Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ααρών Κουκ δεν προτάθηκε στα - 80 κιλά για το Λονδίνο 2012.

H GB Ομοσπονδία ταεκβοντό   έχει επιλέξει  τέσσερις αθλητές για την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα Τάε Κβον Ντο της Μεγάλης Βρετανίας  , και με τ...


union_flagH GB Ομοσπονδία ταεκβοντό   έχει επιλέξει  τέσσερις αθλητές για την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα Τάε Κβον Ντο της Μεγάλης Βρετανίας  , και με τη σειρά τους έχουν διαβιβάσει τα σχετικά στοιχεία στην Βρετανική Ολυμπιακή  Επιτροπή (BOA) για την επικύρωση. Ένας αθλητής έχει επιλεγεί σε κάθε μία από τις ακόλουθες τέσσερις κατηγορίες βάρους, μέγιστο ποσοστό που  αναλογεί για το Λονδίνο 2012: Γυναίκες  -57kg, -67kg  και  Άνδρες -68kg, -80kg.

Ο Ααρών  Κουκ Πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία - 80,  ο οποίος θα επιλεγεί   την  Παρασκευή ο υπ αριθμόν 1 Παγκόσμιος Αθλητής και τερμάτισε 4ος στους Ολυμπιακούς του  Πεκίνου  , δεν συμπεριλαμβάνετε στην  πρόταση της Βρετανικής Ομοσπονδίας.
Η τελική απόφαση για την Ολυμπιακή επιλογή εναπόκειται στην  ΒΟΑ και θα συνεδριάσει την Τρίτη για να εξετάσει εάν θα κάνει δεκτή την ομάδα που ορίζεται από Βρετανική Ομοσπονδία Taekwondo. 
Ο Κουκ αρχικά έμεινε εκτός στις 11 Μαΐου. Άσκησε έφεση, αλλά και μια δεύτερη επιτροπή  της Ομοσπονδίας   τον άφησε εκτός  από την κατηγορία  - 80 κιλών  όπου προτάθηκε ο  Lutalo Mohamed.
Πηγή: telegraph.co.uk

 COOK    1 . 2012 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μάντσεστερ -80 κιλά



 LUTALO  1. 2012 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μάντσεστερ -87 κιλά 


Σχόλια

BLOGGER: 37
  1. krima ine enas poli kalos pektis ta itan poli kalo gia tin olimpiada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxaxaxa asteio to olo fainomeno. krima. einai enas apo tous kaluterous kai me diafora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζηλεψαν την δικια μας την ομοσπονδια κ στελνουν κ αυτοι τους δευτεροτριτουςτεταρτους αχχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΕΓΩ,ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΕΛ.Ο.Τ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΤΑΙ ΦΑΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΣΑΣ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΡΙΟ,ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΜΑΣ.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαραδεκτος εισαι εσυ που τους υποστηριζεις κ τους γλυφεις, ας κανανε προκριση με ολους κ να παιζανε οι καλυτεροι κυριε προπονητα. Απο εσας τους προπονητες ξεκινανε ολα που υποστηριζεται ολα αυτα που κανουν με τις επιλογες τους. Οι πρωτοι του πανελληνιου που τυχαινει να ειναι κ πρωταθλητες ευρωπης κ κοσμου μερικοι μπορεις να μας πεις πως θα ξανακατεβουν σε αγωνες που τους σνομπαρανε κανονικα??????? Αυτοι πηγαν στο παγκοσμιο κ στο πανευρωπαικο με αγωνες κ οχι με επιλογες. Ας δινανε σε ολα τα παιδια το δικαιωμα να διεκδικησουν με ισους ορους την προκριση κ να πανε οι καλυτεροι στο πανευρωπαικο κ οχι οι συλλογοι που θα τους υποστηριξουν με ψηφους.

      Διαγραφή
    2. dhladh t prepei na ginei h prwtos ola kai o deyteros-tritos tpt.....?????
      etsi 8 krathsoyme t paidia sto a8lhma...???

      Διαγραφή
    3. Ρε εσύ Σαμλίδη και το συνάφι σου, είστε σαν την ορθογραφία σας. Απορώ πως οι γονείς σας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Αναγνώστη, ο συσχετισμός της ορθογραφίας με τις αξίες είναι μάλλον αδόκιμος ,αντίθετα πολλά από τα δυσάρεστα φαινόμενα συμπεριφοράς που αντιμετωπίζουμε καθημερινά είναι αποτέλεσμα της αγωγής που μας πρόσφεραν οι ορθογραφημένοι διδάσκαλοι.Από το απαξιωτικό σου ύφος για την προσφορά των δασκάλων του αθλήματος, δείχνει έναν άνθρωπο απαίδευτο χωρίς ιδιαίτερη αγωγή πλήν όμως ορθογραφημένο.

      Διαγραφή
    5. Φυσικά εννοείς τον εαυτό σου Ορθογραφημένο διδάσκαλο. Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

      Διαγραφή
  5. Αν ειναι πρωταθλητες κοσμου και ευρωπης τους ευχαριστουμε για οσα εχουν κανει και οτι μπορει να κανουν. Να κατσουν λιγο να ξεκουραστουν και να δωσουμε την ευκαιρια και σε αλλους αθλητες να αποκτησουν εμπειριες απο ενα πρωταθλημα.
    Κατα ποσο και αν ειναι απαρεδεκτος ο προπονητης ασε να το πουν αυτοι που ξερουν και δουλευουν με τους αθλητες. Παντος εσυ εισαι ενας απαραδεκτος ξερολας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω με τον κυριο <>,<> αυτος ξερει πολλ.....α ολοι οι αλλοι εδω μεσα ειστε γατακια

      Διαγραφή
  6. ρε πατε καλα ολοι σας???απο εδω και περα ετσι οπως το πατε καλο ειναι να λεμε στα παιδια να χανουν και να βγαινουν 2οι και 3οι για να πηγαινουν εκεινη στις διεθνεις διοργανωσεις!!ρε ξανατωταω πατε καλα???ο πρωτος οντας ο καλυτερος παει.τελεια και παυλα.απο την στιγμη που ηλικιακα υπαρχει διακιωμα συμμετοχης δεν εχει κανεις διακιωμα να αποκλεισει κανενα αθλητη. φιλε (30 μαιου 2012 8.55) αν θελς να κρατηθουν τα παιδια στο αθλημα ας ξεκινησουν να πηγαινουν εξω και να παιζουν αγωνες οπως κανουν οι περισσοτεροι πρωτοι αθλητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. den exoun oloi thn oikonomikh anesh n phgainoun s die8nh tournoua.....
      k s poio allo aulhma exeis dei esy n paizoun eksw mono oi prwtoi....
      sto podosfairo ,mpasket ,xantmpol , volley pou einai k poio dhmofilhs a8lhmata k 8as kses o deyteros,tritos dn paizoun ekswteriko mono o prvtos paizei...????

      Διαγραφή
  7. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ---ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ , ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ--- ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΕΝΙΚΑ.....ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ..""""""ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ , ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ....ΕΣΥ ΡΕ ΓΟΝΕΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ....ΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ? ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Κ.Λ.Π. ....ΜΠΡΑΒΟ!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. pragmatika den katalavainw ti les??esu den prepei na exeis idea apo taekwondo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπόν όποιος νομίζει ότι ο Σαμλίδης είναι γλύφτράκι η κανένα τσιράκι του οποιοδήποτε προέδρου κάνει λάθος. Ο Σαμλίδης είναι μάγκας γι αυτό γράφει πάντα και επώνυμα, νομίζετε ότι μασάω από ομοσπονδίες και προέδρους, γελιέστε οικτρά.
    Όταν χρειάζεται να τους επιβραβεύσω θα το κάνω επώνυμα - ομοσπονδία
    Όταν χρειάζεται να τους κράξω θα το κάνω επώνυμα – ομοσπονδία
    Όσον αφορά το θέμα με την ομάδα που ανέφερα παραπάνω αν δεν έγινα κατανοητός σε κάποιους λυπάμαι πολύ.
    Και για να μην ξαναγράφω σας προλαβαίνω και σας λέω, δεν διαχειρίστηκαν σωστά το όλο θέμα, δεν συμφωνώ με τον τρόπο τους, είμαι όμως με όλα τα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα και συμφωνώ που παίζουν και οι 2η και 3η πανελληνιονίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για δώσε μας και τον ορισμό του μάγκα να τον μάθουμε και εμείς.

      Διαγραφή
  10. το εχετε κανει μπαχαλο το θεμα . για αυτο οι κυριοι της ομοσπονδιας. τελικα ειναι μαγκες. σας βαλανε και φαγωνεστε . και αυτη γελανε.τελικα θεωρο tkd γνωριζετε ελαχιστη. και ο καθενας θεωρει οτι ειναι οκαλητερος. θα σας το ξαναπω καλοι ειναι μονο οι γωνεις που τα χουνουν και δεν εχει τελιομο. και ολλοι το πεζετε προπονητες χωρις ποτε σας να εχετε παιξι αγωνες .και ξαφνικα γινατε μεγαλη και τρανη. ειπαμε το αυτονοιτο ειναι να πηγενη ο προταθλητης της κατηγοριας. τα υπολοιπα ολλα ειναι συντεχνιες . και ρουσφετυα. αυτο δεν μπορει να το ανφησβητηση κανεις. κολοτουμπες ειπηρχαν και θα υπαρχουν . γιατι απλα αυτος ο τοπος ετση ειναι φιαγμενος . ακομα απο την τουρκοκρατια, και να σου πω θωδορε.δεν μπορεις να λες οτι διαφωνεις με τον τροπο . και μετα να λες ειαι με τα παιδια. ολλοι ειμαστε με τα παιδια το ζητουμενο ειναι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ειπε κανενας να πανε οι πρωτοι απο το πανελληνιο αλλα να γινει προκριση κ να πανε οι καλυτεροι κ αν πραγματικα αξιζουν οι δευτεροτριτοιτεταρτοι να πανε, να το αποδειξουν εκει. Δεν μπορουν να αποκλειουν μια πρωταθλητρια ευρωπης κ να επιλεγουν μια αθλητρια που εχασε με 10 ποντους διαφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να κάνουμε μια υπόθεση εργασίας.. Εστω ότι ΠΑΝΤΟΥ πηγαίνουν οι πρώτοι των Πανελληνίων Πρωταθληματων/Κυπέλων.. Αυτό προφανώς έχει σαν αποτέλεσμα την άνοδό τους σε αγωνιστικό επίπεδο και λόγω ιδιαίτερης προετοιμασίας και λόγω "τριβής" με αθλητές διεθνούς επιπέδου.. Αρα, αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη διαφορά επιπεδου από τους 2ους και 3ους, οπότε είμαστε "καταδικσμένοι" να στέλνουμε τους ίδιους και τους ίδιους συνέχεια.. (άρα πρακτικά δεν υπάρχουν κίνητρα για τους υπόλοιπους αθλητές..) Στην δε περίπτωση που κάποιος από τους πρώτους αδυνατεί (για οποιονδήποτε λόγο)να συμμετασχει σε κάποιους αγώνες, στέλνουμε αναγκαστικά στην θέση του αθλητή που είναι "καμένος από χέρι.." επειδή δεν του δώθηκε η δυνατότητα μέχρι τώρα να ανέβει αγωνιστικά.. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι κατι που προάγει το άθλημα γενικότερα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και επίσης, συμφωνώ με τον κ. Σιαμλίδη, αν και δεν το γνωρίζω τον άνθρωπο καθόλου, ότι είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να γράφονται τέτοια πράγματα για τους αθλητές... Μπήτε απλά στην θέση τους, διαβάστε τα όσα γραφονται και ελάτε μετά να αγωνιστήτε...

      Διαγραφή
  13. προς τι τοσο κλαμα. αυτι που θα στηλουν τα παιδια τους στο προταθλημα. και δεν εχω διαβαση πουθενα να κατηγοριτε καποιος αθλητης .γιατι λοιπον συνεχως προβαλετε οτι στεναχωρουμε τους αθλητες. γιατι προφανος θελετε να κριβεστε ποισω απο αυτους. σταματηστε αυτη την καραμελα ουτος η αλλος τον σκοπο σας τον πετηχατε μην μας το παιζετε και αδεικιμενη . γιατι αστην ουσια αδεικιμενη ειναι αυτη που δεν στελνουν τα παιδια τους. που ειναι η πραγματικη προταθλητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένα σκοπό δεν πετύχαμε φίλε μου και στο λεει αυτό πατέρας αθλήτριας που σύμφωνα με τα κριτήρια που έβαλε η ΕΛΟΤ έπρεπε να συμετασχει στους αγώνες αλλά δεν την επέλεξαν... Αν θεωρείς ότι κάνοντας απαξιωτικά σχόλια για την Ομοσπονδία που επέλεξε τους αθλητές, αυτό δεν περνάει και στα ίδια τα παιδιά, τότε είσαι μάλλον ανεγκέφαλος και αυτό που σε καίει είναι να δεις το παιδί σου πάση θυσία σε κάποια διοργάνωση (αλλά δεν καταλαβαίνω για τί πράγμα θα καμαρώνεις..)

      Διαγραφή
  14. συγνωμη που θα το πω ρε θωδορε αμα δεν θελατε σχολια για το συγκεκριμενο θεμα . να μην το ανεβαζετε καθολου.και με το συμπαθιοαλλα εσεις θελατε να γινη αυτο τον λογο τον ξερετε οι ετερη. γιατι λεει καμια φορα οσκοπος αγιαζη τα μεσα. και μας λες ολλους απαραδεχτους. γιατι μεσα σε αυτους προφανος βαζης και τον ευτο σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΚΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ. ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΗΘΗΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΙΑ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΗ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΜΑΓΚΑΣ . ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ Η ΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΙΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ti sxesi exoun ola afta me ton cook den katalaveno.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΟΝΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΗΣ/ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΛ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Η ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΟΙΤΕ ΓΩΝΕΙΣ ΟΙΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ . ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΠΑΡΧΕΙ TKD ΚΑΙ ΕΠΕΥΘΙΝΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΛΟΙ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, η λογική του "ή πρωταθλητής ή τίποτε" δεν με βρίσκει σύμφωνο, αλλά δεν καταλαβαίνω την θέση σου..?? Εννοείς ότι οι σημερινοί πρωταθλητές έχουν τον τίτλο στα χαρτιά, λόγω ρουσφετιών και διαπλοκής..?? Αν ναι, δώσε μερικά παραδείγματα να βγάλουμε άκρη..!! Αν όχι, που ανακατεύονται τα ρουσφέτια ..??

      Διαγραφή
  18. φιλε το οτι κανεις οτι δεν καταλαβενης τα λεει ολα/ στης 17 θα καταλαβης τωρα αν εσει καταλαβες οτι ειπα ολλοι η προταθλητες ειναι με ρουσφετη προβλημα σου α;λλα εισε απο αυτους που δεν θελουν να βλεπουν τη πραγματικοτητα και τη ολλα ειναι καλα δουλεξετο λιγο ακομα μπας και μας ψισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτην την ρημάδα την πραγματικότητα ρώτησα φίλε μου, αλλά εσύ έχεις τον χαβά σου με τις εκλογές και οτι θα αλλάξει κατι .. Τεσπα, δικαίωμά σου είναι αλλά το μόνο που καταφέρνεις είναι να σε θεωρήσω υποψιασμένο συνομωσιολόγο και προφανώς να μην σου δώση καμία βάση ..
      Συνήθως η συζήτηση χρειάζεται πάνω από ένα άτομο αλλά εσύ συνεχίζεις το στυλ "αυτή είναι η αλήθεια και την ξέρω μόνο εγώ" οπότε μαλλον πρέπει να περιμενω μεχρι τις 17 (ή 27 ή 37)να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς..

      Διαγραφή
  19. ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΟΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο θέμα μας ,ο Aaron Cook είναι διαφήμηση για το tkd.Έχει μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδι του και προσφέρει θέαμα.Όταν βλέπει ο απλός θεατής στη τηλεόραση 2 αθλητές να κάνουν τις ίδιες 2 τεχνικές συνέχεια , αλλάζει κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ela o samlidis exei athliti sthn omada akomi ma to katalabete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. COOK !!! ειναι κατι θα μαγειρεψει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. krima srtin ellada mas enas pateras poy h kopi toy exi kokkinh zoni
    kai elpizi kapote na tin di se agones. kai pali krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ααρών Κουκ δεν προτάθηκε στα - 80 κιλά για το Λονδίνο 2012.
Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ααρών Κουκ δεν προτάθηκε στα - 80 κιλά για το Λονδίνο 2012.
http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01955/union_flag_1955973a.gif
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/05/80-2012.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/05/80-2012.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content