Οι μελλοντικές επενδύσεις δεν γίνονται με σκοπό το άμεσο κέρδος…

Η άποψη. Εμείς θα θέλαμε να επιμείνουμε δίνοντας μια άλλη διάσταση για την προοπτική και το μέλλον του Αθλήματος. Η άποψή μας μένει σ...



Η άποψη.
Εμείς θα θέλαμε να επιμείνουμε δίνοντας μια άλλη διάσταση για την προοπτική και το μέλλον του Αθλήματος. Η άποψή μας μένει σταθερή και αταλάντευτη, πρέπει να επενδύσουμε στο μέλλον του Ελληνικού Ταεκβοντό, σχεδόν όλοι οι αθλητές που επιλέχθηκαν για το Ευρωπαϊκό νέων, αγωνίσθηκαν στα εθνικά πρωταθλήματα και κατέκτησαν μία διάκριση ( 2η ή 3η θέση) και σαφώς είχαν δικαίωμα στην εμπειρία με την συμμετοχή τους σε ένα Διεθνές Πρωτάθλημα. Τώρα αν αυτό  είναι Ευρωπαϊκό - Μεσογειακό ή Βαλκανικό, αυτό εναπόκειται στον σχεδιασμό της τεχνικής επιτροπής και στην διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Η πρόταση.
Πριν λίγο καιρό γράφαμε: «Θα πρέπει να αξιοποιηθούν και οι δεύτεροι και οι τρίτοι αθλητές με την συμμετοχή τους σε διοργανώσεις όπως: Πανευρωπαϊκό Νέων , Μεσογειακό Κύπελλο , Βαλκανικό Πρωτάθλημα, Μεσογειακοί Αγώνες , Ευρωπαϊκοί Αγώνες , Διεθνείς A class κλπ. Το κύριο επιχείρημα της άποψης αυτής είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές μέσα στο χώρο του αγωνιστικού Ταεκβοντό, να δώσουμε κίνητρα και να διατηρήσουμε ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. 
Όλοι έχουμε υποχρέωση να προσπαθήσουμε να φέρουμε τους αθλητές στο προσκήνιο , να σταθούμε δίπλα σ’ αυτούς τους αθλητές που επιμένουν να προσπαθούν και να συμμετέχουν κόντρα στην απογοήτευση που προκαλεί η αδιαφάνεια των κανόνων . Δεν μιλάμε για επαναστάσεις , ούτε για αριστερές ή δεξιές πολιτικές. Προωθούμε το αυτονόητο, αξιοκρατία με σαφή προκαθορισμένα κριτήρια επιλογής αθλητών για την συγκρότηση των εθνικών ομάδων σε όλες ανεξαιρέτως τις διοργανώσεις κατανοητά από όλους , καταγεγραμμένα και δημοσιευμένα στην αρχή κάθε αθλητικής περιόδου .»

Η Διαφωνία.
Η προχειρότητα όμως στην διαδικασία επιλογής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων καθώς και ο χρόνος που έγινε δεν μας βρίσκει σύμφωνους, αιφνιδίασε συλλόγους και αθλητές. Τα κριτήρια πρέπει να είναι γνωστά και καθορισμένα από την αρχή της αθλητικής χρονιάς ώστε ο κάθε σύλλογος και ο κάθε αθλητής να γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους. Για παράδειγμα ο αθλητής που θα καταταγεί 2ος ή 3ος στην κατάταξη των εθνικών πρωταθλημάτων θα γνωρίζει ότι θα συμμετέχει με την Εθνική Ομάδα σε μία ή δύο διοργανώσεις. Αυτό είναι προϋπόθεση για τους στόχους που θέτουν οι αθλητές , τον προγραμματισμό της προπόνησής τους και βεβαίως την κορύφωση της απόδοσής τους.
Κάτι ανάλογο βλέπουμε να ετοιμάζετε και στην συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας για το Μεσογειακό στην Τουρκία, μέχρι και σήμερα δεν δημοσιεύτηκαν τα κριτήρια επιλογής η σύνθεση και η προετοιμασία της ομάδας.
Αν τώρα επικρατήσει η άποψη ότι αυτά είναι λεπτομέρειες και «ψιλά γράμματα» τότε τα αποτελέσματα σε διεθνές επίπεδο δεν θα είναι ικανοποιητικά. 

Η Διευκρίνηση.
Ο ανωτέρω σχεδιασμός που αφορά τους 2ους και 3ους  στην κατάταξη Αθλητές , δεν παραγκωνίζει τους 1ους σε καμία περίπτωση. Ο προγραμματισμός για την συγκρότηση των εθνικών ομάδων στα Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα σαφέστατα πρέπει να περιλαμβάνει τους 1ους αθλητές στην κατάταξη. 

Επιπλέον συμφωνούμε και παραθέτουμε ένα σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη του πρώην προπονητή της Εθνικής: 

« Το TKD έχει μεγάλη παράδοση στην Ελλάδα και ακόμη και τώρα υπάρχουν κορυφαίοι αθλητές και μεγάλα ταλέντα που μπορούν να αναμετρηθούν με τους κορυφαίους της Ευρώπης. Αυτό που λείπει είναι η εμπειρία που αποκτούν οι αθλητές στους μεγάλους διεθνείς αγώνες και στα προπονητικά κέντρα. Η συμμετοχή σε τέτοιους αγώνες δεν βοηθάει μόνο στην τεχνική αλλά βελτιώνει και την αυτοπεποίθηση των αθλητών : Είμαι καλός και θα σου το αποδείξω. 
Η συμμετοχή σε διεθνή προπονητικά κέντρα είναι πολύ σημαντική, γιατί ο αθλητής μαθαίνει να λειτουργεί και σε ‘’εχθρικό’’ περιβάλλον. Πολλοί αθλητές δεν έχουν μέσα στην ομάδα τους ούτε και στην εθνική ακόμη, ανταγωνιστικούς αντιπάλους. Γι΄ αυτούς είναι πολύ σημαντικό να πηγαίνουν σε προπονητικά κέντρα. Κατά την γνώμη μου η ποιότητα του αθλητή εξαρτάται κατά 50% από την ποιότητα του αντιπάλου του στην προπόνηση.» 
( Από την Συνέντευξη του Henk Meijer στο taekwondo greece group) 

Σχόλια

BLOGGER: 25
  1. ΕΣΥ GROUP ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ Κ ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Κ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Κ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣΣ ΤΟΥΣ 2 Κ ΣΤΟΥΣ 3????? ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Κ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΦΙΑΣΚΟ Κ ΜΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ? ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΣΑΝ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ Κ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Σ ΕΝΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ Κ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ Κ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ Κ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΛΑΒΣΑΝΕ ΜΕΡΟΣ ΑΝ ΑΞΙΖΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ?????? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ 95ΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ Ε GROUP? ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ Κ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΛΑΛΙΣΤΑΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ομοσπονδία έχει βάλει σαφώς ορισμένα κριτήρια για την επιλογή και στελέχωση των Εθνικών ομάδων του 2013 και καλά θα κάνει να τα τηρήσει κατά γραμμα..!!
    Το θέμα είναι ότι είναι μάλλον άδικο (και κουραστικό)να συμμετέχουν οι ίδιοι αθλητές σε ΟΛΕΣ τις διοργανώσεις της χρονιάς (αν υποθέσουμε ότι θα υπάρχει εθνική συμμετοχή). Αν μιλάμε δε για τους Ε/Ν, είναι και πρακτικά αδύνατο λόγω σχολικών υποχρεώσεών τους...
    Σίγουρα θα πρέπει να συμμετέχουν και οι 2οι και 3οι σε διεθνείς αγώνες αλλά επίσης σίγουρα θα πρέπει να είναι γνωστά και σαφή τα κριτήρια επιλογής τους και βεβαίως με την απαιτούμενη χρονική επάρκεια..
    (η γελοιότητα του Πανελληνίου Ε/Ν στη Λάρισσα όπου έπρεπε να έχεις και την Visa σου θεωρημένη για να πάρεις την 1η θέση, καλό θα είναι να μην επαναληφθεί..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΩΝ 11:43 ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ, ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΠΑΙΚΟ ΝΕΩΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ? ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ 500€ Ή 700€ Ή 1.200€? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΖΕΤΕ. ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΗ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ . Η ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΟΝ .ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Apo pou kai ews pou o Kwnastantatos sta -68? Kai den 8elw na fanw epikrhtikos lla diakrish eixe sta 63 3h thesh sto panellhnio efhbwn. Giati den epaikse sta 63? Den eixame deyterous kai tritous sta 68?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδω θα πρεπει να απαντησουν οι προπονητες που εχουν αθλητες αλλα μαλλον δεν προκειτε γιατι κ σ αυτους κατι θα εταξαν

      Διαγραφή
  7. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον φίλο μου!επίσης ο Ανδρονικίδης να κατέβει στα -80 ενώ έπαιξε στα -78 εφήβων και βγήκε 3ος και στα -74 ανδρών και βγήκε επίσης 3ος???ας έπαιρναν τον 2ο του πανελληνίου ο οποίος έπαιξε στα -78 όπως έκαναν και με την κοπέλα γκουτσούλα στα -53 η οποία έπαιξε ΜΟΝΟ νεανιδων και βγηκε 2η στα -53!ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στα -55 βγηκε 2 η γκουτσουλα κ την πηραν στα -53. εχει καλο προπονητη κ επρεπε να την βολεψουν κ αυτη.

      Διαγραφή
  8. ΓΙΑ ΔΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ....ΒΡΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ ΛΙΓΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι σε αλλη κατηγορια ομως...χαχααααχα!επιμενεισ κιολας οτι ειναι το σωστο,θα μασ τρελανεις...

      Διαγραφή
    2. βολευτικαν αυτοι φιλε μου, ηταν η ευκαιρια να δουν εθνικη τα παιδια τους που μαλλον δεν θα βλεπανε ποτε ουτε με κιαλια χαχαχα

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου θα έπρεπε να ντρέπεσαι γι αυτά που γραφεις και ειδικά με τον τρόπο που αναφέρεσαι και απαξιώνεις τα παιδιά (γιατί οι περισσότεροι από αυτούς είναι ακόμη παιδιά..)Αν θεωρείς ότι καποιος ευνοήθηκε σε βάρος κάποιου άλλου, μπορείς να το πεις ανοιχτά, καθαρά και με ονόματα και καλό θα ήταν να τεκμηρίωνες και τους λόγους που το λες...
      Αλλιώς είναι καθαρή εμπάθεια και κακοήθεια...!!!

      Διαγραφή
  9. anti na katheste kai na asxoliste me to poia paidia epele3an sto paneuropaiko dn pate lew egw na kanete kamia proponisi moipos kai kapote ftasete sto epipedo tous....gia na tous exoun epile3ei kati 6a 3eroun kai gia skeftite ligaki an auti dn einai kali a6lites (to opoio einai meali psema k megali koroidia k einai mono dika sas logia zilias)fantazomai se ti epipedo vriskeste eseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλο ειναι να κανεις εσυ προπονηση κ αυτοι που κανανε τις επιλογες γιατι αποδειχτηκε οτι δεν εχουν ιδεα απο taekwondo αλλα μονο απο δημοσιες σχεσσεις ξερουν.

      Διαγραφή
    2. oxi file moy... den 8a koimomaste opws sas koimizoun! kai gia na sou xalasw ligo ayto to ideato oneiro proswpiko den eimai energos a8lhths! alla kai otan hmoun auto den to les epipedo! to 23-3 kai apotelesmata thw idias taksews den to les epipedo. to epipedo to edeiksan kapoia a8lhtes sto paneurwpaiko sthn agglia apo to andrwn gunaikwn. kai den ta exoyme me tus a8lhtes. ta paidia sta8hkan tyxera kai vre8hkan se mia kalh diorganwsh.. mou autous pou eknan thn epilogh ta exoume..ta paidia fanhke ti mporoun kai ti den mporoun na kanoun. Den htan enas kai duo pou exasan me megales diafores..oute oloi ektos apo ena mporei na eixan kakh klhrwsh! an 8es na to riskoume kai sthn klhrwsh to ftaiksimo

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 18 Ιουνίου 11¨53 είμαι ανάμεσα στους 10 που είμασταν στο παγκόσμιο επομένως προπόνηση ΦΥΣΙΚΑ και χρειάζομαι ΠΟΛΥ και ΣΥΝΕΧΙΖΩ να κάνω όμως μην μου λες εμένα για επίπεδο όταν δεν επιλέγουν τον 2ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ και επιλέγουν το 23-3. Σε παρακαλώ πολύ!!!!!πρώτη φορά στα χρονικά έγινε και θα γίνει ΜΟΔΑ να στέλνονται οι 3οι αντι για τους 1ους!

      Διαγραφή
  10. Δηλαδή για σας ρε μάγκες θα πρέπει κάποιος ή να είναι τσιράκι και υπέρμαχος της ομοσπονδίας ή ορκισμένος εχθρός της..
    Το να συζητηθεί μια άποψη επί συγκεκριμένων ενεργειών (όπως αυτή της επιλογής των αθλητών)ΧΩΡΙΣ εμπάθεια είναι μάλλον ακατόρθωτο..
    Η ΕΛΟΤ ή θα είναι καλή, χρυσή και άγια ή πουλημένη, συμφεροντολόγα και αισχρή...
    Και ή θα πρέπει να έχω προσωπικά συμφέροντα για να την υπερασπίζομαι ή να μην έχω (είτε γιατί δεν θέλω είτε γιατί θέλω αλλά δεν μπορώ..)και να την περιμένω στην γωνία για να της τα ρίξω...
    Ελεος ρε σεις..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mporei na exete dikio se orismena pragamata....alla gia perika paidia p.x. roditis,ariana,andronikidis,ntintou k olumpiada mn tous vazete sto stoma sas gt tosa xronia sas exoun apodi3ei ti a3izoun....einai a6lites pou exoun i6os kai arxes k sunexizoun na anevenoun sta matia k sto va6ro se ka6e diorganwsi....akoma k megali a6lites mporoun g pollous logous mia fora na mn anevoun sto va6ro!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω συμφωνω σ αυτα που λες αλλα μηπως μπορεις να εξηγησεις γιατι δεν κανανε προκριση να πανε οι καλυτεροι? Μπορει να ηταν κ αυτοι οι αθλητες μεσα αλλα θα γινοταν ολα με διαφανεια κ δεν θα παιρνανε αθλητες που σε αλλη κατηγορια διακριθηκαν κ τους βαλΑνε σε αλλη. Δεν θελουν διακρισεις? Ειναι δυνατον να παιζουν αθλητες μας με χωρες που δεν εχουν να επιδειξουν τιποτα στο αθλημα κ ομως κερδιζαν με μεγαλες διαφορες τους δικους μας? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥΣ ΦΟΡΜΑ? Αυτο πιστευω θα θελανε ολοι οσοι ασχολουνται με το αθλημα.

      Διαγραφή
    2. βλεπω παρακολουθεις την πορια του Ανδρονικιδη τον θαυμαζεις η' εχεις χασει και σε τσουζει...ολα τα παιδια γενικα μιλανε εσυ γιατι αναφερεσε μονο σ'αυτον κι αλλοι αθλητες κατεβηκαν στο πανελινιο που ειχαν 3 θεσης

      Διαγραφή
  12. Εχεις δικιο,καλα τους τα λες κι ετσι ειναι,ολο ζητανε ολο ζητανε τρελαθηκαν τελειως.Αφου δεν υπαρχει σαλιο,τα λεφτα τοποθετηθηκαν στην αναπτυξη και στην αναβαθμιση,ολοι οι Ελληνες Πολιτες(αθλητες,προπονητες κλπ)φαγαμε με χρυσα κουταλλια και τωρα που χρειαζετε να συνδραμουμε,φωναζετε γιατι φωναζετε? Στις 17 Ιουνιου ολοι επιλεξατε συνεχεια στις μεταρυθμισεις που προγραμματισε ο Κωστακης και ξεκινησε ο Γιωργακης.Θα τις ολοκληρωσουν ο Αντωνακης με τις συμβουλες του Βαγγελακη και τη βοηθεια του Φωτακη.Στο δικο μας χωρο την λυση θα τη φερει ο Θανασακης με τη βοηθεια του Μιχαλακη θ'ακολουθει ο Νικολακης,απλα θα βλεπει ο Χριστακης.Ολα τα ευρωπαικα πρωταθληματα,μεγαλα τουρνουα,σεμιναρια θα γινουν στην Ελλαδα μας (σε συνεργασια με την ομοσπονδια μας), θ'αποκτησουν εμπειρια οι αθλητες μας κι ετσι θα νικησουμε τους ξενους.Αφου πρωτα πληρωσουν για να μας δωσουν την εμπειρια τους,απλα θα τους ζητησουμε να πληρωσουν και τις δικες μας συμμετοχες,σιγα το δυσκολο η λυση βρεθηκε θα ειμαστε SOLIDARITY δηλαδη κουτρα,τσαμπα και μαγκες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΙΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ ΑΠΟ ΑΔΙΚΙΑ ΕΧΑΣΕ.ΕΙΜΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ....ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΙΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΧΑΛΑΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.Η' ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. kakos poli kakos pou merikoi goneis tha plirosoun gia tous agones !!! tous kanete na skeftonte diaforetika apo oti prepei !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Οι μελλοντικές επενδύσεις δεν γίνονται με σκοπό το άμεσο κέρδος…
Οι μελλοντικές επενδύσεις δεν γίνονται με σκοπό το άμεσο κέρδος…
http://1.bp.blogspot.com/-xzEiw1FGDKY/T2MU8c9bzzI/AAAAAAAABgI/PgxfXyfNgrk/s1600/tkd13.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-xzEiw1FGDKY/T2MU8c9bzzI/AAAAAAAABgI/PgxfXyfNgrk/s72-c/tkd13.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/06/blog-post_1760.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/06/blog-post_1760.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content