Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε ακόμα ένα βήμα.

Οι εποχές αλλάζουν, ο κόσμος του αθλήματος αναζητά ενημέρωση , ζητάει θεσμοθέτηση κριτηρίων επιλογής αθλητών προκαθορισμένα και ξ...


Οι εποχές αλλάζουν, ο κόσμος του αθλήματος αναζητά ενημέρωση , ζητάει θεσμοθέτηση κριτηρίων επιλογής αθλητών προκαθορισμένα και ξεκάθαρα προς όλους.

Ήδη η ΕΛΟΤ θεσμοθέτησε και ανακοίνωσε κανόνες για την επιλογή στην συγκρότηση των Εθνικών ομάδων από το έτος 2013, συμφωνούμε επικροτούμε και επαυξάνουμε. Υπάρχει όμως και η άποψη ότι θα πρέπει να αξιοποιηθούν και οι δεύτεροι και οι τρίτοι αθλητές με την συμμετοχή τους σε διοργανώσεις όπως: Πανευρωπαϊκό Νέων , Μεσογειακό Κύπελλο , Βαλκανικό Πρωτάθλημα, Μεσογειακοί Αγώνες , Ευρωπαϊκοί Αγώνες , Διεθνείς A class κλπ. Το κύριο επιχείρημα της άποψης αυτής είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές μέσα στο χώρο του αγωνιστικού Ταεκβοντό, να δώσουμε κίνητρα και να διατηρήσουμε ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Εμείς συμφωνούμε με αυτή την πρόταση διότι πιστεύουμε ότι θα δώσει πράγματι κίνητρα και θα αναδείξει περισσότερους και καλύτερους αθλητές.



Όσοι αγαπάνε το άθλημα, σέβονται τον εαυτό τους και τον αγώνα τους  για την εξέλιξη του Ελληνικού Ταεκβοντό, πρέπει να κατανοήσουν ότι προϋπόθεση της ανάπτυξης είναι η μαζικότητα στην συμμετοχή των αθλητών στα πρωταθλήματα  και περνάει μέσα από την καλλιέργεια  του  αισθήματος διαφάνειας και αξιοκρατίας στην προσπάθεια του ανταγωνισμού.  Όλοι έχουμε υποχρέωση  να προσπαθήσουμε να φέρουμε τους αθλητές στο προσκήνιο , να σταθούμε δίπλα σ’ αυτούς τους αθλητές που επιμένουν να προσπαθούν και να συμμετέχουν κόντρα στην απογοήτευση που προκαλεί η αδιαφάνεια  των κανόνων .  Δεν μιλάμε για επαναστάσεις , ούτε  για αριστερές ή δεξιές πολιτικές. Προωθούμε  το αυτονόητο, αξιοκρατία με σαφή προκαθορισμένα  κριτήρια επιλογής αθλητών για την συγκρότηση των εθνικών ομάδων  σε όλες ανεξαιρέτως  τις διοργανώσεις κατανοητά από όλους , καταγεγραμμένα και δημοσιευμένα στην αρχή κάθε αθλητικής  περιόδου .

Οι  παράγοντες  του Αθλήματος που ασκούν διοίκηση πρέπει πρώτα απ’ όλα  να απεμπλακούν από τους συμβούλους μιας παλιάς νοοτροπίας επινόησης αντιπολιτευτικών κέντρων, να ασχοληθούν λιγότερο με την πολιτική  και να ανοίξουν τις  πόρτες σε νέες ιδέες, να γίνουν  απλές παρεμβάσεις  για διαφάνεια και τη διαμόρφωση  μηχανισμών  που θα δίνουν  ευκαιρίες σε  όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές. Δεν δημαγωγούμε δεν είμαστε κόντρα ή απέναντι, έγιναν πολλά και σημαντικά  αλλά απομένουν και λίγα ακόμη, είμαστε στην ίδια κατεύθυνση και βάζουμε πλάτη για ακόμη ένα βήμα.

Για όσους σπεύσουν γι' αυτή την παρέμβαση να μας βάλουν πινακίδα με την φράση «αντιπολίτευση», τους  απαντάμε με μια ερώτηση:  Τελικά γιατί πρέπει να λογοδοτούν αυτοί που έχουν και καταθέτουν μια άποψη και δεν είναι ύποπτοι αυτοί που συμφωνούν πάντα και σε όλα;

Σχόλια

BLOGGER: 28
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΜΟΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ(ΧΑΡΕΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ(ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ)ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ(ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ).ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ .ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΓΩΝΑ!ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΥΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΟΥΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΑΠΛΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ GREECE GROYP; ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΑΤΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλούμε ξαναγράψτε τον συλλογισμό σας χωρίς να προσβάλλετε πρόσωπα, ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

      Διαγραφή
  5. ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΔΙΝΟΝΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαι ομωσ πολλεs φορεs χαριζωνται η κρινονται στιs λεπτομεριεs..Κατι θα εχεισ ακουσει δεν μπορει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΩ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ! ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ(ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ)ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θελετε να με πεισετε δηλαδι οτι σε ενα πανευρωπαικο νεων που γινεται στην ιδια μας την χωρα δεν πρεπει να πανε οι καλυτεροι των καλυτερων αλλα οι δευτεροι και οι τριτοι μονο και μονο για να μην στεναχωριθουν αθλητες και προπονητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ευνοείται οι πρωτοι από το ανδρών ή και τους πρωτους από το εφήβων

      Διαγραφή
  9. να γινη προκρηση ειναι το ποιο σωστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υποτίθεται ότι θα διεξαχθεί ένα ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στην ΧΩΡΑ μας...και το τονίζω αυτό στην ΧΩΡΑ μας!δεν θα έπρεπε οι άνθρωποι της διοίκησης να στείλουν τους καλύτερους?ΑΝΤΙΘΕΤΑ θα στείλουν χωρίς καν να ρωτήσουν ΚΑΝΕΝΑΝ ή έστω να κάνουν ένα είδος ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ...τους 2ους και 3ους(οι οποίοι 3οι θα είναι πάάάρα πολλοί απο όσο έχω μάθει)!!!υποτίθεται ότι το πρωτάθλημα αυτο(ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ)...γίνεται στην ΕΛΛΑΔΑ!όλοι θα θέλαμε να αναδειχθούμε σαν ΕΛΛΑΔΑ στην ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!όμως(χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν αθλητή/ια) κρίνω πως πιό σωστό θα ήταν να πάνε οι πρώτοι γιατί οι πιθανότητες επιτυχίας και ανάδειξης της χώρας μας θα ήταν μεγαλύτερη!
    ...Και όσον αφορά τους 2ους και 3ους,υπάρχουν και τα διάφορα A' class πρωταθλήματα.Θα μπορούσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ η ομοσπονδία να τους στείλει εκεί και εάν έχουν επιτυχίες τότε να τους στέλναμε και με εθνική ομάδα!ΤΕΛΟΣ θα ξαναπώ...εάν είναι ΛΑΘΟΣ όλα τα παραπάνω. . .θα μπορούσε έστω να γίνει πρόκριση μεταξύ των καλύτερων(1ος,2ος,3ος κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα ηθελα να ηξερα αυτοι που επιλεγουν αθλητες ποιοι ειναι; με ποιο δικαιωμα επιλεγουν καποιους που δεν ειναι οι πρωτοι των πανελληνιων,η ακομα καλητερα αυτων που διακριθηκαν σε παγκοσμια και ευρωπαικα! εφοσων εχουν το δικαιομα συμετοχης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απορω με την υπευθυνοτητα σας κ την σοβαροτητα σας εδω μεσα? Μονο τα ονοματα αθλητων που θα λαβουν μερος στο πανευρωπαικο νεων δεν εχετε βγαλει ακομα. Που τα μαθαινετε αυτα περι επιλογων κ κρινεται ετσι ανευθυνα κρυμμενοι πισω απο την ανωνυμια? περιμενετα ανακοινωσεις της ομοσπονδιας πρωτα κ μετα βγαζετε τη χολη σας. οσο για τους 2 και 3 που λεει καποιος φιλος συνεχεια ας βγει πρωτο το παιδι του κ μετα θα παιξει κ αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατηγορεί την ανωνυμία ένας που γράφει ως ανώνυμος

      Διαγραφή
    2. Δεν κατηγορω την ανωνυμια αλλα αυτους που κρινουν κρυμμενοι κατι που δεν εχει ανακοινωθει καν!!!

      Διαγραφή
  13. Οι μόνοι που ξέρουν ποιοί ειναι οι καλύτεροι γι αυτό το πρωτάθλημα είναι οι ομοσπονδιακοί προπονητές αλλά πώς να πιστέψεις ότι θα λειτουργήσουν αξιοκρατικά αφού και οι ίδιοι έχουν πολλούς υποψήφιους αθλητές από τα σωματεία τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μηπως ξρερει κανεις ποιοι θα ειναι οι ομοσπονδιακοι προπονητες στο πανευρωπαικο νεων αλλα σιγουρα κ οχι με γριφους???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πρώτα απόλα φίλε μου 14/5 7:29 περί ανωνυμίας που λες...παρατήρησε πως και εσύ ο ίδιος ανώνυμος είσαι!Έπειτα είμαι ενεργός αθλητής και ξέρω απο πρώτο χέρι ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ αλλά κάποιους που ήδη επέλλεξαν και σχετικά με το αν θα βγεί το παιδί μου πρώτο...είμαι αθλητής ο οποίος ήταν ανάμεσα στους 10 πρώτους εφήβους και έπαιξα και στο παγκόσμιο αλλα απ'ότι φαίνεται οι διακρίσεις ακόμη και σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο δεν έχουν σημασία. . .!!!βγήκα 1ος στην ελλάδα.άδικο δεν είναι να σταλθεί καποιος αθλητής τον οποίο εχω νικήσει???ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ( ! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω μαζι σου κ αυτο ειπα κ εγω , οτι θα πρεπει να παιξουν αυτοι που βγηκαν πρωτοι στο πανελληνιο ανδρων γυναικων κ εφηβων νεανιδων κ εφ οσον υπαρχου 2 αθλητες-τριες που να καλυπτουν την ηλικια να γινει προκριση μεταξυ τους κ θα ειναι κ το πιο σωστο. ανακοινωθηκαν ονοματα???? εδω γιατι δεν γραφουν τιποτε???????

      Διαγραφή
  16. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΝΕΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΕΩΝ

      Διαγραφή
    2. Αυτό ακριβώς θέλω να τονίσω!αθλητής 2ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ...και δεν είναι στην εθνική ομάδα νέων.ΟΥΤΕ ΚΑΝ του δόθηκε η ευκαιρία πρόκρισης με άλλους αθλητές!όπως σας ανέφερα πιο πάνω είμαι ενεργός αθλητής και το έμαθα από βάσιμες και έγκυρες πηγές(αν θέλουν μπορούν οι ίδιοι να αποκαλύψουν τις δικές τους πηγές)!συζητιούνται όμως όλα αυτά μεταξύ αθλητών!!!

      Διαγραφή
  17. Παρατηρώ μια ένταση μεταξύ των προπονητών σχετικά με το ποιοι πρέπει να απαρτίσουν την εθνική που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα νέων.
    Τα πράγματα είναι πολύ απλά και τα θέτει πολύ σωστά ο άνθρωπος που έγραψε την συγκεκριμένη ανάρτηση.
    1) Πρόκριση
    2) Ο πρώτος στο πανελλήνιο
    3) Ο δεύτερος στο πανελλήνιο
    4) Ο τρίτος στο πανελλήνιο
    5) Όποιον προτείνει ο ομοσπονδιακός προπονητής
    6) Όποιον προτείνει η διοίκηση
    Θέλουμε ένα σωστό και δίκαιο αποτέλεσμα επιλέγοντας το καλύτερο την συγκεκριμένη περίοδο, θα πρέπει να γίνει η 1η περίπτωση, θέλουμε να κινούνται όλα γύρο από έναν αθλητή ας κάνουν την 2η περίπτωση, θέλουμε να έχουμε περισσότερους αξιόμαχους αθλητές, οι οποίοι θα αναγκάζουν όλους να κινούνται με μεγαλύτερους ρυθμούς, ας κάνουν την 3η και 4η περίπτωση.
    Τις άλλες δύο δεν χρειάζεται να τις αναφέρουμε γιατί είναι έξω από την λογική μου.
    Είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο αυτό που είναι μείζονος σημασίας είναι η από πριν ανακοίνωση και δημοσιοποίηση των κριτηρίων και ο κάθε ένας μας θα κριθεί για τους χειρισμούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε μια χωρα που ειναι μπουρδελο. μιλατε να αλλαξη κατι στο TKD . θα προσπαθουμε με αυτο το συστημα οποιος θελει οποιος δεν θελει πρεπει να αλλαξη αθλημα . αυτο μας λενε αλλα σε αυτο το μπουρδελο το κρατος μονο αν εισαι λαμογιο .μπορεις να πας μπροστα. σε ολλα τα πραγματα ,εδω που φτασαμε ποιος προλαβη πρωτος και γ..... των αλλον αυτο ειμαστε κυρ και κυρ ενα απεραντο κοκκινο φωτακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. o olimpiakos kai to aigaleo kai oloi oi alloi ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,73,Απόψεις,63,Διεθνές Πρωτάθλημα,396,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,80,Νέα στον Κόσμο,261,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε ακόμα ένα βήμα.
Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε ακόμα ένα βήμα.
http://1.bp.blogspot.com/-xzEiw1FGDKY/T2MU8c9bzzI/AAAAAAAABgI/PgxfXyfNgrk/s1600/tkd13.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-xzEiw1FGDKY/T2MU8c9bzzI/AAAAAAAABgI/PgxfXyfNgrk/s72-c/tkd13.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/05/blog-post_14.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/05/blog-post_14.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content