Ένα ανώνυμο σχόλιο .. που αξίζει να γίνει ανάρτηση.

Ανώνυμος αναγνώστης  19 Δεκεμβρίου 2011 5:13 μ.μ     έγραψε  για το Βαλκανικό πρωτάθλημα:  Το Βαλκανικό έγινε η Ελλάδα κατέβηκε με μισή ομ...

Ανώνυμος αναγνώστης 19 Δεκεμβρίου 2011 5:13 μ.μ  έγραψε για το Βαλκανικό πρωτάθλημα: 


Το Βαλκανικό έγινε η Ελλάδα κατέβηκε με μισή ομάδα όχι όπως άλλες φορές με ολόκληρη ομάδα.  Όμως αν και με λίγες κατηγορίες κατάφερε να βγει 3η στους άνδρες και 2η στους εφήβους, συνολικά σε 13 αθλητές κέρδισε 11 μετάλλια και σχεδόν όλοι οι αθλητές είχαν από ένα αγώνα για τα μετάλλια. Από τα τελευταία βαλκανικά που ξέρω η Ελλάδα δεν πήρε ποτέ 6 χρυσά.


Πότε οι προπονητές και οι αθλητές έδειξαν  ότι αξίζουν να είναι στην εθνική ομάδα; Αν και πολλοί λένε πως έγινε  η επιλογή όλων αυτών , η απάντηση είναι τα μετάλλια που φέρανε , όλοι τους είναι άξιοι και εκπροσώπησαν την χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο.
Εδώ εθνικές κατά καιρούς πάνε σε διάφορες διοργανώσεις και δεν μπορούν να πάρουν ούτε ένα μετάλλιο. Η ζήλια είναι κακό πράγμα…. Συγχαρητήρια στην ομάδα για τις επιτυχίες που έφεραν και στην ομοσπονδία που κάνει σωστές επιλογές. 


Το δικό μας Σχόλιο,
Συγχαρητήρια στους αθλητές μέσα από την καρδιά μας, είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη μας και η εκτίμησή μας για τους αθλητές του Ελληνικού Ταεκβοντό.
Και η ερώτηση :  Οι αθλητές αυτοί δεν πρέπει να τύχουν και την ανάλογη αναγνώριση
ποιοι είναι ; ποιος πήρε μετάλλιο; 
Ακατανόητη ησυχία , καμία ενημέρωση , τι έχουμε τελικά να κρύψουμε και από ποιους;
                                                                                                                                                                    
(Κατά τα άλλα ευχαριστούμε τον αναγνώστη για την  ενδιαφέρουσα ενημέρωση, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποια άλλη πηγή να μάθουμε και να προβάλουμε τους αθλητές μας, έτσι θα προτιμούσαμε μια επώνυμη και πληρέστερη ενημέρωση .)

Σχόλια

BLOGGER: 40
  1. Γιατι δεν ενημερωσαν τους συλλογους????? Μπορει καποιοι καλοι αθλητες να ηθελαν να πανε με δικα τους εξοδα,μαλλον εγινε εκ του πονηρου κ κατω απο το τραπεζι. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύντεκνοι,γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιος σύλλογος που ο αθλητής του πήρε μετάλλιο στο βαλκανικό και το δημοσίευσε στο διαδίκτυο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ????Αυτο που εγινε μονο εθνικη ομαδα δεν ηταν ασχετα αν τα παιδια που πηγαν ηταν αξια και τα καταφεραν μια χαρα.Περισσοτερο επιλεκτες ομαδες της ΕΤΑΒΕ και της ΕΤΑΝΕ και σιγουρα οχι εθνικη ομαδα.Ας το ψαξουν λιγο οι αρμοδιοι γιατι καποια στιγμη πρεπει να σταματησει να λειτουργει το συστημα με αδιαφανεις διαδικασιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala mallon den kserete pos na timoreisete tin omospondia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xryso metallio phranoi :gaitanhs -63,piperakh -55,papa -46,taxtsidis +78,xrusobalanths -55,xaimalidis -59.ashmenio metallio phran oi mexteridis -68,mplatzoyka -42.kai oi 2 a8lhtes xasane apo la8h ths diaitisias.xalkino phran oi ramantanhs -58,leopoulou -57 ki allo ena paidi sta -59.proponhtes htan oi kakarelhs nikolaos kai taxtsidis giorgos.h kaluterh epitixia ths elledas ta teleytaia xronia sto balkaniko.synxaritia se olous toys a8lhtes kai toys proponhtes gia tis diakriseis pou ferane.as stamathsei h zhlia se ka8e epitixia ths elladas.aytoi dixane oti toys axizei mia 8esh sthn e8nikh omada.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος μιλησε για ζηλια και ποιος ειπε οτι τα παιδια αυτα δεν αξιζουν μια θεση στην εθνικη ομαδα.Το θεμα ειναι για ποιο λογο να υπαρχει τοσο μεγαλη μυστικοπαθεια και η αποστολη μιας εθνικης ομαδας να μην εχει γινει γνωστη μεχρι την τελευταια στιγμη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ. .?ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΕΡΑΝΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ. .ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΞΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. .(ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ) ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. .ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΥΓΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. .ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. . ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απορώ με κάποιους που θέλουν το καλο του αθλήματος !!! Πως θα ανταγωνισθουν οι παίδες και οι κορασιδες τους αντίστοιχους όταν στο CADET δεν τους στέλνουμε στο Βαλκανικο δεν τους στέλνουμε ,Πρωταθλημα κύπελλο κε συμβατικούς ΘΩΡΑΚΕΣ όταν αυτά τα Παιδιά πανε στους εφήβους θα απορούμε γιατί ΕΧΟΥΜΕ μείνει ΤΟΣΟ πίσω !!!!! Οι έφηβοι κύριοι σε Ένα δυο ΧΡΟΝΙΑ θα μεγαλώσουν και οι μικροί που θα πάρουν τις θέσεις τους θα είναι εκτός τόπου και χρόνου ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριοι αυτά που δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια! Προσπαθείτε με την δουλειά που κάνουν τα σωματεία και τις επιτυχίες των αθλητών τους να δείξετε ότι κι εσείς κάνετε κάτι, αλλά όπως βλέπετε ο κόσμος έχει ξυπνήσει πλέων και δεν τα τρώει αυτά που του πασάρετε. Ναι μπράβο σε όλα τα παιδιά που παίξανε και εκπροσωπήσανε επάξια την Ελλάδα στο βαλκανικό, μπράβο και σε όλον αυτόν τον υπέροχο κόσμο που ήταν στοιβαγμένος για 3 μέρες στην Χαλκίδα και στους Θρακομακεδόνες επειδή εμπράκτως αποδείξαν την αγάπη τους για το Ταεκβοντο, αλλά για σας έχουν στερέψει τα λόγια μας, σιωπή και υπομονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.tas.org.rs/dokumenta/balkansko_draw.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΠΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ BTU ΘΑ ΕΙΔΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΒΓΗΚΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ Α ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝ ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΟΙΣ Η Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπάρχει έστω και ένας γονέας ή προπονητής που δεν θα δεχόταν να στείλει το παιδί του με δικά του έξοδα στου αγώνες αυτούς; Πολύ αμφιβάλλω, γιατί δεν το κάνανε λοιπόν, θα μάθουμε ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σε ολους, ειμαι γονεας κ το παιδι μου ειναι απο τους κορυφαιους αθλητες στο παιδων - νεανιδων. Θα εστελνα το παιδι μου με δικα μου εξοδα στο βαλκανικο πρωταθλημα για εμπειριες αλλα κανενας δεν ενημερωσε το συλλογο κ ολα εγιναν στα κρυφα. ποιος αραγες διορισε τους προπονητες κ επελεξε τους αθλητες που ελαβαν μερος??????????? Γιατι κινουνται τοσο πονηρα κ με ποιο σκοπο καποιοι???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στην κρεμάλα όλοι τους. . . .ντροοοοοοοπηηηηηη και αισσσσσσχοσσσσσς! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγνωμη στο εφηβων -νεανιδων ηταν κ ηταν κ μελος τις εθνικης το παιδι μου. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ Κ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ???????? ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ??????? ΚΡΙΜΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θελουν να διαλυσουν το αθλημα , πολυ απλο ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ Κ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ Κ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Κ ΑΓΩΝΕΣ.Κ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΣΕΒΑΣΤΟ. ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ Κ ΧΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε αθλητή συμφωνούμε μαζί σου, δεν πρέπει να θίγονται αθλητές γιατί αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα. Εμείς με το σύστημα και αυτούς που το χειρίζονται διαφωνούμε. Απλά το κακό έχει παραγίνει τον τελευταίο καιρό, η αγανάκτηση έχει συσσωρευτεί και όλοι θέλουν να ξεσπάσουν κάπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση?
    Στην διακυρηξη για το διασυλογικο της ΕΤΑΒΕ ε/ν 28-29 Ιανουαριου γραφει οτι δικαιωμα συμμετοχης εχουν μονο αθλητες που ειναι γραμμενοι σε συλογους που ανηκουν στην ΕΤΑΒΕ ................δηλαδη καποιος αθλητης απ την νοτιο Ελλαδα δε μπορει να παρει μερος?
    Ειναι καποιο τυπικο αυτο η οντως ισχυει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ισχύει κανονικά, μόνο από την ΕΤΑΒΕ θα πάρουν μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στα περσινα πρωταθλήματα της ΈΤΑΞΕ συμμετείχαν και σύλλογοι της νότιας ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βεβαίως και συμμετείχαν και μάλιστα πολλοί σύλλογοι προτιμούσαν τα πρωταθλήματα της ΕΤΑΒΕ από αυτά της ΕΤΑΝΕ επειδή ήταν πολύ πιο οργανωμένα. Φαίνεται ότι αυτό ενόχλησε κάποιους με αποτέλεσμα να κοπεί κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΒΕ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ !!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στο να παίξει στους αγώνες κάποιας ένωσης, σύλλογος που ανήκει σε άλλη ένωση.
    Εξάλλου μιλάμε για φιλικά διασυλλογικά, που ο σκοπός τους είναι η εμπειρία των αθλητών. Γιατί να μη δίνετε η δυνατότητα σε κάθε σύλλογο να επιλέξει σε ποιους φιλικούς αγώνες θέλει να συμμετέχει κρίνοντας την ποιότητα του κάθε πρωταθλήματος.
    Το ίδιο δε γίνετε και με τα φιλικά που διοργανώνονται από συλλόγους? Όταν πας σε κάποιο και δεν σου αρέσει δεν ξαναπάς, ψάχνεις για κάτι καλύτερο.
    Το ίδιο δε γίνετε και με τα διεθνή?
    Ας γίνουμε επιτέλους όλοι λίγο πιο απαιτητικοί και θα δείτε πως διορθώνονται πολλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν θέλω να ρίξω λάδι στην φωτιά αλλά αν θέλετε μπορείτε να πάτε και να διαβάσετε την προκήρυξη που έβγαλε η ΕΤΑΒΕ για το το 1ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α/Γ και Ε/Ν για τις 28-29 Ιανουαρίου 2012...

    Όπως λένε και οι ξένοι "see and weep": Προκήρυξη
    -Ηλεκτρονική online δηλώσεις συμμετοχής
    -Ζύγισμα και μετά κλήρωση και pulls
    (Έτσι θα μπορείς να διαλέξεις κατηγορία βάρους εκείνη την στιγμή)
    - Ηλεκτρονικοί θώρακες (Daedo)
    κτλ, κτλ, κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλά τώρα, αν οι σύλλογοι από την ετανε μπορούσαν να φύγουν και να πάνε στην εταβε, ποιοι θα ήταν οι σύλλογοι που θα έμεναν, άραγε, στην ετανε???
    ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ!!!!! ΑΠΟΡΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΟΤ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΦΗΒΩΝ ΟΙ ΕΤΑΒΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. α, και ρώτησα "ποιοι" όχι "πόσοι" σύλλογοι (και λίγο από αι-βασίλη: Χο, Χο, Χο!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΤΜΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΤΑΒΕ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εαν οι σύλλογοι της ΕΤΑΝΕ είναι πράγματι δυσαρεστημένοι, θα τους δοθεί η ευκαιρία να το δείξουν το 2012. Για να δούμε τί θα δούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. να δούμε, να περιμένουμε, να γίνει κάτι, μέχρι τώρα μόνο δυσαρεστημένους και γκρινιάρηδες έχουμε...
    μόνο με τα "ευχολόγια" δουλειά δεν γίνεται...
    θα πρέπει να μπούνε τα πράγματα πάνω στο τραπέζι και να γίνουν προτάσεις και πρόγραμμα
    θα πρέπει να βγει η αντιπρόταση και η αντιπολίτευση
    αλλιώς όλοι θα περιμένουμε να ξημερώσει και αντί αυτού πάλι η νύχτα θα μας πιάσει...
    αν τους ξαναβγάλουμε χωρίς δεσμεύσεις και πρόγραμμα θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. LIGO NA KINHUOYN UA JANABGOYN ME ANESH....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΒΗΣΑΤΕ.ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΥΠΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κύριε και φίλε αναγνώστη,σας ευχόμαστε χρόνια πολλά, εδώ σας δίνετε η δυνατότητα να γράφετε ανώνυμα,χαρακτηρίσατε όμως κάποιους παράγοντες με λέξη που αποτελεί εξύβριση.Παρακαλούμε ξαναγράψτε τις σκέψεις σας δίνοντας λίγο προσοχή,λόγω και των εορταστικών ημερών...καλή σας ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπημένη μας Ομοσπονδία, φέτος τα Χριστούγεννα θα ήθελα να μου φέρεις δώρο το καλεντάρι των αγώνων μας, εαν το κάνεις αυτό θα αρχίσω να πιστεύω πάλι στον Άγιο Βασίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ TAEKWONDO!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. αγαποιτη φιλοι γραφωντας τα ονοματα δεν νωμιζω να ειναι βρισια ..για αυτο σας λεμε συστημικους ., και θα χαρουμε να περασετε στους συστηματικους,,βρικατε εναν αγγελο κοιτατε να τον αξιοπηοισετε,, σωστα, για να φανη οτι κανετε εργω ,,και οχι προσωπικες φιλοδοξιες,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ !!!
    ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ένα ανώνυμο σχόλιο .. που αξίζει να γίνει ανάρτηση.
Ένα ανώνυμο σχόλιο .. που αξίζει να γίνει ανάρτηση.
http://1.bp.blogspot.com/-KEDp0Eul-58/TuU3bjFdkaI/AAAAAAAAA9s/shgWPOYxI84/s200/balkan+champion.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-KEDp0Eul-58/TuU3bjFdkaI/AAAAAAAAA9s/shgWPOYxI84/s72-c/balkan+champion.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/12/blog-post_19.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/12/blog-post_19.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content