Νέα ιστιοσελίδα από την Ε.ΤΑ.Ν.Ε.

Η ένωση ταεκβοντο νοτίου Ελλάδος ανάρτησε την νέα και ανανεωμένη σελίδα (ιστότοπος) στο internet. Φρέσκια και πολλά υποσχόμενη. Πρώτ...

Η ένωση ταεκβοντο νοτίου Ελλάδος ανάρτησε την νέα και ανανεωμένη σελίδα (ιστότοπος) στο internet. Φρέσκια και πολλά υποσχόμενη. Πρώτα από όλα γιατί ακολουθεί τις ήδη ανανεωμένες σελίδες της ομοσπονδίας και της ένωσης βορείου Ελλάδος, με όμορφο και πρακτικό σχεδιασμό, κατά δεύτερον γιατί ανάρτησε ταυτόχρονα και τα αποτελέσματα από την πρόκριση για το πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που διοργάνωσε πριν λίγο καιρό.
Αν διαβάσουμε προσεκτικά τον χαιρετισμό του προέδρου της ένωσης, θα διαπιστώσουμε πως η "καθυστέρηση" στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οφείλονταν στην απουσία του νέου της ιστότοπου. Σημάδια των καιρών;  Εκσυγχρονισμός; Ότι και να είναι, η ΕΤΑΝΕ μπαίνει πλέον δυνατά στο "παιχνίδι" της προβολής και της πληροφόρησης.
Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε, παρά, να καλωσορίσουμε την κίνηση της νοτιοελλαδίτικης ένωσης και να ευχηθούμε καλή αρχή.

Η διεύθυνση της ιστιοσελίδας είναι: http://www.etane.gr/   

Σχόλια

BLOGGER: 13
  1. ANTE TA NEA DEN TA MATHATE I DEN KSERETE TI NA GRAPSETE !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας σταματήσει ο βορράς να κράζει τον νότο μέσω αυτής της ιστοσελίδας και όλα θα γίνουν καλύτερα για το άθλημα μας. Σταματήστε τους λαϊκισμούς και το παιχνίδι των εντυπώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν λες: βορράς και "κράζουμε" μέσα από την ιστιοσελίδα σε ποιους αναφέρεσαι;
    Αν εννοείς όλους μας τότε κάπου έχεις μπλέξει τα πράγματα. Το blog αυτό δεν "προτιμά" κάποιο από τα δυο "βορράς - νότος". Η μοναδική προτίμησή μας είναι το ελληνικό ταεκβοντο. Όλα τα υπόλοιπα που γράφονται στους σχολιασμούς (κυρίως ανώνυμων) αναγνωστών, αντικατοπτρίζουν ιδιωτικές απόψεις και λογικές.
    Το tkdgr δεν είναι κανενός "εργαλείο" για χρήση σε ιδιοτελείς σκοπούς είναι και θα παραμείνει αυτό που λέει στον τίτλο του.
    Τι μέρα που θα αλλάξει αυτό θα είμαι ο πρώτος που θα φύγει.
    Η ΕΤΑΝΕ άργησε μεν αλλά το έκανε τελικά, για την ακρίβεια άρχισε να το κάνει, να έρθει στην νέα εποχή και τις νέες τεχνολογίες. Τώρα αν συνεχίσει και πάει και παραπέρα, μένει να το δούμε, εμείς ευχηθήκαμε καλή αρχή, και όχι μόνο το ευχόμαστε αλλά και το εννοούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι συμφωνώ με την ιδέα να υπάρχει ένα site να ενημερωνόμαστε όλοι για το άθλημα μας. Επαναλαμβάνω 'να ενημερωνόμαστε' και όχι να 'προσανατολιζόμαστε'. Θέλω να πω με αυτο ότι θα προτιμούσα να έλειπαν όλων των ειδών τα σχόλια από την συγγραφική σας ομάδα στις αναρτήσεις, έτσι ώστε ο κάθε αναγνώστης να 'προσανατολίζεται' μόνος του και να σχολιάζει από κάτω ότι νομίζει ότι είναι καλό να σχολιάσει για να προχωρήσει το άθλημά μας μπροστά και όχι πίσω. Εντάξει, η ετανέ άργησε να το κάνει όπως λέτε στο σχολιό σας. Είναι ανάγκη να μάθουν όλοι την αποψη σας, μπαμπαδες, μαμαδες, αθλητες κτλ κτλ. Έτσι νομίζετε ότι βοηθάτε το άθλημα; Πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε από αυτό το site, ενημέρωση όλων ή 'προσανατολισμό'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σεβαστή η άποψή σου, είναι όμως άποψη, γνώμη, σκέψη...
    Είναι όμως και "προσανατολισμός";

    Το να εκφράσουμε την γνώμη μας, να εκθέσουμε τις σκέψεις μας, τους προβληματισμούς μας, την γνώμη μας και τις προτάσεις μας και ταυτόχρονα να εκτεθούμε σε κρητική (θετική ή αρνητική ή και αδιάφορη) είναι το ζητούμενο.

    Είτε "ενυπόγραφα" είτε ανώνυμα, παραθέτουμε αυτά που "νομίζουμε" (αποφεύγοντας τις ακρότητες) είναι αυτό που φέρνει την σύγκριση, την εποικοδομητική αντιπαράθεση και τελικά την σύνθεση. Αν δεν μπορώ να πω την γνώμη μου, να κρίνω και να κριθώ, να μάθω και να πω, τι νόημα θα είχε η συζήτηση, οποιαδήποτε συζήτηση.
    θα γράφαμε απλά (θα κάναμε μια "στεγνή" αναμετάδοση") για όλα όσα γίνονται, ενώ αυτά που θα θέλαμε να γίνουν ή να διορθωθούν ή να αλλάξουν, θα τα κρατούσαμε για τον εαυτό μας.

    Κανείς δεν είναι αλάθητος ή παντογνώστης, αυτό το δέχομαι πρώτα από όλα για τον εαυτό μου, αλλά ας μου επιτραπεί να το ζητάω και από όλους τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το θέμα Βορρά και Νότου που αναφέρεται πιο πάνω, εγώ δεν έχω δεί τους βόρειους να κράζουν τους νότιους αλλά τους νότιους να διαμαρτύρονται για την αδράνεια της ΕΤΑΝΕ βλέποντας την ΕΤΑΒΕ να οργανώνεται όλο και καλύτερα και τα σωματεία και τους αθλητές του βορρά να αποκτούν 'απόσταση ασφαλείας'. Χειροπιαστή απόδειξη η προολυμπιακή ομάδα που έχει σύνθεση 3:1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι λάθος τα λάθη που γίνονται στο άθλημα μας, της όποιας ένωσης, να αναφέρονται σε site στο internet. Απευθυνθείτε εκεί που πρέπει. Έτσι πάει μπροστα το άθλημα.

    Μπράβο στην προολυμπιακή ομάδα που είναι 3:1, πράγμα που νομίζω πως λίγους ενδιαφέρει. Αν ένα παιδί ανέβει στο βάθρο, όλοι θα χαρούμε για το Ελληνικό Tae Kwon Do που έχει επιτυχιες στο εξωτερικό και όχι για την καταγωγή του αθλητή.

    Ούτε εγώ είμαι παντογνώστης αλλά πράγματα που γνωρίζω για τον νότο, μιάς και είμαι από νότια Ελλάδα, δεν αναφέρονται πουθενά. π.χ. αναφέρονται τα αποτελέσματα της πρόκρισης της ΕΤΑΝΕ για το πανελλήνιο. Εκεί γιατί δεν έχει προσωπικό σας σχόλιο για τους αγώνες; Όχι ότι θά ήθελα κάποιο σχόλιο, μου φτάνει η ανάρτηση, αλλά να ήμαστε δίκαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΤΑΒΕ προς απάντησή σου: πολλές, μα πάρα πολλές διοργανώσεις και εκδηλώσεις, αποτελέσματα αγώνων αμέσως, βίντεο με τους τελικούς από τα διασυλλογικά, νέο σύστημα ζύγισης, και έχει ακόμα πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για την ΕΤΑΝΕ τι έχεις να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΕΤΑΝΕ αποτελεί το 70% του ελληνικού ταεκβοντο. Τώρα που η ΕΛΟΤ πήγε στα Λιόσια και στο νέο στάδιο και τους δόθηκε μαζί με τα άλλα αθλήματα για μεταολυμπιακή χρήση, μπορεί να κάνει πολλές και καλές διοργανώσεις, αφού δεν θα έχει τον βραχνά του σταδίου, μαζί με το νέο και πολλά υποσχόμενα ιστότοπο περιμένουμε την "απογείωσή" της. Ο νότος αξίζει πολλά πολλά περισσότερα από αυτά που δίνονταν μέχρι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάλλων θα αστειεύεσαι λέγοντας ότι περιμένεις από την ΕΤΑΝΕ να απογειωθεί, το μόνο πράγμα που καταφέρνει η ΕΤΑΝΕ είναι να απογειώσει τα νεύρα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το τι θέλω και εύχομαι πολλές φορές δεν γίνεται πραγματικότητα, πχ. ήθελα μετάλλιο στο παγκόσμιο, θέλω να πάμε στο cadet, κλπ.
    Όπως και άλλα που δεν τα "περίμενα" και έγιναν...
    Είπαμε, "η ελπίδα πεθαίνει τελευταία" και "δικαίωμα στο όνειρο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οκ οκκατι γινετε βλεπετε αρχισαν να ενεργοποιουνται για την ΕΤΑΝΕ το λεω
    αλλωστε και εμεις τωρα κατι καναμε συμβαλαμε στο να ακουστουν ορισμενες αποψεις ,καλες κακες ... σωστες λαθος
    δεν εχει σημασια
    σημασια εχει οτι ενεργοποιηθηκε ο μηχανισμος

    ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,143,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,161,Νέα,89,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,6,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Νέα ιστιοσελίδα από την Ε.ΤΑ.Ν.Ε.
Νέα ιστιοσελίδα από την Ε.ΤΑ.Ν.Ε.
http://3.bp.blogspot.com/-W1PMXxT2DtA/TeN_-A1_SGI/AAAAAAAAALw/zgsr6WtBLxw/s200/etane.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-W1PMXxT2DtA/TeN_-A1_SGI/AAAAAAAAALw/zgsr6WtBLxw/s72-c/etane.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/05/blog-post_30.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/05/blog-post_30.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content