ETU CADET Championship 2011 (Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Π/Κ)

Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Π/Κ της ETU (Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντο) γίνεται κάθε 2 χρόνια (στα μονά έτη πχ. 2007, 2009, 2011 κτ...


Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Π/Κ της ETU (Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντο) γίνεται κάθε 2 χρόνια (στα μονά έτη πχ. 2007, 2009, 2011 κτλ.). Η προϊστορία της διοργάνωσης, που πλέον είναι καθιερωμένος θεσμός για το ευρωπαϊκό ταεκβοντο, είναι σχετικά μικρή. Το πρωτάθλημα του 2009 στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας ήταν μόλις το 3ο κατά σειρά, που διοργανώθηκε.

Επειδή είναι το μόνο με τον τίτλο “πανευρωπαϊκό” που διοργανώνεται από την ETU θεωρήται και πολύ σημαντικό για τους “μικρούς” σε ηλικία αθλητές των χωρών της Ευρώπης. Υπάρχουν βέβαια, και πολλά άλλα πρωταθλήματα, τα γνωστά ETU-Open (A-Class Tournaments) που ενσωματώνουν στις κατηγορίες των αθλητών που μπορούν να συμμετέχουν και την κατηγορία Π/Κ (αναφέρονται ως Male/Female Cadets, όπου η λέξη “cadets” μεταφράζεται ως “ευέλπιδες”), μάλιστα και με πολλή μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών. Είναι το μόνο πρωτάθλημα της ETU που απευθύνεται στην κατηγορία των αθλητών Π/Κ, αποκλειστικά.

 Συγκεκριμένα στο 3ο ETU-CADET 2009, που έγινε στην πόλη Ζάγκρεμπ, την πρωτεύουσα της Κροατίας, τα στοιχεία που βρήκαμε για την διοργάνωση από την 19σέλιδη προκήρυξη (Η προκήρυξη σε μορφή PDF), είναι τα εξής:

3rd European Cadet Taekwondo Championships 2009
(3ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Ευελπίδων 2009)
26 με 28 Ιουνίου 2009, Ζάγκρεμπ, Κροατία
Αθλητές και αθλήτριες των χωρών που η Εθνική τους Ομοσπονδία είναι μέλος της ETU
Αθλητές αγόρια και κορίτσια με έτος γέννησης 1995-1996-1997 (δηλ. 14,13 και 12 ετών)
από 1o kup (κόκκινη ζώνη) και πάνω
Για τις κατηγορίες Βάρους
33-/ 37- / 41- / 45- / 49- / 53- / 57- / 61- / 65- / 65+ για τα αγόρια και
29-/ 33- / 37- / 41- / 44- / 47- / 51- / 55- / 59- / 59+ για τα κορίτσια
Το τέλος συμμετοχής είναι ανά ομάδα, χωριστά για την ομάδα αγοριών και χωριστά για την ομάδα κοριτσιών, και είναι το ποσό των 300 ευρώ για κάθε ομάδα (δηλ. Σύνολο 600 ευρώ και για τις δύο ομάδες)
Για την δήλωση/αίτηση συμμετοχής χρειάζονται να συμπληρωθούν, ουκ ολίγα έγγραφα, δηλώσεις επί δηλώσεων για τον κάθε αθλητή/αθλήτρια και συνοδό (συμμετοχής, ταυτοποίησης, αποποίησης ιατρικής ευθύνης και ατυχήματος, φωτογραφίες) σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Οι φόρμες που πρέπει να συμπληρωθούν και να επικυρωθούν είναι πάρα πολλές (βλ. Στο αρχείο PDF της προκήρυξης). Επίσης χρειάζεται να γίνει η προπληρωμή των τελών συμμετοχής, το “κλείσιμο” δωματίων σε ξενοδοχείο, η έκδοση των εισιτηρίων μεταφοράς πήγαινε-έλα κτλ.   
 
Για το 4ο ETU CADET 2011 που θα γίνει στις 7 με 10 Ιουλίου 2011 στην Τιφλίδα της Γεωργίας δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία (δηλ. προκήρυξη, ιστότοπος) εκτός από τις ημερομηνίες και την πόλη διεξαγωγής που έχει ανακοινώσει η ETU στον ιστότοπό της, στα ETU Events (Η σελίδα της ETU). Αυτό σημαίνει πως δεν γνωρίζουμε τίποτα άλλο σχετικό.
 
Με μόλις 2 μήνες να έχουν απομείνει για την διοργάνωση, θεωρούμε ότι τα χρονικά περιθώρια είναι ήδη στενά, άλλα αυτό είναι εξ ανάγκης μιας και υπάρχει μόνο η ανακοίνωση της διοργάνωσης από την ETU στο πρόγραμμα αγώνων της για το 2011 και καμία άλλη πληροφορία.
 
Στα δικά μας τώρα, αν υποθέσουμε πως η προκήρυξη των αγώνων θα δημοσιοποιηθεί στο κοντινό μέλλον, η ΕΛ.Ο.Τ. θα πρέπει να είναι έτοιμη για να συμμετάσχει σε αυτό το πρωτάθλημα. Θα πρέπει δηλαδή να έχει ορίσει τις ομάδες παίδων και κορασίδων (10 αθλητές  και 10 αθλήτριες για πλήρη “εθνική ομάδα ευελπίδων”), να έχει έτοιμα τα “γραφειοκρατικά” για την συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής (αν κρίνουμε από το 3ο ETU-CADET τα στοιχεία και οι φόρμες που πρέπει να συμπληρωθούν είναι πάρα πολλά) και φυσικά να κανονίσει και το οικονομικό για την συμμετοχή, μεταφορά και διαμονή της ομάδας για το 3ήμερο (5ήμερο αν βάλουμε μια μέρα πριν και μετά).
 
Η ομοσπονδία μας δεν έχει ανακοινώσει τίποτα περί του θέματος. Ούτε αν θα συμμετέχουμε ως χώρα στο σημαντικό αυτό αγωνιστικό γεγονός της ηπείρου μας αλλά ούτε και αν όχι. Ούτε καν ότι το “σκέφτεται” και βρίσκεται στην φάση της λήψης της τελικής απόφασής της. Μόνο σιωπή.
 
Στην επιλογή των αθλητών/αθλητριών (αν τελικά συμμετέχουμε) υπάρχουν κάποια θέματα. Ένα από αυτά είναι πως, θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν η ηλικία των αθλητών, που σύμφωνα με το προηγούμενο CADET ήταν περιορισμένη στα 14 με 12. Δεύτερο θέμα είναι το ποιοι αθλητές και με ποια κριτήρια θα “λάβουν την πρόσκληση” να απαρτίσουν την εθνική ομάδα. Επίσης, θα πρέπει να καθοριστεί ο αριθμός των αθλητών, θα σταλεί πλήρη ή μερική ομάδα, δηλαδή 10 και 10 άτομα ή λιγότερα. Ένα ακόμη θέμα είναι το οικονομικό, αν δηλαδή θα ζητηθεί η “οικονομική συνδρομή” των αθλητών ή των συλλόγων των αθλητών, λόγω αδυναμίας ή οικονομικής στενότητας.
 
Ας απαντήσουμε πρώτα στο αν θα συμμετέχουμε ή όχι. Θεωρούμε πως η συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτή την διοργάνωση είναι απαραίτητη ή καλύτερα “αναγκαστική”. Πρώτα από όλα γιατί γίνεται μόνο κάθε δυο χρόνια, ύστερα, γιατί οι αθλητές που συμμετέχουν είναι “η πηγή”, “το φυτώριο” των αθλητών κάθε χώρας. Κρίνουμε πως η παρουσία των αθλητών μας είναι άκρως απαραίτητη σε αυτούς τους αγώνες. Χωρίς προώθηση των “μικρότερων” αγωνιστικά και ηλικιακά αθλητών μας δεν πρόκειται να δούμε κάποια εξέλιξη τα επόμενα χρόνια. Οι έφηβοι/νεανίδες και κυρίως οι άνδρες/γυναίκες “πρωταθλητές” μπορούν να προκύψουν μόνο από τον σωστό χειρισμό και προώθηση των παίδων/κορασίδων. Στο κάτω κάτω είναι και “θέμα τιμής” να μην λείπει η Ελλάδα από πανευρωπαϊκή διοργάνωση.
 
Ποιοι θα συμμετέχουν; Πραγματικά, αν συμμετέχουμε, δεν μας ενδιαφέρει ποιοι θα συμμετέχουν. Ο λόγος είναι απλός, θεωρούμε ότι όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην “ελπίδα” και στην συμμετοχή. Οπότε η απάντηση μας είναι αυτή: Δεν μας ενδιαφέρει ποιοι θα συμμετέχουν (ας το αποφασίσει η ομοσπονδία), αρκεί να συμμετέχουν, και αν είναι εφικτό (που θεωρούμε πως είναι) με 10 και 10 αθλητές και αθλήτριες, οπότε απαντούμε και στην τρίτη ερώτηση, για τον αριθμό των αθλητών/αθλητριών.
 
Το θέμα με το “οικονομικό”. Κάποιος από τους αναγνώστες μας σχολίασε απαντώντας στην ερώτηση,  για το ποιο μπορεί να είναι το κόστος αποστολής αθλητών σε διοργανώσεις του εξωτερικού, με μια πλήρη αναφορά κοστολόγησης για ένα ταξίδι συμμετοχής της εθνικής ομάδας Π/Κ (πλήρη ομάδα) και προσδιόρισε το κόστος περίπου στα 20.000 ευρώ. Δεν είναι μικρό πόσο, όμως δεν είναι ούτε και υπέρογκο. Θα το χαρακτηρίζαμε “προσεγγίσιμο”, δηλαδή μπορεί να “μαζευτεί” με την συμμετοχή της ομοσπονδίας κατά ένα μεγάλο μέρος, ας πούμε 15.000 ευρώ και με την συμμετοχή των συλλόγων (αυτών που οι αθλητές θα συμμετέχουν) για τα υπόλοιπα 5.000. Στην περίπτωση που χρειαστεί, μπορεί να γίνει και έκτακτη μικρή εισφορά από τους υπόλοιπους συλλόγους. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει και η δυνατότητα δανεισμού της ομοσπονδίας από τις τράπεζες, θα μπορούσε κάτι τέτοιο να διερευνηθεί (νομικά και πρακτικά), ως έξτρα επιλογή.
 
Καταλήγοντας, θα θέλαμε να πούμε πως, ας αποφασιστεί από την ΕΛ.Ο.Τ. η αποστολή εθνικής ομάδας Π/Κ στο CADET, και δεν χρειάζεται να “μαλώνουμε” για το ποιοι θα πάνε και με ποια κριτήρια θα γίνει η επιλογή τους. Ας μην χάσουμε την ευκαιρία να συμμετέχει το ελληνικό ταεκβοντο σε αυτή την διοργάνωση. Ας δώσουμε συνέχεια στο “ρυθμό” που έχει μπει το ταεκβοντο στην χώρα μας μετά την συμμετοχή μας στο παγκόσμιο και κυρίως ας δώσουμε “μέλλον” στο άθλημα που αγαπάμε με την συμμετοχή των  “μικρών” αθλητών μας.
 
Ελπίζοντας και απαιτώντας ταυτόχρονα να γίνει το σωστό και το καλύτερο, εκφράζουμε την ευχή όλων μας να γίνει πραγματικότητα η συμμετοχή μας στο 4ο ETU CADET.

Στο 3ο ETU-CADET 2009, Ζάγκρεμπ, Κροατία, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στα pulls, συμμετείχαν 38 χώρες:
Αζερμπαϊτζάν, Ανδόρα, Αρμενία, Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Ελβετία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λευκορωσία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαυροβούνιο, Μεγάλη Βρετανία, Μολδαβία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχική Δημοκρατία, Φινλανδία.


Ενώ δεν συμμετείχαν 9 χώρες:
Αλβανία, Δανία, Εσθονία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Μάλτα, Μονακό, Ολλανδία, Σαν Μαρίνο.

[21/05/2011]

Βγήκε η προκήρυξη για το 4ο ETU CADET:
(July 7~10 ETU Cadet Championships Tbilisi/Georgia)

The 4th European Cadet Taekwondo Championships

OUTLINE

  1. Promoter:
European Taekwondo Union
ETU Secretariat
                              Mr. Gerrit Eissink, Secretary General
P.O. Box 32. 7570 AA Oldenzaal. Netherlands.
  1. Organizer: Georgian Taekwondo Federation Organization Committee
6 km David Agmashenebeli Avenue,
38002 Tbilisi, Republic of Georgia
Mrs. Marika gogiashvili
                  Tel: Mobile(+995)93615856 or office: (+995)32250604
                   Fax: (+995)32 250644;
                   E-mail: marika@sportreisen.ge
  1. Date: July 7- 10, 2011.
  1. Place: Competition venue: Tbilisi sports palace
380071 Tbilisi May 26 Sqr. 1
            Official Hotel: Radisson blu iveria hotel Tbilisi
            1rose revolution square Tbilisi 0108


















  1. Qualifications:
  • Holder of nationality of the participating country
  • One recommended by the National Association member of E.T.U.
  • Degree: at least 1st Kup Red Belt
  1. Categories / Age: Cadet Male and Female. One contestant per weight categories. Those, who were born 1997 – 1998 - 1999
  1. Competition Rules: The WTF and ETU Competition Rules
  1. Team Entries for Male and Female Divisions respectively:
Head of Team 1
Manager 1
Coach 1
Trainer 1
Team Doctor 1

Contestants 10

Total 15

  1. Weight Divisions :
  • Cadet Male Divisions
Under 33 kg/-37 / -41 / -45 / -49 / -53 / -57 / -61 / -65 / over 65 kg
  • Cadet Female Divisions
Under 29 kg/-33 / -37 / -41 / -44 / -47 / -51 / -55 / -59 / over 59 kg
The Cadets fights should last 3 rounds of 1 minute and 30 sec with 1 minute break between each round.

10. Award Presentation:
  • 1st place – One gold medal
2nd place – One silver medal
3rd place – One bronze medal to each
  • Trophies for National Teams: The 3 first ranked teams (female, male and in total will each get a trophy). The ranking position of the teams will be decided by the Olympic System. All contestants and team officials participating in the European Championships will receive a certificate of participation.

11. Conditions for Participation:
  • Round trip airfare and accommodation of room and board shall be borne by the participating National Associations.
  • The entry fee of 300.00 Euro per male team and
300.00 Euro per female team - shall be enclosed in the entry forms for participation.

12. Applications:
The enclosed application forms must be sent to the:
E-Mail : Marika@sportreisen.ge
Only applications by means of the original forms will be accepted.

To register your team: Please log in to the Internet subscription through


Please upload your pictures of competitors and officials to the website.


13. Equipment:
In this Championships we use ETU approved Daedo Electronic Body protectors.

14. Indemnities:
It is the responsibility of each National Association to ensure that their contestants have filled in the participation forms correctly and have signed them thereby indemnifying the organizers, the officials and other contestants from any claims of injuries, losses or otherwise arising in the course of participation in these championships or any activities linked therewith.
It is the responsibility of each National Association to ensure that sufficient insurance coverage has been taken out for all officials and participants.
Participants without proper participation entry forms and without sufficient insurance coverage will not be allowed to compete.

15. Head of Team Meeting and Drawing Lots:
This will be conducted by E.T.U. - officials.
  • The head of team meeting and drawing lots will be conducted one day prior to the competition in the presence of officials and representatives of the participating nations. The draw will be carried out in natural order acording to weight division in the English alphabetical order of the official names or the participating nations.
  • An official will be designated to draw lots on behalf of the official of any participating nation not present at the draw.
  • The order of the draw may be changed if this has been decided during the Head of Team / Manager.

16. Weigh-in:
  • The weigh-in of the contestants takes place on the previous day of the weight – division they compete.
  • During the weigh-in, the male contestant shall wear underpants and the female contestant shall wear underpants and brassiere.
  • However, the contestant may weigh-in nude if he/she wishes to do so.
  • The weigh-in will be conducted once. However, one more weigh-in within the time limit of the official weigh-in will be granted to those contestants who did not qualify the first time.

17. Closing date for entries:
The closing date for receipt of entry forms by the organizer is June 25th 2011. Entries received after the closing date will not be accepted. Strict compliance with the ruling is required.

18. Payments:
All the payments (entry-fee and accommodation) should to be paid together at the same time to the organizer.
Reservations and registrations are only valid when payments are received in
the account.
19. Accommodation: Accommodation charges for room and boarding of the teams will be born by the participating National Taekwondo Federations. The closing date for Hotel reservation is: june 25 th 2011

Please note that hotel reservations that are cancelled after the deadline will be fined with 50 % of the total hotel reservation cost.

Hotel reservations that are cancelled after June 25th, 2011 will be fined with 100 % of the total hotel reservation cost.

20. Transportation: Round trip airfare of the teams will be born by
the participating National Taekwondo Federations. The Organizing committee will arrange transportation from the Airport to the official hotel and back. Transportation will be organized for the teams that have made hotel reservations through the organizing committee. National Taekwondo Federations must fully fill in the attached Forms and return it to the Organizer before June 25th 2011.

21. Others:
  • Each participating team should bring two delegation flags with size of 90 cm x 130 cm and a cassette tape of CD the national anthem.
  • Full particulars on other information together with the entry forms will be forwarded by the Organizer.

The 04rd European Cadet Taekwondo Championships
TIMETABLE
DATE

TIME
EVENTS
PLACE
July 5th Wednesday
10.00 – 12.00
14.00 – 18.00
Arrivals/
Registration of Teams
Hotel Redison blu




July 6th Thursday
10.00 – 12.00
14.00 - 17.00
10.00 – 17.00

13.30 - 14.30
17.30 – 18.30
18.30 – 19.30
Registration of participating teams

Referee meeting (break 13:00-14:30)
Press Conference
Head of Team and Drawing lots
Weigh-in for July 7th
Male -33/-37
Female -29/-33
Hotel Redison blu

Hotel Redison blu
Hotel Redison blu
Hotel Redison blu
Tbilisi Sports Palace
380071, Tbilisi, May 26 sqr. 1




July 7th
Friday
09.30 – 12.00


12.00 – 13.30
13.45 – 19.00
17.00 – 18.00

18.30 – 19.30

Preliminaries
Male -33/-37
Female -29/-33
Lunch Break
Preliminaries Semifinals – Finals
Opening Ceremony
Weigh-in for June 27th
Male -41/-45
Female -37/-41
Sport hall


Hotel
Sport hall
Sport hall
Sport hall



July 8th
Saturday
09.30 – 12.00


12.00 – 13.30
13.45 – 20.00


17.00 – 18.00

Preliminaries
Male -41/-45
Female -37/-41
Lunch Break
Preliminaries Semifinals – Finals - awarding
Weigh-in for June 28th
Male -49/-53/-57
Female -44/-47/-51
Sport hall


Hotel
Sport hall


Sport hall


July 9th
Sunday
09:30 – 12:00


12:00 – 13.30
13.45 – 19.00


17.00 – 18.00

Preliminaries
Male -49/-53/-57
Female -44/-47/-51
Lunch break
Preliminaries Semi Finals – Finals – Awarding

Weigh-in for June 28th
Male -61/-65/+65
Female -55/-59/+59

Sport hall


Hotel
Sport Hall

Sport Hall


July 10th
Sunday
09:30 – 12:00


12:00 – 13.30
13.45 – 19.00
Preliminaries
Male -61/-65/+65
Female -55/-59/+59
Lunch break
Preliminaries Semi Finals – Finals - Awarding
Sport hall


Hotel
Sport Hall

July 11th
Monday



Departure

Hotel

Σχόλια

BLOGGER: 19
  1. ΜΠΡΑΒΩ ΚΥΡΙΕ ΣΙΜΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ CADET !!! ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΙΠΟΘΕΣΗ Η ΕΛΟΤ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο προηγούμενο όρισαν την πρόκριση 'πανελλήνιο' και 'εστειλαν τους πρώτους.Θέληση και καλή οργάνωση χρειάζεται.Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει το καλύτερο για τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί πανευρωπαικό παίδων μας λέτε ρε παιδιά, εδώ δεν έχουν καν ανακοινώσει ποιοί θα αγωνιστούν στην Ολυμπιακή πρόκριση που γίνεται κι αυτή τον Ιούλιο. Οι άνθρωποι δεν παίζονται με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανάρτηση "επανήλθε", καθώς και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία εμφάνισης και διαμόρφωσης του tkdgr blog. Κάποια σχόλια έχουν "χαθεί" αλλά πολύ πιθανόν να επανέλθουν και αυτά σιγά-σιγά. Υπάρχουν ακόμα κάποια ψιλοπροβλήματα εμφάνισης (περίεργοι χαρακτήρες σε διάφορες ετικέτες) αλλά έχουμε την εντύπωση πως και αυτά θα αποκατασταθούν.
    Αν ξανασυμβεί κάτι ανάλογο θα σας συμβουλεύαμε να "βλέπετε" και την σελίδα μας στο facebook (υπάρχει σύνδεση σε ένα από τα gadgets), όπου θα αναφέρουμε την κατάσταση για ότι (ξανά)συμβεί, επειδή είναι άλλη υπηρεσία δεν υπάρχει περίπτωση να "χαλάσουν" ταυτόχρονα.
    Με την σειρά μας (μετά από τους διαχειριστές του blogger.com), θα θέλαμε να ζητήσουμε και εμείς συγνώμη για την αναστάτωση, αν και δεν προήλθε από εμάς το πρόβλημα, θεωρούμε ότι είναι αναγκαίο μια και παίρνουμε πολύ σοβαρά το θέμα της "έγκυρης", "σοβαρής" και κυρίως "ανεξάρτητης" ενημέρωσης για το ταεκβοντο στην Ελλάδα και τον κόσμο. Στο μόνο σημείο που είμαστε "εξαρτημένοι" είναι η αγάπη μας στο άθλημα.
    Δεν θα επιτρέψουμε πρώτα απ' όλα στους εαυτούς μας να "εξαρτηθούμε" και έπειτα και σε οποιονδήποτε άλλον να μας "εξαρτήσει" από και σε, άλλα "συμφέροντα" τωρινά ή μελλοντικά. Θα επαναλάβω αυτό που είχα πει προ καιρού:
    Είμαστε μαζί για να γίνει το άθλημα μας καλύτερο, είμαστε "απέναντι" για να γίνει το άθλημα μας καλύτερο, αυτό και μόνο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όμορφο και ουτοπικό το άρθρο αν το συσχετίσουμε με την ελληνική πραγματικότητα. οι ηλικίες που αναφέρονται καλά καλά δεν ξέρουν μετά από πόσους μήνες θα αγωνιστούν (οι προκριθέντες) για το πρωτάθλημα των εφήβων και συζητάμε για την συμμετοχή μας σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα? μακάρι να υπήρχε δυνατότητα "ανεξάρτητων" συμμετοχών είτε ατομικά είτε ως σχολές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PROLABAINEI H ELOT NA KANEI 1 PANELLHNIO PRWTATHLHMA P/K CADET 97,98,99 K NA STEILEI TOYS PRWTOUS OPWS EIXE KANEI 2009 STO BOLO KAI EIXE STEILEI TA PAIDIA STH KROATIA ME TON KYRIO PARASIDI APO PERISTERI K TON KYRIO XRHSTIDH APO XANTHI.ME THN ELLADA 4H ANAMESA SE 39 XWRES.PISTEYW PWS PREPEI NA DYNOYME BAROS SE AYTES TIS HLIKIES GIATI EINAI TO MELLON TOY ATHLIMATOS MAS...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλοι μας συμφωνούμε ότι φυσικά και προλαβαίνει η ΕΛΟΤ να κάνει την συγκεκριμένη πρόκριση.
    Ακόμα και δέκα ημέρες πριν τους αγώνες να κάνει την πρόκριση θα ήταν αρκετές. Το θέμα είναι να ανακοινωθεί έγκαιρα.
    Εξάλλου προετοιμασία στα συγκεκριμένα παιδιά δεν κάνει,απλά μαζεύει τους αθλητές μια δυο ημέρες πριν και μεταβαίνουν στον τόπο αγώνων ως αποστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΥΤΟΠΙΑ ΩΡΑΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ 4η ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 39 ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ?? ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sto kalentari toy 2009 ypirxe to cadet sto fetino oxi.auto logika shmainei pws h elot to exei bgalei apo to plano ths.giati?as mou dwsei kapoios parakalw mia EPISHMH apanthsh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στό άρθρο του κ. Σίμου θα ήθελα να προσθέσω ότι η κατηγορία παίδων/κορασίδων υπάρχει και στο Βαλκανικό πρωτάθλημα όπου η ΕΛΟΤ δεν έστειλε ποτέ αποστολή να συμμετάσχει. Άλλο ένα κλασσικό παράδειγμα για αυτή τη διοίκηση και την ποιότητα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. απλά να υπενθυμίσω πως:
    1) Πρόκριση εφήβων Βορείου Ελλάδος ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί.
    2) Αποτελέσματα πρόκρισης Νοτίου Ελλάδος δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί (τα γνωρίζουν μόνο οι προκριθέντες)
    3) Ανακοίνωση (ούτε καν εικασίες) για το πότε θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα εφήβων δεν υπάρχει - υπάρχουν
    4) τα παιδιά είναι σε εξεταστική περίοδο
    5) όλα συνεχίζουν και βρίσκονται σε δίαιτα και δεν ξέρουν μέχρι πότε.....
    επίσης μία φήμη που ακούγεται είναι πως το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί περίπου μία εβδομάδα ΜΕΤΑ το Cadet.....
    και όσο για τα χρήματα....εδώ καλά καλά δεν έχουν εφεδρική (τρίτη) ζυγαριά στις ζυγίσεις πριν τους αγώνες (οι συμμετέχοντες στην πρόκριση Ν.Ε. γνωρίζουν τι έγινε.....) και μου λέτε να καλύψει η ομοσπονδία τα έξοδα.....
    πάλι εμείς οι γονείς θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη ΑΝ και ΟΤΑΝ θελήσουν να φύγουν τα παιδιά στην Γεωργία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενώ ξεκίνησε πολύ καλά αυτή η διοίκηση και έδειχνε πως θα ανεβάσει τον πήχη ψηλά, δεν μπορώ να καταλάβω πώς έπεσε σε τέτοιο τέλμα. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 500 euro to atomo bgainei peripou

    den exoun an kanoun mia prokrisi kai na baloun 100 euro simetoxi !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΠΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΛΑΤΕ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΟ.ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΚΑΣΙΕΣ ΣΩΣΤΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΥΤΑ...ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ότι έγραψα πως δεν ενδιαφέρει το ποιους θα στείλουν αρκεί να στείλουν ομάδα, το έγραψα μόνο και μόνο για την περίπτωση που δεν συμμετέχουμε στην διοργάνωση. "Το μη χείρον βέλτιστον". Αν είναι να μην πάμε καθόλου καλύτερα να πάμε με όποιους κι αν είναι. Σε καμιά περίπτωση δεν θα "συμφωνούσα" σε πρακτικές του τύπου "στέλνουμε τα δικά μας παιδιά" και για τα υπόλοιπα δεν μας "καίγεται καρφί". Όχι και πάλι όχι.
    Αυτό που λέω είναι ότι η συμμετοχή είναι το πρώτο και όλα τα άλλα μπαίνουν "αναγκαστικά" σε δεύτερη μοίρα, μια και "φτάσαμε στην πηγή αλλά νερό δεν πρόκειται να πιούμε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. gia ton filo pou grafei gia to cadet exoun ginei 3 cadet mexri twra kai i omospondia exei steilei kai sta 3.profanws den exei xrimata.episis kalo tha itane na katevazame omada kai sto newn 18-21 alla den uparxoun xrimata.dustuxws den ginetai.edwe i ellada exei ptwxeusei kai zoume me daneika.eutuxws pou i omospondia mporei kai stelnei omada kai sto a/g kai sto e/n me ena mina proetoimasia.gia ton filo pou leei na valei meros twn xrimatwn i omspondia kai ta ypoloipa na ta sumplirwsoun oi sxoles den to thewrw fronimo k swsto.thelw na pisteuw pws an vrei xrimata i omospondia tha steilei kai sto cadet kai sto newn.mexri tote na euxomaste na pigainoun sta vasika pou exei egkrinei i wtf (a/g kai e/n).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ETU ΓΙΑ ΤΟ CADET ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΓΙΑ 25 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 20 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ 5 ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 5400 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ 6 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ 4500 ΦΑΓΗΤΟ 12500 ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΑΠΟ 05/07/2011 ΕΩΣ 11/07/2011 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 23000 ΕΥΡΩ ΔΙΑ 20 ΑΘΛΗΤΕΣ 1150 ΕΥΡΩ .ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΟΤ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 1150 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΑΜΕ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ Η ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ Η Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μακαρι να στειλουν αποστολη καλο για ολους ειναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. telika tha steiloume apostoli i oxi????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,398,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,84,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,5,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ETU CADET Championship 2011 (Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Π/Κ)
ETU CADET Championship 2011 (Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Π/Κ)
http://3.bp.blogspot.com/-oWsR6ibQSZQ/Tddd7LbxwlI/AAAAAAAAAKE/noWJvBRIBms/s400/4o_ETU_CADET.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-oWsR6ibQSZQ/Tddd7LbxwlI/AAAAAAAAAKE/noWJvBRIBms/s72-c/4o_ETU_CADET.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/05/etu-cadet-championship.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/05/etu-cadet-championship.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content