δεν καταλαβαινω γιατι τα βαζετε με αθλητες που εχουν δειξει την αξια τους και ειναι κυπελλουχοι και πανελληνιονικες!τους συγχαιρετε πρωτα και μετα ανωνυμα τους''θαβετε"ειτε ειναι νοτιοι ή βορειοι.Μπραβο σε ολα τα παιδια που επαιξαν ανεξαρτητα απο το αποτελεσμα.Ολοι γυμναζονται ,ιδρωνουν,τραυματιζονται, χρονια τωρα!Ολοι οι αθλητες αγωνιζονται για να προσφερουν το καλυτερο στην πατριδα τους κατω απο αντιξοες συνθηκες !συγχαρητηρια στα παιδια και καλη επιτυχια στο παγκοσμιο και πανευρωπαικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έσφαξαν όλα τα παιδιά...μόνο οι καλύτεροι δεν βγήκαν.σε λίγες κατηγορίες βγήκαν καθαρά οι πρώτοι.σε αυτούς συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα έλεγα ότι όλα τα σφαξίματα ήταν "σικέ".. Τουλάχιστον από μερικούς αγώνες που είδα και ξέρω ότι στους συγκεκριμένους δεν υπάρχει διαπλοκή.. Αλλά ομολογουμένως, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λάθη των διαιτητών και επίσης απροκάλυπτη - σε αισχρό σημείο - κάλυψή τους από τους αλυτάρχες..!!! Δεν γίνεται σε Πανελλήνιο πρωταθλημα να χάνει κάποιος το χρυσό (ή και την δυνατότητα να φτάσει στον τελικό.) από ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη διιατησίας..!!

      Διαγραφή
  20. ti kian agonizontai kai timoun th patrida. ti kian idronoun.plirosan sto panelinio kai tora prepei na dosoyn kai 3000 euro gia na pane sto pagosmio.
    h omospondia kanei thn ellada zhtiana. ligh perhfania re! timhste thn patrida kai ta paidia. ti paradeigma dinete? proedre kammia xorhgia den yparxei toylaxiston? palece mia fora kai gia ta paidia. den to ajizoyn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κ γιατι θα πρεπει να τα δωσουν οι γονεις κ να πανε? Να μην δωσει κανενας γονεας χρηματα να μην στειλουν καθολου ομαδα εκτος αν οι γονεις τα εχουν η δανειστουν κ τα δωσουν. ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν έχει απομίνει λίγη αξιοπρέπια και αυτοσεβασμός στους προπονητές και τους γονείς των πρωταθλητών πρέπει να συνενοηθούν και να μην δεχθούν να πληρώσουν ούτε μια δεκάρα! Αλλά όλοι τους! καλύτερα να ξεφτιλισθεί η ομοσπονδια παρά αυτοί που ματωνουν. και να μην βρεθεί κανείς σιχαμερός γλίφτης να πει αφού δεν πάνε οι πρώτοι να πάμε εμείς οι δεύτεροι και οι τριτοι που έχουμε να πληρώσουμε. Μόνο έτσι θα προσγιώσουμε τη διοίκηση από τα συνεφα που πετάνε. Αλλιως να περιμενετε και τα χιροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ. ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΤΣΙ. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΖΗΤΑΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ, ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

      Διαγραφή
  23. Εαν δεν έχουν λεφτά τότε να πάρουν την απόφαση να μην στείλουν ομάδα και όχι να ζητάνε 3000 από τους αθλητές. Έχουν ξεφύγει για τα καλά οι τύποι, πρόεδρε δεν περιμέναμε ότι θα τον έβαζες τόσο ψηλά τον πήχη .... 3 χιλιάρικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτός δεν ειναι πήχυς. φραχτης με αγγαθια ειναι.

      Διαγραφή
  24. δεν γίνετε μεγάλοι αθλητές σαν τον ΤΖΕΛΛΟ,ΓΚΟΛΤΣΙΟ,ΚΟΥΤΣΟΥ,ΜΕΧΤΕΡΙΔΗ να χάσουν ετσι το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!!! με το καλο να βρούν τα λεφτά τα παιδιά και να πάνε! Και να γυρίσουν ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ πρώτον γιατι ΜΠΟΡΟΥΝ...πιστέυουμε σε αυτους...και δευτερον γιατι η ομοσπονδία μετά θα αναγκαστεί να τους δώσει τα λεφτά που θα χαλάσουν,ΠΙΣΩ!!! vamos παιδια καλη σας επιτυχια και μην ακουτε τις βλακείες που λένε να μην πληρώσετε και να πατε. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ειναι δεν ειναι κανα πρωταθληματακι της ελλάδας που μπορείτε απλα να το σνομπάρετε λογω χρημάτων και να μην συμμετάσχετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που τα λές αυτά καλό είναι να βάλεις το χέρι στην τσέπη και απο κεί στην τράπεζα Κύπρου, τότε μπορεί και να μας πείσεις για τις καλές σου προθέσεις.

      Διαγραφή
    2. Ναι βρε παιδιά τί είναι 3 χιλιαρικάκια?!!!!!!!!
      Βρείτε τα, σιγά. Αφού λεφτά υπάρχουν άφθονα!!!!!!!!
      Αλήθεια ΠΟΥ πήγανε τα χρήματα από τις κάρτες και τις συμμετοχές, των αθλητών και των προπονητών?

      Διαγραφή
    3. κυριε ανώνυμε 11:51 οι αθλητες οι περισσότεροι τουλαχιστον τα εχουν βρεί τα λεφτα. τώρα τι καθεσαι και λες εσυ περι τσεπης και περι τραπεζας ειναι εντελως ακυρα . δεν είπα κατι λαθος για να με ειρωνευεσαι οποτε θα σου ζητουσα παρα πολυ να ΜΑΖΕΥΤΕΙΣ!!!Φυσικα και υπάρχουν καλές προθέσεις διότι στον χώρο μας τουλαχιστον εμεις οι αθλητές οι περισσοτεροι εχουμε καλες προθεσεις! Ολοι οι αλλοι ξέρετε να σφάζεστε !!! καλη σας νυχτα

      Διαγραφή
    4. ε,ναι ας βαλουν 3 μισθους που παιρνουν απο την εθνικη ομαδα και ας πανε....η εστω απο τη δουλεια που τους διορισε το κρατος μετα τα μεταλλια τους...η απο τους χορηγους ρε παιδι μου που τους εξασφαλισε η προβολη των επιτυχιων τους απο την ελοτ..

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμε 4.00 π.μ., γράφεις «εμείς οι αθλητές», αν λοιπόν είσαι αθλητής τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το μεροκάματο στην Ελλάδα διαμορφώθηκε στα 540 ευρώ, τα 3000 είναι 6 μηνιάτικα. Αν δεν έχει ο πρώτος θα πάει ο δεύτερος και αν δεν έχει και ο δεύτερος θα πάει ο τρίτος, ερώτηση: αυτό διδάσκουν τα αθλητικά και τα ολυμπιακά ιδεώδη; πάει ο έχων και όχι ο πρώτος; αυτό λέγεται πρωταθλητισμός; και η ποιο επίκαιρη ερώτηση μιας και είσαι αθλητής, πρέπει να δεχθεί να πάει ο δεύτερος αν δεν έχει να πληρώσει ο πρώτος;

      Διαγραφή
    6. ...εσεις οι αθλητες.... αθλητή μου που μαλλον δεν είσαι΄θα πρέπει να διεκδικείται όσα σας αξιζουν. Την εθνικη ομάδα την αποτελούν οι πρωτοι και όχι όσοι έχουν χρήματα. Ση χώρα που γέννησε τον αθλητισμό, αυτό είναι προσβολή και κανενας δεν πρεπει ούτε να το σκέφτεται.Μάλλον μιλάς για τον εαυτό σου που μπορεί να μην είσαι ούτε αθλητης ούτε πρώτος΄γιατί όλα τα παιδια έχουν στεναχωρηθεί. Πάντως νομίζω ότι όλοι μιλάμε πολύ νωρίς. Η ομοσπονδία δεν έχει πει τίποτα επίσημο και πιστεύω ότι ο πρόεδρος ποτέ δεν θα επέτρεπε κάτι τέτοιο. Ο άνθρωπος έχει προσωπική και οικογενειακή ιστορία στο άθλημα καί δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα. Ας περιμένουμε.

      Διαγραφή
    7. Δεν μπορεις να ξερεις ουτε ποιος ειμαι ουτε τι ειμαι. ΦΥΣΙΚΑ και την εθνικη ομαδα αποτελουν οι πρώτοι και οχι οσοι εχουν λεφτα. με ειδες να πω κατι τετοιο? απλα ειμαι αντιθετος στο ''ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΜΕ ΚΤΛ''

      Διαγραφή
  25. σιγα μη βγούμε ζητιανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγω λεω το πανεληνιο να γινεται σε τυπου δημοπρασια! Με 3000€ ποιος παει; Εγω! Με 4000€; Εγω. ! Με 5000€ τελευταια προσφορα 1,2,3. Εκλεισε με 5000€ τελικα εκλεισε θα παει ο ταδε στο Παγκοσμιο! ελεος ! Τι ειναι αυτα ρε;; Να μην παει κανενας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Άντε το εισιτήριο 1200 λέμε η διοργάνωση δεν καλύπτει τη διαμονή πρέπει τα παιδιά να πληρώσουν και τα έξοδα των προπονητών και των παραγόντων και τη συμμετοχή ούτε φράγκο δεν βάζουν απο τα έσοδα τα καλόπαιδα κατά τα αλλά 50.000 τσέπη απο το πανελλήνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μάλλον η ομοσπονδία προωθεί τον επαγγελματικό αθλητισμό... Δεν εμπορεί να χαρακτηριστεί αλλιώς η πληρως αυτοχρηματοδοτούμενη συμμετοχή των αθλητών.. Αλλά τότε θα έπρεπε να αγωνίζονται ΜΟΝΟ για το όνομά τους και την πάρτη τους και όχι να κάνουν μάγκα τον καθε "εκπρόσωπο" της Εθνικής..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η ομάδα δεν πρέπει να λέγεται ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ!αλλά ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΟΥ ή ΕΘΝΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν είναι φυσιολογικό να ζητάνε όλα τα χρήματα απο τους αθλητές...η Ομοσπονδία δεν βάζει ούτε ευρώ δηλαδή? αυτό δεν ακούγεται φυσιολογικό. τόσα έσοδα έχουν απο τους αγώνες...Ούτε τους προπονητές δεν πληρώνει η Ομοσπονδία? Αυτό θα έπρεπε να είναι γωστό πολύ πρίν, και όχι σε μια βδομάδα να ζητούν να βρεθούν τα 3.000 ευρώ...Η μετανάστευση δεν θα είναι μονο για τους πετυχημένους πολίτες αλλά σε λίγο και για τους πετυχημένους αθλητές, αυτό που ζητούν γίνεται μόνο σε 1, 2 χώρες παγκοσμίως, και εκεί αν φέρουν μετάλλιο πέρνουν καλά λεφτά και όχι τα έξοδά τους-- ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτοι οτι θελουν κανουν κ γ αυτο κ ψηφιζουν νομους στα μετρα τους. Εμεις οι γονεις τι κανουμε γ αυτο? Χωρις τα παιδια μας ανυπαρκτοι θα ειναι !

      Διαγραφή
  31. Γιατι γκρηνιαζουμε ολοι εχουμε αυτο που μας αξιζει εμεις δεν τους ψηφησαμε,εμεις δεν τους καναμε τσαμπα μαγκες,αν δεν ειμαστε ευχαρηστημενοι στις επομενες εκλογες να μην ξαναψηφησουμε τους ιδιους,εγω μεχρι τωρα ημουν μαζι τους τον τελευταιο περιπου χρονο τους εχω σηχαθει ειδικα αυτον τον.....να μην πω αυτον με τους πολλους κουμπαρους που τωρα εμεινε μονο με εναν χλεχλε,βρε ουστ απο εδω περα κακομοιρηδες.Οσο για την εθνικη το θεμα εχει ως εξης:3000 ευρω πληρωνουν ολοι εκτος απο αυτους που εχουν τα τελευταια 2 χρονια παγκοσμια η πανευρωπαικη διακρηση 1-3 θεση πανε τσαμπα,οσοι εχουν θεση 5-8 πληρωνουν το 50% δηλ 1500.Θα επανελθω συντομος και με ονοματεπωνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσο βολευοσουν εισουν μαζι τωρα την κοπανησες ................ σωστος !!!!!
      μαλλων εσυ εισαι ποιο μεγαλο λαμογιο

      Διαγραφή
    2. Τι να σου πω ρε φίλε,απλά την έκανα και δεν γκρινιάζω,αφου βλέπω οτι τα ατομα είναι στον κοσμο τους και βλέπουν μονο πως θα φάνε,τι αλλο να κάνω,δεν είναι έντιμο να πάψω να τους στηρίζω,και να εχω την συνηδηση μου καθαρή.Οσο για το αν βολευόμουνα κάνεις λάθος δεν εσκηψα ποτε το κεφάλι μου σε κανεναν και οπως ειπα σε συντομο χρονικο διαστημα θα ξερεις και ποιος ειμαι,και ελα να μου πεις πότε είχα ειδικη μεταχείρηση η πότε έβγαλα πρωταθλητες-τριες χωρις να το αξιζουν τα παιδια μου.

      Διαγραφή
    3. ta dika mas paidia einai prota me thn aksia toys eno ta alla ta spoxnoyn.....
      oraios

      Διαγραφή
  32. Ειναι ντροπή για όλους μας και μόνο που γινετε αυτή η συζήτηση. Ποτε θα αποφασισουμε να διώξουμε την ντροπή από πάνω μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δύο ερωτισεις με νοημα: 1. πλήρωσε η ελοτ τα έξοδα στα τρια παιδιά που πήραν μετάλλιο στο πανευρωπαικό στη μολδαβία; για να δούμε δηλ και άν κραταν το λογο τους. 2. ειναι αλήθεια ότι κανεις έλληνας παράγοντας απο αυτούς που ηταν στην μολδαβια ΔΕΝ ΠΗΓΕ να συγχαρει τα παιδιά μας ακομη ουτε και αυτά που πηραν μετάλλιο; μπορεί κανεις να μας το πει; για να καταλαβουν καποιοι με ποιους εχουμε να κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιατι οι προπονητές και οι σύλλογοι και οι γονείς των πρωταθλητών δεν κάνουν μια ομαδική έντονη διαμαρτυρία στην γγα και στο υφυπουργειο αθλητισμού για το θράσος της διοίκησης που ενω έχει λεφτά ζητάει απίστευτα ποσά σε καιρό φτώχιας από βιοπαλεστές πρωταθλήτές που πρέπει να παιξουν στο παγκόσμιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μπερδεύεσαι φίλε, δεν τα έχει η Ομοσπονδία τα λεφτά αλλά οι ενώσεις. Ξέρουν πολυ καλά τί κάνουν τα παλληκάρια.

      Διαγραφή
    2. Και πού ξέρεις τί λεφτά έχει η Ομοσπονδία, πάτησε κανείς σας ποτέ σε καμία συνέλευση;

      Διαγραφή
  35. Με το σκεπτικο της ομοσπονδιας σιγουρα αυτοι που εχουν να διαθεσουν τα χρηματα για το παγκοσμιο κ το πανευρωπαικο πρωταθλημα ειναι κ οι καλυτεροι αθλητες του taekwondo της κ θα εκπροσωπησουν την Ελλαδα. Οσοι δεν εχουν χρηματα δεν αξιζουν να ξανακατεβουν σε πανελληνιο πρωταθλημα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσοι πηραν μεταλλιο στο πανευρωπαικο συλλογων πως θα πανε; συμπεριλλαμβανονται στους παραπανω;

      Διαγραφή
    2. Εσυ φιλε μου ακομα δεν καταλαβες οτι το πανευρωπαικο συλλογων δεν μετραει πουθενα κ εγινε απλα για εσοδα της ευρωπαικης ομοσπονδιας ? Ξυπνααααααααα !

      Διαγραφή
  36. ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΦΑΞ Η ΕΝΑ MAIL ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΚΡΗΤΙΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: «Σε θέσεις μάχης»
«Σε θέσεις μάχης»
http://4.bp.blogspot.com/-RBu9Az69Eek/T5eopitfzjI/AAAAAAAABrk/exyAAeDNCGk/s320/297255_2107882019885_1330608914_31858371_711731096_n.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-RBu9Az69Eek/T5eopitfzjI/AAAAAAAABrk/exyAAeDNCGk/s72-c/297255_2107882019885_1330608914_31858371_711731096_n.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/05/blog-post_6.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/05/blog-post_6.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content