Οι στόχοι της ΕΛ.Ο.Τ. για το 2012

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική σελίδα της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Τ., Νίκος Θωμαΐδης , μίλησε στους ΜΑΧΗΤΕΣ για τις πρόσφατε...

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική σελίδα της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Τ., Νίκος Θωμαΐδης, μίλησε στους ΜΑΧΗΤΕΣ για τις πρόσφατες κατακτήσεις των αθλητών του Taekwondo, και τους μελλοντικούς στόχους  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο.

« Για το 2012, και αρχή γενομένης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στο τέλος Φεβρουαρίου, υιοθετούμε το πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που έχει να κάνει με:
- Την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στους αγώνες
- Την ηλεκτρονική κλήρωση
- Την άμεση καταγραφή αποτελεσμάτων και την ζωντανή παρακολούθηση των πουλ μέσω ίντερνετ.
Αυτό, σε συνδυασμό με τους αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες, είναι ότι πιο εξελιγμένο και αξιόπιστο παγκοσμίως. Το πρόγραμμα αυτό θα λειτουργεί σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΛ.Ο.Τ. καθώς επίσης και των Ενώσεων ΕΤΑΝΕ – ΕΤΑΒΕ.
Επίσης προχωράμε σε νέα κριτήρια για τους αθλητές που θα απαρτίζουν την Εθνική Ομάδα από το 2013 τα οποία σύντομα θα ανακοινωθούν.


Εκτός από την Ολυμπιάδα, που είναι βέβαια και ο μεγάλος στόχος, έχουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α/Γ και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων που ελπίζουμε και εκεί σε πολλές και ανάλογες με το παρελθόν διακρίσεις. 
Σε ότι αφορά την Ολυμπιάδα, έχει ήδη προκριθεί ο Αλ. Νικολαΐδης. Έχουμε ακόμα να διεκδικήσουμε 3 θέσεις στα τέλη Ιανουαρίου στην προολυμπιακή πρόκριση που θα γίνει στο Καζάν, όπου θα εκπροσωπηθούμε από τον Ν. Τζέλο, την Κ. Κούβαρη και την Ε. Μυστακίδου.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε για όσες το δυνατόν περισσότερες προκρίσεις. Ο πρώτος στόχος είναι αυτός και ο δεύτερος σαφώς ένα νέο Ολυμπιακό μετάλλιο, γιατί όχι και μετάλλια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Άλλωστε ο πήχης στο Taekwondo ήταν πάντα ψηλά. »

Σχόλια

BLOGGER: 47
  1. Όχι άλλα λόγια κύριοι θέλουμε έργα και έργα δεν βλέπουμε, έως κάνετε κάτι από αυτά που διαλαλείτε θα μας επιτρέψετε να είμαστε επιφυλακτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περσινά, ξινά σταφύλια... περιμένετε να βγάλουν "γλυκό" κρασί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΗΣΑΝ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ τι αστεια λεει ο πολιτικαντης, ουτε το καλενταρι του 2012 δεν αξιωθηκαν να βγαλουν ακομα κ αρχισε νε κελαιδαει???? μαλλον ερχονται εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ ,ότι ο πήχης στο ταεκβοντό ήταν πάντα ψηλά.Άλλωστε αυτό το γνωρίζουν κάποιοι πολύ καλά στην πράξη διότι τόσα χρόνια περνάνε από κάτω. Ευχαριστώ για την φιλοξενία και Καλή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. thimate kanenas tis 8 topikes epitropes tote pou ola itan kalitera
    kali xronia se olous

    kalentari file mou tha bgei telos ianouariou , opos panta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος του χώρου να γράψει μια καλή κουβέντα; Αυτό σημαίνει πάρα πολλά φίλοι μου, μάλλον ήρθε ο καιρός για σοβαρές αλλαγές στον χώρο μας. ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΗΧΗΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δώστε επιτέλουs στην δημοσιότητα τα κριτήρια για τουs αθλητέs που θα απαρτίζουν την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανένας σοβαρός ανθρωπος του χώρου δεν ασχολειται με δυο-τρεις ανεγκεφαλους που τα βλεπουν ολα μαυρα και αρνητικα . Εδω εχουμε φτασει στο σημειο γονεας επειδη εχασε ο γιος του σε ενα πρωταθλημα -η μαλλον σε ολα τα πρωταθληματα- να κανει παρατηρηση στους "δασκαλους" για το τι πρεπει να ψηφισουν στις εκλογες.Εσεις ολοι οι γονείς η οτι αλλο ειστε δεν ανηκετε σε σωματεια? Να πατε να τα πειτε στους δικους σας δασκαλους , επωνυμα οτι εγω εχω αυτη την αποψη και να βαλετε υποψηφιοτητα στις εκλογες.......να σας προτεινει ο συλλογος σας δηλαδη , για να σας δουμε και εμεις και να ξερουμε ποιες "ανωνυμες" κοτες ειστε για να γελασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. με συμβατικους?? δεν νομιζω.... ειναι πανελληνιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ ωραία, εμφανίσθηκε και ένας ανώνυμος κόκορας.Εσύ αγαπητέ δεν έχεις όνομα;Η ουσία όμως στο σχόλιό σου βρίσκετε αλλού, μας ενημερώνεις με λίγα λόγια ότι όποιο νέο πρόσωπο θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές αυτόματα χαρακτηρίζεται κότα και θα αποτελεί νομοτελειακά το περίγελο , κατά τη γνώμη σου αυτοί που δεν μιλάνε και δεν συμμετέχουν είναι οι σοβαροί του αθλήματος και του συστήματος.Αυτή η έπαρση ότι μόνο εσείς εκπροσωπείτε το απόλυτο είναι από μόνο του στοιχείο παρακμής...Εγώ δεν κοκορεύομαι και ζητώ ταπεινά συγνώμη για την ανωνυμία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ είμαι γονέας με αθλητές σε δυο διαφορετικούς συλλόγους. Σε ποιόν από το τους δυο δασκάλους να πάω να πω τον πόνο μου; Για υποψηφιότητα δεν το βλέπω γιατί ως γνωστόν "άμα μπλέξεις με τα πίτουρα θα σε φάνε οι κότες"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εμφανιστηκαν τα κοκορια της ομοσπονδιας χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σιμο η ομοσπονδια θα σου λυσει τα προβληματα χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρακμη φιλε μου ειναι η ομοσπονδια κ ολες οι διοργανωσεις της που γινονται με προχειροτητα κ στο ποδι. Οσο για τους αθλητες αστο καλυτερα γιατι ποναει, το ζουν στο πετσι τους στους αγωνες κ δεν χρειαζεται να το διαβαζουν εδω!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας δούμε και τα θετικά της συνέντευξης,νομίζω γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από την Ομοσπονδία και πρέπει να την υποστηρίξουμε.Μην εστιάζουμε σε πρόσωπα τα σωστά πρέπει να τα εκτιμούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μηπως ξερει καποιος αν για τις εξετασεις dan τωρα τον Γεναρη, χρειαζετε να ειναι και ο προπονητης μαζι με τον εξεταζόμενο ή μπορει ο αθλητης να παει και μονος του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θετικα σε συνεντευξεις κ στις κουβεντες παντα υπαρχουν οπως κ στην πολιτικη που απετυχε. Ειδες κανενα θετικο εργο απο την ομοσπονδια το 2011?????? το θετικο ειναι οτι σ ενα μηνα ειχε 4 επισημες διοργανωσεις??????? οτι το πανελληνιο πρωταθλημα εγινε με απλους θωρακες κ μεσα σε παρατραγουδα?????????? κ μην ξεχνας φιλε μου οτι την ομοσπονδια την απαρτιζουν προσωπα!! Μηπως εισαι μελος της ομοσποδια;?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΑΚΟΥΣΗ ΠΟΛΛΑ. ΕΡΓΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. που ειναι το καλενταρι?που ειναι τα αποτελεσματα των κυπελλων?που ειναι οι βραβευσεισ των νοτιων αθλητων?που ειναι τα διασυλλογικα?η καλη μερα απο το πρωι φαινεται!!! εχω και αλλα που.που.που.που.που.(πουθενα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο φιλος που μιλαει για θετικα της ομοσπονδιας μαλλον σ αλλον πλανητη ειναι η ειναι της ομοσπονδιας!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το "κοτες" παει στο ανωνυμες ,εαν ηξερες θα το καταλαβαινες . οσο για την ανωτερη πνευματικοτητα σου , που προσπαθεις να μας επιδειξεις....μας λες οτι στεναχοριεσαι που εισαι ανωνυμος και μαλιστα ζητας και συγνωμη .....αλλα θα συνεχιζεις να ειρωνευεσαι προσωπα και καταστασεις ανωνυμα ,λες και ειναι δημοκρατικο σου δικαιωμα και ολοι οι αλλοι που επωνυμα κρινουν ειναι τι ? χαζοι?
    δεν μπορεις κυριε να κρινεις χωρις να δινεις το δικαιωμα στους αλλους να σε κρινουν....
    και για νο στο πο πιο λιανα.....ΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ , ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ , Η ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΟΥΝ , Η ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΗ , Η ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ , Η ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ και να ακολουθησουν τον δικο σου δρομο . τοτε θα κατανοησεις πραγματικα ποσο απηχηση εχεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΟΙ .ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΗ ΤΟ ΚΟΝΤΟΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΗ .ΕΧΩ ΖΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ .ΠΑΝΤΑ ΕΙΠΥΡΧΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΡΤΡΕΦΑΝ ..ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΙΟΣ ,ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΙ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ..ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΥΡΧΑΝ Η ΧΑΖΗ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΟΝΑΝΕ ΟΙΧΑΜΕΛΕΟΝΤΕΣ ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ ..ΠΟΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΝΕΧΗΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ,,ΠΑΡΑΓΔΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ..ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΣ .ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΚΟΤΕΣ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΗΞΕ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΔΑΙΩ..ΑΝ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΙ ΑΤΟΜΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΩ ΔΥΟ ΤΡΥΓΩΝΙΑ..ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΑΞΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΗ ΠΟΥ ΔΙΟΝΗΖΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΑΠΟ ΚΟΥΜΠΑΡΩ ΣΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑ Κ,Τ.Λ ΝΑΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κύριοι θα επιμείνω, αυτά που διαβάζω παραπάνω είναι θετικά για το ταεκβοντο, εδώ νομίζω σχολιάζουμε τις συγκεκριμένες προτάσεις του προέδρου, που διαφωνείτε εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οτι οι προτασεις μενουν προτασεις εδω κ χρονια κ στην πραξη δεν γινεται τιποτα. Οι προτασεις αυτες ειναι προεκλογικος λογος κυριε της ομοσπονδιας!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. φιλοι μου εκλογες δεν υπαρχουν.το γιατι το γνωριζουν οσοι ασχολιουντε χρονια στο χωρο.. απλα θα υπαρχη η ημερομινια και το αποτελεσμα το ιδιο ..γιατι πολη απλα δικαιομα ψηφου εχουν παντα τα σωματια που αυτη θελουν..ιδου και προταθληματα κυπελου..για αυτο αγαπητη φιλοι πρεποι να προσεξουν ολοι οτι εκτος απο 5 6 συλλογους που προωθουντε μονιμος πλεων που και αυτη με τη σηρατους κανουν τον αγονατους .. ετσι λοιπον ολη οι υποληπη γυνομαστε εργαλια αυτον..σταματηστε πλεων να τρωτε το παραμηθητους που παντα με ενα κοκαλακη που σας πετουν απλα για να σας δελεα σουν .να γινεστε ερμεα αυτον τον λιγον και βωλεμενον..πιστευω τοσα χρονια να καταλαβατε πωσ λειτουγνουν .. βαφτηζουν προπονητες και καλα εθνικους εναλασουν υπευθηνους διαιτησιας εξεταστες νταν αντιπροεδρους α.β.γ δ ετσι για ολες της θεσεις και βλεπετα τα εργαλιατους γινοντε πολλα και αντε να τους κουνησης.γιατη βλεπετε φιλοι μου καρεκλα να νε και οτι θελετε ευχουμαι καποτε να αλαξουμε .. γιατι βλεπω σε λιγο οι δασκαλοι θα κανουν προπονηση σε αδειες αιθουσες ..και καπιοι θα λενε εις υγια στα κοροιδα,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η δοκιμασμένη συνταγή : Βάλε μια ταμπέλα στον συνομιλητή σου και καθάρισες.Δέν είμαι της ομοσπονδίας, λέω πολύ απλά τι είναι αυτό που δεν σας αρέσει;Εάν αυτά που εξαγγέλλονται είναι σωστά,αλλά νομίζεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν είναι άλλο θέμα.Αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε και βεβαίως ο καιρός θα δείξει, λίγο υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν είμαστε ενάντια στην Ομοσπονδία και την διοίκηση της, συλλήβδην. Είμαστε ενάντια στην "απραξία" και στον "καρεκλοκεντραυρισμό" γενικότερα.
    Οι υποσχέσεις που δίνονται στην συγκεκριμένη συνέντευξη είναι το "μίνιμουμ" που θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη από το 2011 (για να μην πω και πιο πριν).
    Κανείς δεν λέει ότι δεν θα τα κάνουν, όμως αν δεν τα κάνουν, πως θα μπορέσουμε να τα διεκδικήσουμε για να γίνουν;
    Πως θα "αναγκαστούν" να τα κάνουν;

    Ως προγραμματιστής είμαι γνώστης της τεχνολογίας και όλα αυτά περί "ηλεκτρονικής" είναι τόσο εύκολο να γίνουν που καταντά κουραστικό να στα "πετάνε" στην μούρη ως "κατορθώματα" και "επιτυχίες" και πριν ακόμη καλά-καλά γίνουν.

    Τόσο καιρό, πράγματα που θα έπρεπε να έχουν γίνει, όπως, διαφανής αξιοκρατική και με έλεγχο της απόδοσης και της λειτουργίας της διαιτησία, οργάνωση και πλήρης άμεση ενημέρωση για τις διοργανώσεις, σχεδιασμός από πριν του ημερολογίου των διοργανώσεων, δυνατότητα επέμβασης και ανοιχτής συμμετοχής από όλους τους εμπλεκόμενους (συλλόγους, προπονητές, αθλητές, διαιτητές, γονείς) και πολλά άλλα.
    Δεν θέλουμε την καρέκλα τους, θέλουμε να πάμε μπροστά με γρήγορα βήματα και όχι με "σπρώξιμο" και "πισωγυρίσματα".
    Κάποιοι το καταφέρνουν, κάπως, (βλέπε ΕΤΑΒΕ) όμως το ταεκβοντο είναι απλωμένο σε όλη την Ελλάδα και όλοι μαζί θα πρέπει να πάμε εμπρός.

    Βαρεθήκαμε να λέμε "μακάρι" και να περιμένουμε το "ίσως", απλά θέλουμε το αυτονόητο.

    (πάντα κατά την γνώμη μου, Σίμος Δαλκυριάδης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αγαποιτε μου σιμο καλο το 2012 και παντα ναπρω.,τοπορης στην τεχνολογια..αποτη καταλαβενο αυτο που ευτεγε χρονια τωρα ηταν η τεχνολογια . καιτωρα που ειρθε η μαλον ανοιξατε εσεις το παραθηρο αυτο της τεχνολογιας θα πανε ολλα καλα.προσοπικη μου αποψη παλη τα ιδια θαγινονται γιατι βλεπετε καποτε ειμουν πολη καλος στο τ,κ οπως εσει στην τεχνολογια,,βλεπω μια εμπαθια προσ την εταβε ,και οχι στο συνολο του τ,κ , αλα θα μου πειτε μια και βορειος και καπου τους δυο δασκαλους που εχεις τους δινουν και καμια καρεκλα ,πρεπει να τους προσεχης και λιγακη ,αυτα δεν θελω να σε παρεξηγησω ,αλα για να προχορισης δεν μπωρης να κανεις αλλιος,, την αληθεια πρεπει να την ..σεβομαστε..οπως καποτε δεν ειξερες τη ειναι τεχνολογια . και την εμαθες . ετσι οτανμ μαθης καλα και το τ,κ θα πεις αν ειναι δυνατον ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αγαπητέ Ανώνυμε,
    Εμπάθεια ή αντιπάθεια δεν έχω προς την ΕΤΑΒΕ και προς κανέναν γενικότερα (μπορεί να με κατηγορήσουν για κάποιες συμπάθειες, αλλά τι να γίνει έτσι είναι η ζωή). Έχω πει πολλές φορές ότι είμαι "ρομαντικός" και "ονειροπόλος" και με έχουν χαρακτηρίσει μέχρι και "αιθεροβάμονα" (κοινώς πετάω στα σύννεφα) αλλά δεν με πειράζει.
    Για την τεχνολογία έχω ένα καλό επίπεδο γνώσης, για το tkd "μαθαίνω" ακόμα.
    Το "αν είναι δυνατόν" το έχω πει πολλές φορές στις συζητήσεις μου με πολλούς προπονητές (όσοι μου έχουν δώσει την ευκαιρία να πούμε δυο κουβέντες), δεν αξιώνω το "αλάθητο" διεκδικώ όμως την σύνθεση και την από κοινού προσπάθεια.
    Μέχρι να καταφέρουν να με βγάλουν "εκτός", θα προσπαθώ να κάνω κάτι, όσο και με ότι μπορώ. Καλή χρονιά και σε σένα και σε όλους.
    Το 2012 ας είναι μια καλύτερη χρονιά και για το αγαπημένο μας ταεκβοντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. κ, σιμο για μενα ειστε συμπαθεις .και καταλαβενω τη προσπαθειασας,και τα ονειρα σας, να λες ειναι δυνατον ναμη μπορουν να καταλαβουν τα αυτονωειτα, και ομως σιμο ειναι, θελω να καταλαβης ενα πραγμα,οτι την προσπαθια σου την εκτημη το μεγαλητερο ποσοστο,εγω συνφωνο οτι μπορουν να αλαξουν ολα, αρκη ο καθενας να κανη την αυτογνωσιατου ,και να ξερει μεχρη τη μπορη ,να δωση δυστηχος αυτο δεν γινετε ,, και ξερετε γιατι απλα εως ελληνες νομιζουν οτι τα ξερουν ολα και δεν μπορει να υπαρχει καλητερος απο αυτον..ειναι σαν να σας λεω τη ξερεις εσει απο τεχνολογια ενω εγω δεν εχω καν ιδεα..διαβαζω για της εξαγκελιες σαν λογος καλος οταν θα φτασουμε πραξει εκει ολα μπερδεβοντε,,,.. γιατι πρωτον δεν εχουμε υποδομη ,,ειναι δυνατον να γινονται προταθληματα,,χωρης να εχουμαι προγραματηση το καλενταρη τησ χρονιας, για να προγρατησουν και ησυλλογη αναλογα τους αθλητες ,ναδουν σε ποια σταδια θα πεχτουν,να δουν και να πλεσιοσουν ποσοι ανθρωποι χριαζωντε και αν αυτη ειναι ετειμη να τα καταφερουν..που ειστερουμε τη πρεπει να διωρθοσουμε,,και οχι αρπα κολα ,εχεις να μου στηλης κανενα να τον κανουμε διαιτητη ετση οχι ηλεκτρονηκους θωρακες, οτι και να βαλεις πιστεξεμε το αποτελεσμα παντα ιδιο θα ειναι ,, με εκτημηση,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. καλε μου φιλε σε πιραξε η γραματικη απο εδω φενεσε ποσο ελληνας εισαι και να σου και κατι η ελλαδα εφτασε εδω απο κατι φορθομενους οπως εισαι εσει,,αν εχεις να απαντησης κατι για ταεκβονντο ειθελα ,, αλλα πως το μονο που σε ενθιαφερει ειναι η μωρφοσησου,και να εισαι μια κατινα για να εχεις κανενα κοκαλακη απο τους αμορφοτους,, προσεχε μην βρεθης μεκανενα αμορφοτο που σαν και σενα τους κατεβαζη τα παντελονια στο λεπτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Παρακαλούμε πολύ να μείνουμε στο περιεχόμενο, δεν έχει νόημα να προσβάλει ο ένας τον άλλο,ευχαριστούμε για την κατανόηση και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. και να σου πω και κατι αλλο μωρφομενε , το ταεκβονντο ευτασε εως εδω ,απο τους αμωρφοτους που ειχαν εχουν και θα εχουν αγαπη για αυτο,οπου ειρθατε εσεις η μωρφομενη και κανετε παρτη πανω σε αυτο..και αν δεν ειπαρχουν η ακουραστη εργατες αμωρφοτη . εσεις θα πεθενατε στην ψαθα..για αυτο κοιτα να εχεις αμορφοτους διπλασου .γιατι αν μαζευτητε ολλη η μωρφομενη μαζη θα μαλωσετε στην μυρασια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παιδιά ρίχνετε το επίπεδο των σχολίων με αυτή σας την αντιπαράθεση και χωρίς να θέλετε κάνετε κάποιους κύριους να χαίρονται, μην τους κάνετε το χατήρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Και να θελουμε να σε πιστεψουμε δεν μας αφηνεις εσυ,αφου στην ιδια ανακοινωση για κριτηρια στην εθνικη ομαδα ο ρ ι ζ ε ι ς την ολυμπιακη ομαδα γυναικων με αδιαφανη και οχι αθλητικα κριτηρια.Το ταεκβοντο εχει ανεβασει πολυ ψηλα τον πυχη μονο που εσυ περασες ηδη απο κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο πρόεδρος μήπως πρέπει να κάνει αναθεώρηση των στόχων του για το 2012;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΗΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΕΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΙΑ . ΠΡΟΤΕΥΟΥΝ ΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ .ΚΑΙ ΝΩΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΤΗ ΓΕΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΦΗΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ .. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝ ΝΤΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ.. ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΑ ΑΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΩΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλά οι πρωταθλητές σίγουρα γεννιούνταν, πρέπει όμως και να παιδευτούν ανάλογα. Το θέμα είναι ότι δεν τους αφήνουν να παιδευτούν αυτά που γίνονται στο χώρο μας και νομίζω πως αυτό υπονοείς.

    Από εκεί και πέρα είτε όπως λες γεννήθηκες πρωταθλητής, είτε δουλεύεις σκληρά για να γίνεις πρωταθλητή, όλοι πρέπει να μπούνε με ίσους όρους μέσα στην διαδικασία των αγώνων και απόλυτα αντικειμενικά να κριθούν. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά το TKD και μόνο έτσι η Ελλάδα θα εκπροσωπείται από τους πιο αξιόλογους αθλητές.

    Όσο για την διαιτησία, όλοι μας φυσικά ξέρουμε ποιοι κρύβονται από πίσω τους.
    Ας τους αφήσουν επιτέλους να κάνουν οι άνθρωποι σωστά τη δουλειά τους, υπάρχουν ανάμεσα τους πολλά αξιόλογα άτομα τα οποία γίνονται τις περισσότερες φορές εξιλαστήρια θύματα. Όσο για αυτούς που εξυπηρετούν συμφέροντα, ας αλλάξουν νοοτροπία ή ας αποχωρίσουν από την διαιτησία γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΤΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΛΕΜΟΥ ΦΙΛΕ ΕΝΑΙ . ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΤΑΞΗΣ ΕΞΩ ΑΥΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΤΟΝ ΦΑΣ ΜΙΑ .ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΗ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΓΕΝΗΘΗΚΑΙ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣΜΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟ ΑΣΤΟ ΠΟΝΑΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΠΕΙΗ ΛΙΓΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. OLIMPIKO ATHLIMA
    Kala treloi eiste oloi sas, pou einai to athlima mas Olimpiako
    mono mia katigoria einai olimpiakoi
    to kserete ayto i oxi ?????????


    ante pali seminaria kano skizo skizo simera!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. simfono mono i katigoria ton -58 kg einai olimpiakoi to leei kai oi geniki grammateia athlitismou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ayto allakse pleon...3katigories andrwn kai 3 gnaikwn..simpiptoyn me tis olympiakes...58,68,80 kai 49,57,67

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Οι στόχοι της ΕΛ.Ο.Τ. για το 2012
Οι στόχοι της ΕΛ.Ο.Τ. για το 2012
http://2.bp.blogspot.com/-LCU-J5EsXxw/Tv4zNq6nElI/AAAAAAAABD0/qr4uUVxELX4/s1600/%25CE%2598%25CF%2589%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%258A%25CE%25B4%25CE%25B7%25CF%2582+%25CE%259D%25CE%25AF%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2582.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-LCU-J5EsXxw/Tv4zNq6nElI/AAAAAAAABD0/qr4uUVxELX4/s72-c/%25CE%2598%25CF%2589%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%258A%25CE%25B4%25CE%25B7%25CF%2582+%25CE%259D%25CE%25AF%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%2582.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/01/2012.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/01/2012.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content