Ο Τζέλλος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιακή πρόκριση.

Διεξήχθησαν τελικά οι αγώνες επιλογής του αθλητή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες πρόκρισης για την Ολυμπιάδα του  20...

Διεξήχθησαν τελικά οι αγώνες επιλογής του αθλητή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες πρόκρισης για την Ολυμπιάδα του  2012.
Τρία αστέρια του Ελληνικού Ταεκβοντό, ο Τζέλλος Νικόλαος, ο Νικολαϊδης  Ανέστης και ο Γκόλτσιος Κων/νος, αγωνίστηκαν  στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, στο  Κλειστό στάδιο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, για να διεκδικήσουν την πολυπόθητη  πρόκριση.
Οι αγώνες πρόσφεραν  ένα μοναδικό θέαμα για τους φίλους του αθλήματος με τη συνεχή εναλλαγή συναισθημάτων και τις συχνές  ανατροπές στο σκορ.
Ξεκίνησε ο Γκόλτσιος με το Νικολαϊδη, την σκυτάλη πήραν στη συνέχεια ο Γκόλτσιος με τον Τζέλλο και ο τελευταίος αγώνας, για πολύ γερά νεύρα, μεταξύ Τζέλου και Νικολαϊδη, ο οποίος και έληξε ισόπαλος στην κανονική του διάρκεια 10 - 10 , για να κριθεί υπέρ του Τζέλλου στον "ξαφνικό θάνατο".
Λαμβάνοντας υπ' όψιν την κρισιμότητα των αγώνων,την διαιτησία θα την χαρακτηρίζαμε καλή.
Η παρακολούθηση του αγώνα με το σύστημα video replay γινόταν από δύο κάμερες τοποθετημένες η μία απέναντι στην άλλη, η δε τριμελής επιτροπή διαιτητών συμβουλευόταν και τα δύο  αρχεία  βίντεο πριν αποφασίσει.
Ως έκπληξη θα χαρακτηρίζαμε την πολυάριθμη παρουσία των φιλάθλων που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τους αγώνες.  Η αγωνιστική ποιότητα που παρουσίασαν οι  αθλητές αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για  το άθλημα και με την προσπάθειά τους το κατατάσσουν ως ένα από τα δημοφιλέστερα στην Ελλάδα . Εντύπωση επίσης  προκάλεσε και το χειροκρότημα που εισέπραξαν ανεξαιρέτως και οι τρεις αθλητές μας , γεγονός που φανερώνει την ικανοποίηση από την όλη διοργάνωση.
Video
Δείτε στιγμιότυπα από τους τρεις αγώνες

Σχόλια

BLOGGER: 30
  1. Τα ακριβή σκορ αν γνωρίζει κάποιος να γράψει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμάζονται τα video των τριών αγώνων της πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό Τουρνουά Πρόκρισης.
    Βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας για να ανέβουν στο youtube.
    Μαζί με τους αγώνες ετοιμάζουμε και σε ξεχωριστά videακια τις επίμαχες και καθοριστικές φάσεις (πχ. το "κεφάλι" του Τζέλλου στον 3ο αγώνα στον "ξαφνικό θάνατο" με τον Νικολαΐδη) με επεξεργασία στοπ-καρέ. Λίγη υπομονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε Σιμάκο, περιμένουμε με αγωνία, η ομορφιά του αθλητισμού αυτή είναι ρε παίδες, το να αγωνίζεσαι σε οποιεσδήποτε συνθήκες απαιτείται και στο τέλος να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά! Όλα τα άλλα τα αφήνουμε για τις κατίνες και τους καρεκλοκένταυρους. Συγχαρητήρια σε και τα 3 τα παιδιά και σε όλους τους αθλητές του Ταεκβοντο που ποτίζουν με τον ιδρώτα τους τα τερέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτιμώ το "Σιμούλης" :-)
    Τα βίντεο τα πήρα σε μορφή avi και είναι "τεράστια" σε όγκο για το youtube. Πρέπει πρώτα να γίνουν σε mpg και μετά να "κοπούν" τα μέρη που είναι εκτός χρόνου αγώνα (πριν, μετά, διαλείμματα και διακοπές) για να μικρύνουν και σε χρόνο.
    Υπομονή, το pc μου δουλεύει στα κόκκινα...
    Μετά θα πρέπει και να τα "ανεβάσω" στο youtube...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μετατροπή τελείωσε και είμαι στο "μοντάζ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχισε το "ανέβασμα". Ήδη ο 1ος αγώνας σχεδόν ανέβηκε. Μόλις γίνουν όλοι οι αγώνες θα βάλω ανάρτηση με τα links από το youtube...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν κάνω λάθος τα αποτελέσματα ήταν : Νικολαίδης vs Γκόλτσιος 1ο γύρο 1 - 3, στον 2ο 6 - 6 και στον 3ο 7 -9.
    Τζέλλος vs Γκόλτσιος 2- 0, 2 - 1 και στον 3ο γύρο 8 - 5
    Νικολαίδης vs Τζέλλος 5 -1 στον 1ο, 5 - 4 στον 2ο, 10 - 10 στον 3ο και στον ξαφνικό θάνατο 0 - 3.
    Ας με διορθώσουν αν κάνω κάπου λάθος. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ έχω μια πολύ μεγάλη απορία, γίνεται κάποιος να είναι μέλος της τεχνικής επιτροπής της ΕΛΟΤ και ταυτόχρονα να είναι και κόουτς κάποιου αθλητή που αγωνίζεται; Αυτό δεν θεωρείται ασυμβίβαστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν οδηγεί πουθενά η αναφορά σε ονόματα, τα συναισθήματα σίγουρα υπάρχουν στον καθένα μας,έφτασε όμως η εποχή που πρέπει να δούμε μπροστά,μεγαλοψυχία, σεβασμό και αγάπη.Θερμή παράκληση να αποφύγουμε τα προσωπικά.Ευχαριστούμε για την κατανόηση και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την ίδια απορία είχαν πολλοί εκείνη την ημέρα (αναφέρομαι στον κόουτς).
    Ακούγονταν επίσης ότι στην περίπτωση που και οι τρεις αθλητές έκανα από μία νίκη ο καθένας, ο Νικολαϊδης Ανέστης θα έπαιρνε έναν έξτρα πόντο. Αληθεύει αυτό ή όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για να δούμε τί θα σκαρφιστούν τώρα για να κάνουν αυτό που θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον +1 πόντο στον Νικολαίδη θα τον έδιναν επειδή έχει μεγαλύτερη διάκριση στο εξωτερικό από τους άλλους και είναι πιο πάνω βαθμολογικα, λογικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στους 28 Οκτωβρίου 9:35 και 9:41. Αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα φίλε μου. Όπως υπάρχουν επίσης μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΟΤ αλλά και των 2 ενώσεων, οι οποίοι είναι και "προπονητές" και "δάσκαλοι", περίπτωση που είναι αντίθετη με τον αθλητικό νόμο της Ελληνικής πολιτείας. Τα πόθεν έσχες των μελών του Δ.Σ. της ΕΛΟΤ άραγε έχουν κατατεθεί στη Γ.Γ.Α.!!! Απορία. Αγαπητό taekwondo greece group γιατί αντιδράς περίεργα όταν υπονοούνται οι παρανομίες των μεντόρων σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το +1 θα δινόταν επειδή πήρε το πανελλήνιο πρωτάθλημα, μετά από πρόταση της τεχνικής επιτροπής, η οποία και εγκρίθηκε από το Δ.Σ.

    Φίλε το αδικείς το blog, οι συντάκτες του είναι αντικειμενικοί και ξεκάθαροι, απλά δεν χρειάζεται να βρούν και τον μπελά τους από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομιζω οτι δεν ειναι ωρα για τετοιες συζητησεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Νικο που νικησε.Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Κωστα και στον Ανεστη που προσπαθησανε.Ενα μεγαλο μπραβο στον κοσμο που παρακολουθουσε (για την υπομονη τους)και τελος ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην διαιτησια που μας γυρισε πισω στα ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ του αθληματος!!!!!!!!!!(οι πιο παλιοι ξερουν)!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ" Προχθες παραλιγο να γινει "ΕΓΚΛΗΜΑ" Τωρα που (ευτυχως)δεν εγινε θα υπαρξει "ΤΙΜΩΡΙΑ" ????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν είναι αυτή η ώρα για τέτοιες συζητήσεις; Και πια ώρα είναι για συζητήσεις κύριε; όταν η αυταρχική διοίκηση της ΕΛΟΤ και των ενώσεων δεν δίνουν τη δυνατότητα στα σωματεία να τοποθετηθούν κατά τις γενικές συνελεύσεις. Γιατί φοβάστε μη βρουν το μπελά τους οι συντάκτες του blog; αφού είναι αντικειμενικοί και ξεκάθαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από την πλευρά μας ουδέποτε αρνηθήκαμε σε επώνυμους παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, αθλητές, γονείς αθλητών, σε συλλόγους, ενώσεις ή στην ομοσπονδία του αθλήματος, να απαντήσουν, να επικοινωνήσουν ή να εκφράσουν τις απόψεις τους μέσω των αναρτήσεων ή των σχολίων. Το blog αυτό θέλουμε και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να είναι ανοιχτό σε όλους ανεξάρτητα από ιδιότητες, τίτλους και διακρίσεις.
    Για άλλη μια φορά να επαναλάβουμε την σταθερή και αταλάντευτη άποψή μας για το ζήτημα της δυσφήμισης και της συκοφαντίας: Όλοι έχουμε δικαίωμα στην κριτική και όλοι δικαιούμαστε να εκφράζουμε ελεύθερα τους στοχασμούς μας και να διαδίδουμε τις ιδέες μας. Τα δικά μας δικαιώματα όμως πρέπει να βρίσκουν πάντα το όριό τους στα δικαιώματα των υπολοίπων. Επίσης σε καμία περίπτωση το blog δεν θα υποκαταστήσει την εκτελεστική και δικαστική εξουσία.Οι έχοντες και κατέχοντες επιλήψιμα στοιχεία θα πρέπει να τα καταθέσουν στις αρμόδιες αρχές.
    Για μας οι κρίσεις και οι επικρίσεις έχουν νόημα όταν συνοδεύονται από προτάσεις για αλλαγή των κανονισμών και των θεσμών διαφάνειας στην δομή, στην οργάνωση και στην διοίκηση του αθλήματος.Ευχαριστούμε για την παρουσία σας, καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στις 3 και 4 Δεκεμβρίου είναι το test event για την Ολυμπιάδα, εκεί άραγε ποιοι θα πάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αφηστε στον νικητη να χαρει την νικη του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. DEN THA GINEI DEYTERI PROKRISI GIA ORISMENOUS POU TO EXOUN ANAFEREI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εφόσον ξέρεις τόσα εσύ γιατί δεν μας λές κ ποιος είσαι..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 30 Οκτωβρίου 2011 8:57 μ.μ.

    Η πιο σωστη κουβεντα που ακουσα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. δηλ αν ημασταν Κορεα , Ιραν , Ισπανια
    η καποια αλλη πιο μεγαλη δυναμη στο αθλημα!!!!
    Ποσα θα λεγοντουσαν ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ BLOG !
    «Εγκλημα διά του Τύπου δεν συντελείται στην περίπτωση των ιστολογίων».
    Η ανωτέρω δικαστική άποψη, επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε λόγω των συνεχών διώξεων των κατόχων blog πανελλαδικά, περιέχεται στο σκεπτικό του υπ' αριθμ. 64/2010 πολυσέλιδου βουλεύματος του...Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας, το οποίο αθώωσε τον υπογράφοντα για ανάρτηση στο blog του που αφορούσε τον πρώην αντιδήμαρχο της Ζαχάρως.
    Οπως αναφέρεται: «Το ιστολόγιο είναι μια τεχνική εφαρμογή στον παγκόσμιο ιστό και ειδικότερα μια ιστοσελίδα εν είδει προσωπικού ημερολογίου, ο κάτοχος-διαχειριστής του οποίου (blogger) καταγράφει και ανακοινώνει τις απόψεις του για ... διάφορα ζητήματα που αυτός επιλέγει. Είναι δημοσίως προσιτό θεωρητικά σε όλους τους χρήστες του Διαδικτύου, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στα ερεθίσματα που λαμβάνουν από την ανάγνωση των απόψεων του κατόχου-διαχειριστή του ιστολογίου, δύνανται να απαντήσουν στις απόψεις του γράφοντος και ανακοινώνοντας στο ίδιο ιστολόγιο τα δικά τους σχόλια, τα οποία είναι επίσης αναγνώσιμα. Ο κάτοχος-διαχειριστής έχει την τελική δυνατότητα με τη χρήση στοιχείων πρόσβασης να επιλέγει τους αναγνώστες του ιστολογίου του και ακόμη να αποφασίζει αυτός αν και ποιοι από τους αναγνώστες επιτρέπεται να ανακοινώσουν τα δικά τους σχόλια σε αυτό».
    «Επομένως, το ιστολόγιο είναι ένα διαδραστικό μέσο επικοινωνίας αόριστου αριθμού προσώπων και στο σημείο αυτό διαφέρει από τις ιστοσελίδες που διατηρούν τα μέσα ενημέρωσης στο Διαδίκτυο, διότι η διαμόρφωση του περιεχομένου του δεν αποφασίζεται μόνο από τον κύριο και τους δημοσιογράφους του μέσου ενημέρωσης αλλά από τους χρήστες του Διαδικτύου, οι οποίοι είναι αναγνώστες του ιστολογίου».
    «Το γεγονός ότι ο κάτοχος-διαχειριστής του ιστολογίου δεν υποχρεούται να χρησιμοποιεί τα αληθινά στοιχεία του αλλά δύναται να εμφανίζεται στους αναγνώστες του χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο, ούτως ώστε κανείς από τους επισκεπτόμενους το ιστολόγιό του να μη γνωρίζει την αληθινή του ταυτότητα, δεν αναιρεί τον χαρακτηρισμό του ιστολογίου ως ηλεκτρονικού εντύπου, διότι άλλωστε και στα γραπτά έντυπα παραδοσιακής μορφής είναι συνήθης η αρθρογραφία με ψευδώνυμο».
    Και σε άλλο σημείο τονίζεται:
    «Ελλείψει νομοθετικής ρύθμισης και νομολογιακής επίλυσης του υπό έρευνα ζητήματος, η αντιμετώπιση του αναφυέντος κενού νόμου επιτυγχάνεται με αναλογική εφαρμογή της υπάρχουσας νομοθεσίας, τόσο σε επίπεδο ουσιαστικού όσο και σε επίπεδο δικονομικού ελέγχου».
    «Στο ιστολόγιο δεν υπάρχει η συνήθης ιεραρχική δομή οργάνωσης που απαντάται στα παραδοσιακά έντυπα, δηλαδή δεν υπάρχει ιδιοκτήτης, εκδότης, διευθυντής, συντάκτης, ούτε απαντώνται τα αντίστοιχα πρόσωπα που προβλέπει ο Νόμος 1178/1981 για τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. AN IMASTAN KOREA,IRAN, ISPANIA KALA TRELATHIKATE !!!!

    TI MAS XREIAZETE AYTO STO ATHLIMA MAS NA KANOUME TO PROTATHLIMA SE 1 BDOMADA KAI NA MIN KSEROUME POIOS THA BGEI PROTOS SE KATHE KATIGORIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Ο Τζέλλος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιακή πρόκριση.
Ο Τζέλλος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ολυμπιακή πρόκριση.
http://2.bp.blogspot.com/-jVhJGr38NH8/TqnM6FdnCyI/AAAAAAAAAnI/ao3UIPxDiCM/s320/IMAG0044.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-jVhJGr38NH8/TqnM6FdnCyI/AAAAAAAAAnI/ao3UIPxDiCM/s72-c/IMAG0044.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/10/blog-post_28.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/10/blog-post_28.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content