ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κάτω των 21 ετών Το Σάββατο 30  & την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 .  Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αγ. Βαρβάρα και συγκεκριμένα...

Κάτω των 21 ετών

Το Σάββατο 30  & την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013


Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αγ. Βαρβάρα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκης 2ου Λυκείου» (Σιπύλου 16, Αγία Βαρβάρα ΤΗΛ: 210 - 5697474) 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές & οι αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους – Μέλη της ΕΛ.Ο.Τ., (κάτοχοι από 2ο ΚΟΥΠ και άνω) ως εξής : Ανδρών- Γυναικών γεννηθέντες το 1997 – 1993 (16 χρονών έως 20 χρονών)



Η καταχώρηση εγγραφής της δήλωσης συμμετοχής σας θα γίνει στην ιστοσελίδα :
 http://www.tpss.nl     έως την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 και ώρα 21:00μ.μ. 


Σχόλια

BLOGGER: 33
  1. NΤΡΟΠΗ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ.40 ΕΥΡΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ 20 Η ΚΑΡΤΑ.ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα δείχνουν ότι κάποιοι το μαζικό άθλημα το κατευθύνουν να γίνει άθλημα της ελίτ π.χ. ιππασία - τένις. Πολλοί αθλητές - μαχητές με λεφτά στην μικρή αυτή χώρα δεν υπάρχουν. Κύριοι κάνετε λάθος, οδηγείτε το άθλημα σε μαρασμό.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοσίευση προκύρηξης με τόπο και κόστος συμμετοχής 2 εβδομάδες πριν την λήξη των συμμετοχών..!!
    Τρέξτε να κανονίσετε το χρήμα και την μετάβαση/διαμονή γιατί δεν θα προλάβετε το κελεπούρι ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θεωρώ πολύ λογικό να υπάρχει τέτοιο παράβολο, από την στιγμή που οι αγώνες με ηλεκτρονικούς έχουν πολύ μεγαλύτερο κόστος από τους συμβατικούς. Μακάρι να κάνανε όλους τους αγώνες με ηλεκτρονικούς κι ας το έχουν 40 Ε. Η κάρτα από την άλλη είναι καθαρά εισπρακτικό μέτρο, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα περισσότερο από το δελτίο των αθλητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στην εταβε... με ηλεκτρονικους και πολλα αλλα 30 η συμμετοχη και 5 η καρτα.... ετσι για να συγκρινουμε

      Διαγραφή
    2. Ναι αλλά στην έταβέ ένας ενώ εκεί πολλοι

      Διαγραφή
    3. Ναι αλλά στην έταβέ ένας ενώ εκεί πολλοι

      Διαγραφή
    4. EΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

      Διαγραφή
    5. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΦΑΓΗΤΩΝ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ.ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΠΑΡΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

      Διαγραφή
  5. Γιατι να εχουν παραπανω κοστος οι αγωνες με ηλεκτρονικους θωρακες? Οι οθονες εχουν αγωραστει, οπως και οι θωρακες κτλ... Η αποσβεση εχει γινει τοσα χρονια 100%, οποτε το κοστος ειναι το ιδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μορια της γγα υπαρχουν??? ή μονο εφηβων,νεανιδων και ανδρων,γυναικων.
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ν.4115 ΦΕΚ Α242013 Αρθρο 38 Παρ.2στ και 6α,β,γ: Αναφέρεται σε νίκες Πανελληνίων πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών (Α/Γ, Ε/Ν, Π/Κ)χωρίς να αναφέρεται σαφώς ΚΑΙ σε Νέων ανδρων/γυναικών... Μάλλον χρειάζεται νομική ερμηνεία..!!

      Διαγραφή
    2. Άκυρο το παραπάνω (βιάστηκα..) .. Στην παρ. 2β, ορίζει σαφώς ότι στον προσδιορισμό "όλες οι κατηγορίες" συμπεριλαμβάνονται και τα πρωταθλήματα Νέων..!! Άρα, υπάρχουν μόρια, αρκεί να δεχτεί η ΓΓΑ να το κατοχυρώσει σαν επίσημη και ΝΟΜΙΜΗ διοργάνωση ..
      (πράγμα για το οποίο αμφιβάλω, μια και η διεξαγωγή πνελλήνιου πρωταθλήματος με χρηματική συμμετοχή είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ, όπως έγραψε και ο φίλος παρακάτω..)

      Διαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΟ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οχι και το 1ο!
    Και το 2012 το εφηβων και το παιδων 97-98 με παραβολο εγινε, αλλα να ρωτησω κατι αλλο η καρτα gal που βγαλαμε που υποτιθεται εισαι εγγεγραμενος στην ανωτερη αρχη(παγκοσμια ομοσπονδια WTF) δε τους κανει πρεπει να εχεις και καρτα ΕΛΟΤ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έξοδα μεταφορά αθλητή το λιγότερο 180€, 1 διανυκτέρευση 40€, διατροφή 40€, παράβολο για αγώνες 40€, κάρτα διαπίστευσης της ελοτ 20€, της εταβε 5, τηε GAL κλπ.. Ωραία "325€" περίπου, ένας βασικός μισθός... για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, χωρίς να βάλουμε τα έξοδα προετοιμασίας - διατροφή - συνδρομή κλπ. και όλα αυτά δύο βδομάδες πρίν την ημερομηνία λήξης.. ("..λεφτά υπάρχουν..."). Με θώρακες και υλικό αγώνων που έχει γίνει η απόσβεσή τους και δεν λειτουργούν όπως πρέπει μερικές φορές, έχουν προβλήματα και έχουν να τους ανανεώσουν από τότε που τους απέκτησαν.. Δεν είναι δύσκολο βάλτε τους χορηγούς να πληρώσουν την διοργάνωση αν θέλουν να αγοράζουμε και να χρησιμοποιούμε τα προϊόντα τους. Κάντε συμφωνία με τα ξενοδοχεία να κατεβάσουν 50% την τιμή θα έχουν πληρότητα 3 μέρες, κέρδος θα έχουν, τόσο απλά πράγματα... αλλά που είναι το τμήμα marketing της ομοσπονδίας μας;;;;; (και τόσα πολλά άλλα.... καλή επιτυχία στα παιδιά και κάποιοι ας αναρωτηθούν..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί διαμαρτύρεστε; Ε; Εσείς που είστε η "δημοκρατική πλειοψηφία", τους ψηφίζετε. Να τους χαίρεστε. Η Γ.Γ.Α. τα γνωρίζει αυτά; Αλλά, και αν τα γνωρίζει τι σημασία έχει...... Αφού ο κος Γ.Γ.Α. ψηφίζει "λάθος" σε άρση της ασυλίας του φασίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΟΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΝΑΝΙΔΩΝ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΤΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ...ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι σίγουρος φίλε μου ότι θα το σκεφτούν πολύ καλά, ιδίως τώρα που τους το ζήτησες! Πάντως έχει κυκλοφορήσει ότι θα γίνει στην Αθήνα τελικά και μάλιστα έχουν κλείσει και το στάδιο.

      Διαγραφή
    2. Εχεις δικιο φιλε τα εξοδα απο βορεια ελλαδα για Αθηνα ειναι πολλα. Εχεις ποτε σκεφθει ποσα εξοδα ειναι για εναν συλλογο απο Κρητη η Ροδο να παει στη Βορειο Ελλαδα και ποσο χρονο χρειαζεται?

      Διαγραφή
    3. mn grafeis oti na nai...5 sillogoi apo ekei p egrapses 40 apo ekei po grafw ti sigrineis twra;;;

      Διαγραφή
  13. ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΕΦΟΣΩΝ Η WTF ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΝ GAL, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΟΤ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ, Η ΕΛΟΤ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΤΑΝ ΤΗΣ KUKKIWON ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΤΑΝ.

      Διαγραφή
  14. Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΑ -54 ΑΝΔΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ! Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φιλε η κληρωση ειναι κληρωση...αμα πεσανε μαζι ας παιξουν κ ο καλυτερος ας βγει προτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μάλλον δεν ξέρεις τις εξελίξεις που υπάρχουν γι αυτό το λες αυτό. Η παγκόσμια έχει αποφασίσει εδώ και 2 χρόνια να χρησιμοποιείται το σύστημα του seeding στις κληρώσεις, πράγμα το οποίο εμείς εδώ ακόμα φαίνεται πως δεν ξέρουμε καν τί είναι. Αλλά δεν πειράζει, συνεχίστε τον ύπνο σας φίλοι προπονητές, ούτως η άλλως όταν ξυπνήσετε θα λέτε στον εαυτό σας ότι ήταν ένα κακό όνειρο .... και η ζωή συνεχίζεται χα χα χα

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά το ξέρουμε φίλε μου και έχει εφαρμοστεί στο τελευταίο Διεθνές τουρνουά της ΕΤΑΒΕ... Το γιατί δεν εφαρμόζεται από την ΕΛΟΤ, είναι άλλη (γνωστή σε όλους)παραγραφος...

      Υ.Γ.
      Πάντως και το seeding έχει τα "κενά" του, όπως π.χ. αν ένας αθλητής αλλάξει κατηγορία, το σύστημα τον αντιμετωπίζει σαν blank, οπότε τον στέλνει σε ένα από τα 4 άκρα της κλήρωσης..

      Διαγραφή
    3. ΕΛΟΤ και ΕΤΑΒΕ είναι διαφορετικά;

      Διαγραφή
    4. Αυτό που αναφέρεις δεν μπορεί να θεωρηθεί σαν κενό του συστήματος, εαν κάποιος αθλητής αλλάξει κατηγορία πρέπει να κάνει πρώτα μια διάκριση για να θεωρηθεί υπολογίσιμος σε αυτήν ούτως ή άλλως.

      Διαγραφή
    5. Γι αυτό το "ούτως ή άλλως" διαφωνώ.. Ένας πρωταθλητής στην κατηγορία του δεν νομίζω να περνάει στην μοίρα του τυχαίου ή του πρωτάρη αν πάρει ή χασει 1 κιλό ...

      Διαγραφή
  16. ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ -58 ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ 4 ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΙΣ 4 ΓΩΝΙΕΣ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ -ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
http://1.bp.blogspot.com/-pagLjne9Wko/TWtlC0nYwXI/AAAAAAAAADU/gwrlMWmRmLQ/s320/IMG_1011.JPG
http://1.bp.blogspot.com/-pagLjne9Wko/TWtlC0nYwXI/AAAAAAAAADU/gwrlMWmRmLQ/s72-c/IMG_1011.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/03/blog-post_13.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/03/blog-post_13.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content