ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

H Αθήνα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των Νέων της Ευρώπης τον Ιούνιο,μετά από την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ο...


H Αθήνα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των Νέων της Ευρώπης τον Ιούνιο,μετά από την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ETU) στο Καζάν της Ρωσίας να αναθέσει στην πρωτεύουσα της Ελλάδας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό με τον Πρόεδρό της κ. Νίκο Θωμαΐδη και η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων κ. Παναγιώτα Ψαράκη παρουσίασαν την ελληνική υποψηφιότητα και μετά από ψηφοφορία τα μέλη του διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου της ETU επέλεξαν την Αθήνα.


Πηγή : ΕΛΟΤ

Σχόλια

BLOGGER: 23
  1. Σαφώς και είναι μια σημαντική επιτυχία για το Ελληνικό Ταεκβοντο η διοργάνωση ενός πρωταθλήματος αυτής της εμβέλειας.
    Σαφώς και είναι μια σημαντική επιτυχία για τον πρόεδρο και γεν. γραμματέα της ΕΛΟΤ και για όσους ακόμη εργάστηκαν και πέτυχαν να κερδίσουν μια τέτοια διοργάνωση.
    Απομένει τώρα να μας ανακοινώσει η ΕΛΟΤ πως θα γίνει η επιλογή των αθλητών
    (μιας κι έχουμε κακές εμπειρίες πχ. Βαλκανικό, Μεσογειακό) και μάλιστα γρήγορα καθώς ο Ιούνιος δεν είναι πολύ μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς ανωνυμο 3.45: Φιλε μου μπορεις να μας δωσεις μερικες διευκρινισεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ELOT kanei poli kala tin doulia tis episis kai h ETANE me poli kalous texnikous mprabo sas !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den mou les mipos zo se allon planiti kai mou les esi oti kanei kala tin doulia tis giati otan irthe i koreatiki omada epideikseis itan mono 16 sullogoi , mipos isoun kai esi enas apo tous 16 ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θερμή παράκληση ξαναγράψτε το σχόλιό σας χωρίς την προσωπική αναφορά που κάνετε. Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. gia na do poso antras eisai tora !!!!

    esi den mas peneyese oti exeis 7dan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΓΗΠΕΔΟ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΩΝ ;;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ξανάγραψα αλλά μου το σβήσανε, για πολλοστή φορά η διοίκηση της ΕΤΑΒΕ και ΕΤΑΝΕ αποδεικνύουνε ότι είναι πολύ λίγοι για να διαχειριστούν σωστά το άθλημα μας. Ενώ γνωρίζουν εδώ και ένα χρόνο τις ημερομηνίες του παγκόσμιου εφήβων και πανευρωπαϊκού αντρών, δεν προγραμμάτισαν τίποτα και τρέχουν τελευταία στιγμή για στάδιο μα δεν βρίσκουν. Αποτέλεσμα οι έφηβοι του νότου να μείνουν χωρίς διασυλλογικό και έτσι ελλιπώς προετοιμασμένοι για το πανελλήνιο σε σχέση με τον βορρά. Κατά τ άλλα διαλαλούμε ότι ο πήχης στο Ταεκβοντο είναι ψηλά... μπράβο στον κύριο Μανώλη που φροντίζει έτσι τον κόσμο του! Όσο για τους άλλους καλύτερα να μην τους χαρακτηρίσω γιατί θα μου τα σβήσουνε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γράψτε λάθος στο ΕΤΑΒΕ, ΕΛΟΤ ήθελα να πω. Η ΕΤΑΒΕ λειτουργεί άψογα, αυτό το παραδέχονται και οι ίδιοι οι εχθροί του προέδρου της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν η ΕΛΟΤ και η ΕΤΑΝΕ έκαναν αυτά που κάνει (το 2011 και φέτος) η ΕΤΑΒΕ, θα είχαμε βγει πολύ μπροστά. Το Ελληνικό ταεκβοντο δεν μπορεί να πηγαίνει με "κουτσό", θέλει και τα δυο "πόδια" και το "κεφάλι" για να τρέξει...

    (μια ευγενική προσφορά από έναν βόρειο στους νότιους. Όπως είπε και μια νότια φίλη στο fb
    "Gt oi BOREIOI einai apla GAMATOI!!!"
    και ανταποδίδω:
    και "Gt oi NOTIOI einai apla TZAMATOI!!!", xalara!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ταεκβοντούλη έχεις απόλυτο δίκαιο, το ελληνικό ταεκβοντο εαν οργανωθεί σωστά και λειτουργήσει αξιοκρατικά θα κάνει τεράστια άλματα και θα φέρει μεγάλες επιτυχίες. Τα πράγματα βρίσκονται στα χέρια των σωματείων, πρέπει να δείξουν οι ίδιοι βούληση αλλιώς θα μείνουμε μια ζωή μεσ στην μιζέρια και την γκρίνια. Σταματήστε να δίνετε εξιουσιοδοτήσεις στους καρεκλοκένταυρους, σας έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι κοιτάνε μόνο την πάρτυ τους. Αυτή η νοοτροπία έχει γονατίσει και εξευτηλίσει ολόκληρη την Ελλάδα, πάρτε το επιτέλους απόφαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. nai nai to eida to elliniko tkd sto pagosmio !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!! ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δεν πειράζει, ας πάνε αλλού, ας πούμε.... στην Λάρισα
    λέω τώρα εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. στις 9,10,11 είναι καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλαδή ανέλαβαν το πρωτάθλημα αυτό χωρίς να έχουν κανονίσει για στάδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρώτα βρίσκεις στάδιο και μετά βγάζεις προκήρυξη... θα περιμένουμε πολύ ακόμα, 20 μέρες μείναμε από την κανονική ημερομηνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το καλό πράμα αργεί, ο πήχης είναι ψηλά και χρειάζεται μια σχετική προετοιμασία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικά ο πήχης είναι πολύ ψηλά και αναγκαζόμαστε να περάσουμε από κάτω χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
http://2.bp.blogspot.com/-XEaw3JXng8M/ToAnWaACwwI/AAAAAAAAAbc/b4Qbd7KhQGI/s200/WTF-003.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-XEaw3JXng8M/ToAnWaACwwI/AAAAAAAAAbc/b4Qbd7KhQGI/s72-c/WTF-003.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/01/blog-post_31.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/01/blog-post_31.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content