2ο διασυλλογικό πρωτάθλημα Π/Κ "Δημήτρης Γεωργιάδης"

Δημήτρης Γεωργιάδης Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων κορασίδων 11-15 ετών, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μ...

Δημήτρης Γεωργιάδης
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων κορασίδων 11-15 ετών, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του προπονητή "Δημήτρη Γεωργιάδη.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν τo Σαββατοκύριακο 18 και 19 Φεβρουαρίου 2012, στο Εθνικό γυμναστήριο της Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη.

Συμμετείχαν 423 αθλητές από 62 συλλόγους της βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι αναμετρήθηκαν μεταξύ τους προσπαθώντας να κατακτήσουν μια θέση στο βάθρο, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο.

Η Ε.ΤΑ.Β.Ε. πρωτοτύπησε στην συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς πέρα από τον καθιερωμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό του σώματος, την ηλεκτρονική κλήρωση μετά την ζύγιση και την ανάρτηση των pools στην ιστοσελίδα της, χρησιμοποίησε και ηλεκτρονικές  κάσκες, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει επαναληφθεί στον Ελλαδικό χώρο.


Οι μικροί αθλητές  που  συμμετείχαν στην διοργάνωση αυτή, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να παίξουν με όλο αυτόν τον εξοπλισμό, ενώ οι προπονητές, οι γονείς, οι παράγοντες των συλλόγων και γενικά όλοι οι θεατές του πρωταθλήματος, πήραν μια γεύση για το πως πρόκειται να εξελιχθεί στο μέλλον η αγωνιστική μορφή του taekwondo.

Σχόλια

BLOGGER: 22
  1. Μπράβο ρε Μανώλη, σου βγάζουμε όλοι το καπέλο! Ηλεκτρονική κλήρωση, πουλ, κάσκες, αναμεταδόσεις... και η ΕΤΑΝΕ ακόμα γράφει τα πουλ με το μολύβι και τα κολλάει στα παράθυρα χα χα χα, μιλάμε για πολύ γέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλεκτρονικές κάσκες; χρησιμοποιήθηκαν σε κάποιο άλλο τουρνουά στην Ευρώπη;μήπως η ΕΤΑΒΕ κάνει Ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο αγωνιστικό taekwondo;Μπράβο Κύριε Μανώλη , με κεφαλαίο "Κ".Πραγματικά πρέπει να βγάλουμε "την κάσκα" και να χαιρετίσουμε τις πρωτοβουλίες του προέδρου της ΕΤΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo ston proedro..........alani einaiiiii.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. manwlaki an mporeis file mou theloume videakia telikwn....kai (imitelikwn) an ginete...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα, και εσένα, και όλους όσους δούλεψαν για να βγει αυτή η διοργάνωση. Και πάλι συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φιλοι εκτοσ τα μπραβο .. ειπαμε εσοδα και εξοδα.. για ναμπορει το μπραβο να ειναι ουσιαστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην δημιουργούμε εντυπώσεις χωρίς ουσία. Μπορεί τα έσοδα από κάποια διοργάνωση να είναι πολύ περισσότερα και να χρησιμοποιηθούν σε κάποια άλλη δράση.
    Άρα αυτό που πρέπει να απαιτούμε είναι ένας σωστός οικονομικός απολογισμός όλης της χρονιάς, ο οποίος θα κατατεθεί στην ΓΣ και ο κάθε σύλλογος δια του εκπροσώπου του θα έχει και την ευθύνη που του αναλογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγνωμη δεν καταλαβα. πια ειναι η εντυποση. και δεν βρισκο το λογο να κριβονται ,. ναι τοσα εσοδα ναι τοσα εξοδα ποιο ειναι το κακο.. ετση γινετε ποιο ουσιαστηκο.. δεν νομιζο να θελουν νακριψουν κατι οποτε που το προβλημα..διαφανια αυτο ειναι που θα κανει τησ διοικησησ ποιο καθαρες. παιδια απο την σελιδα.. λιγο ποιο διακριτηκη γιατι κανει μπαμ. για τησ προθεσησ που εχετε. αυτο γιατη ειστε φιλοι πολων ανθροπων του tkd..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω τί γίνεται με την διαφάνεια της λειτουργίας της ΕΤΑΒΕ αλλά η ΕΤΑΝΕ μπορούμε ευθέως να πούμε ότι λειτουργεί τελείως κρυπτογραφικά. Συνελεύσεις, απολογισμοί, προυπολογισμοί ... ξέρω οτι η ΕΤΑΒΕ έκανε τον απολογισμό 2011 και ψήφισε τον νεο προυπολογισμό της, με την ΕΤΑΝΕ τί γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. από πότε οι "offshore" εταιρίες-ενώσεις-οργανισμοί δίνουν λογαριασμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ακουστε φιλοι μου τη στηγμη που διαχειριζονται ,διμοσιο χρημα , πρεπει να μας λενε και πως το διαχηριζονται. και που πηγε το καθε ευρω του καθε αθλητη, τορα οσο για την γ.σ του 12 να μας ενημερο σουν τουλαχιστον 20 μερες ποιο προστα και οχι τελευτεα μερα..τωρα αν ηενωση ειναι ετερεια αυτο αλλαζη..και μην μπερδεβεστε εταβε .ετανε. ελοτ ειναι ενα λητουργουν και αποφασηζουν μαζι .. δεν υπαρχουν ,. νοτος βορ;ας ολλοι μαζι στο ιδιο τραπεζι και απο πανω και απο κατω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οπος εχουμε πει ηεταβε εχει προεδρο .που ξερει τη θελει ο καθενας.. και απο που θα παρη και απο που θα χασει.. και χειριζετε τα παντα με μαστρια.. δηλαδη τη κανανε χρονια η πολιτηκημας .αυτο κανη και προεδρος οταν υπαρχουν απελπισμενη.. ο προεδρος κοντα.. και ετση παντα θα ειπαρχουν οι λιγοι που θα κοροιδευουν τους ./. που στην τελικη ειναι αξιοι της μηραστους .. και ενα ατομο . που τους σιντονιζη ολλους .. και πηθαρχημενα , για αυτο και προεδρος λεγετε μαγκας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. βλεπεται για τα αυτονοητα. ποσα συνχαριτηρια εχουμε δωση. και δεν θελουμε να βλεπουμε οτι ημαστε , σε ενα καθεστος χουντας αποφασιζο και διαταζω. πανιγιρια να γινονται και οτι νανε. αυτα ολλα φιλη ειναι για τα ματια του κοσμου, διαφανια σε ολα. να φιγουν η μισθοφορη , μιζαδορη , απο τον χωρο του tkd και να παψουν η δασκαλοι γλιφουν . για να μπορουν , να μας εχουν εχμαλοτους. ολοι καταλαβενετε και ολοι .οταν ερχεται η ωρα κανετε πισω ,γιατι απλα σασ δοροδωκουν . και δεν το καταλαβενετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. mono stin elada simveni afto to apistefto,ke monadiko ,na iparxoun dio antropi ke na exoun gia to idio antikimeno apo deka diaforetikes gnomes,ke epita emis exoume erotimatika gia afta pou mas simvenoun,kanis kati kalo kanis den exi na pi kati tetiko ,den kanis tipote,dikeologomena,lene mono arnitika ,telika mipos prepi na doume prota ti ftei me tous eaftous mas,anti na logokrinoume sinexia tous alous,pou esto prospatoun,giati alo na ise ekso apo ton xoro,ke alo na ise mesa,i prosopiki mou apopsi,ine o katenas,apo emas pou ipiretoume afto to atlima as,katsi prota na doulepsi opos prepi,mesa sto silogo tou,ke opou mpori na voitisi ke na kani ena kalo as to kani ke as stamatisoume sinexia na mizeriazoume giati xanoume dimiourgiko xrono pou ine poli politimos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ακου αγαποιτε φιλε . ο καθενας σιγουρα . δουλευη μεσα στο συλλογοτο. και το περιεργο ειναι . οταν υπαρχουν τυποι σαν του λογου σου που θελουν να τους καλιπτουν ./ μηπως και στο μελον εχουν καλη μεταχιρηση,. για αυτο τρωμε τα μνιμονια το ενα πισω απο το ολλο. και τσιμουδια .. οχι φιλε δεν θα κανουμε αυτο οσο και να θελετε να τους προστατευτε.. το συστημα αυτο ξεθοριασε .. το οτι μπορουν και σας δουλευουν . δεν φτεμε σε τιποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βάλε και καμία άνω τελεία,για όλα έχεις άποψη,σου περνάει καθόλου από το περίεργο μυαλό σου ότι μπορεί να κάνεις και λάθος,άνθρωποι είμαστε όχι θεοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηλεκτρονικοί θώρακες, κάσκες, ηλεκτρονική κλήρωση και ζύγιση, μετάδοση των αγώνων, άμεση δημοσίευση αποτελεσμάτων ελάχιστες διαμαρτυρίες,στάδιο - θέρμανση - κυλικείο. Που είναι το πρόβλημα ρε αδέρφια μου;Το μόνο ίσως που απομένει να σκεφτούμε είναι το προσωπικό πρόβλημα κάποιων να γίνουν αρχηγοί.Ας μπουν στην σειρά και να περιμένουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. eisaste gia polli gelio kai klotses xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εφοσον περημενες . ναγινης αρχηγος εσει θα περημενουμε και εμεις . ειδες ποσο μικρα σκευτεσε. ειναι δηλαδη το ποιος θα γινη αρχηγος. αρα δεν θελεις να καταλαβης αυτο που λεμε εχεις παροπηδες μπραβο ληπον και σα ανωτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλα τωρα τη θελετε να λεμε ονοματα . τοτε τα διαγραφετε. δηλαδη τη θελετε να μου πειτε ,. δεν φενετε οτι εισται . μια κληστη οικογενεια και ολοι η αλλη στα τσακιδια. εδω το βλεπουν απλη θεατες . και ετεροτηφλητε. εσεις . δεν κατηγορησε καννεις την εκδηλωση. αλλα εισται τοσο κομπλεξηκη. που αλλα σας λενε και αλλα καταλαβενετε. εχετε κολημα με την διαφθωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πωπω κακία... Αφήσε τον άνθρωπο ήσυχο με τις ορθογραφίες. Εδώ άλλοι γραφουν greeklish. Και εσύ γράφεις με κεφαλαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα... Μήπως γνωρίζει κάποιος διεύθυνση ή site αυτών που τραβούσαν φωτογραφίες στο Διασυλλογικό ..?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: 2ο διασυλλογικό πρωτάθλημα Π/Κ "Δημήτρης Γεωργιάδης"
2ο διασυλλογικό πρωτάθλημα Π/Κ "Δημήτρης Γεωργιάδης"
http://2.bp.blogspot.com/-x22tvGGPei8/TTgCASc0E_I/AAAAAAAAAec/KkjIW2PqdiI/s320/2657_1016665708007_1566039432_30035398_3027455_n.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-x22tvGGPei8/TTgCASc0E_I/AAAAAAAAAec/KkjIW2PqdiI/s72-c/2657_1016665708007_1566039432_30035398_3027455_n.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/02/2_19.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/02/2_19.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content