Η Οδηγία της WTF για τις κάρτες "GMS"

Σήμερα παρουσιάζουμε την τελευταία διαδρομή της ενημέρωσης για τις κάρτες GAL/GOL/GL, με την δημοσίευση της μετάφρασης* της οδηγίας πο...


Σήμερα παρουσιάζουμε την τελευταία διαδρομή της ενημέρωσης για τις κάρτες GAL/GOL/GL, με την δημοσίευση της μετάφρασης* της οδηγίας που έχει δημοσιεύσει στην ηλεκτρονική της σελίδα η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό.: 


ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΛΟΥΣ GMS


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ / 1 Σεπτεμβρίου 2016


ΑΡΘΡΟ 1. Αποστολή

1.1 Το WTF Παγκόσμιο Σύστημα Μέλους "GMS" θα προσπαθήσει να ενοποιήσει την παγκόσμια κοινότητα των επαγγελματιών και υποστηρικτών του τάε κβον ντο με έμφαση στις αξίες της ένταξης, το προσανατολισμό στην αριστεία, τη παγκόσμια ιδιότητα του πολίτη και την καλή θέληση.

1.2 Το GMS θα προσπαθήσει χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων όλων των ατόμων που εμπλέκονται στην τέχνη του τάε κβον ντο σε όλες τις Εθνικές Ομοσπονδίες ( MNAs) μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό ( WTF).

ΑΡΘΡΟ 2. Στόχοι

2.1 Το GMS θα συνεχίσει να βελτιώνεται με την παροχή εργαλείων για όλες τις MNAs ως προς τη διαχείριση των συνδρομών, τα αθλητικά γεγονότα και τουρνουά στις αντίστοιχες χώρες τους. Θα επιδιώξει επίσης να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες για όλα τα μέλη του GMS.

2.2 Ο κύριος σκοπός της βάσης δεδομένων GMS είναι να αντικατοπτρίζουν τα δημογραφικά στοιχεία και την ποικιλομορφία της κοινότητας του τάε κβον ντο, προκειμένου να προσελκύσει μεγάλες και μικρές οντότητες για να υποστηρίξουν το αγαπημένο μας άθλημα σε όλο τον κόσμο.

ΑΡΘΡΟ 3. Παγκόσμια Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο Παγκόσμιο Σύστημα Μέλους (GMS)

3.1 Το GMS είναι μια διαδικτυακή παγκόσμια βάση δεδομένων των μελών που αποτελείται από όλους τους επαγγελματίες taekwondo που έχουν καταχωρηθεί στις (Εθνικές Ομοσπονδίες) MNAs. Τα μέλη δεν περιορίζονται μόνο σε αθλητές, περιλαμβάνονται οι ασκούμενοι, οι προπονητές, εκπαιδευτές, διαιτητές, υπάλληλοι , στελέχη, ιατρικό προσωπικό, προσωπικό υποστήριξης, μέσα μαζικής ενημέρωσης, εθελοντές και οπαδούς.

3.2 Κάθε άτομο στη βάση δεδομένων GMS έχει εκχωρηθεί ένας μοναδικός αριθμός άδειας για την αναγνώριση ( "GMS Άδεια"). Κάθε άδεια GMS μπορεί να αντιπροσωπεύει μία ή περισσότερες από τις κατηγορίες των μελών που αναφέρονται στο άρθρο 5.

ΑΡΘΡΟ 4. Ευθύνες Εθνικών Ομοσπονδιών των Kρατών (MNAs) και Ηπειρωτικών Ενώσεων (CUs)

4.1 Οι MNAs προωθούν όσα απαιτούνται για την εφαρμογή των αναφερομένων στο Καταστατικό όπως τροποποιήθηκε από καιρό σε καιρό, σύμφωνα με το WTF Καταστατικό (βλέπε άρθρο 16.1 της WTF καταστατικό). Το καταστατικό αυτό περιλαμβάνει το GMS το οποίο αποτελεί μέρος της WTF.

Η WTF είναι μια οργάνωση μη κερδοσκοπική εγγεγραμμένη στη Δημοκρατία της Κορέας είναι διεθνής και διέπει το σώμα του taekwondo ως Ολυμπιακό άθλημα.

4.2 Ηπειρωτικές Ενώσεις (CU) προωθούν όσα απαιτούνται για την εφαρμογή των αναφερομένων στο Καταστατικό όπως τροποποιήθηκαν από καιρό σε καιρό, σύμφωνα με το WTF καταστατικό (βλέπε άρθρο 20.1 της WTF καταστατικό). Κάθε CU μπορεί να διερευνήσει οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των εσωτερικών κανονισμών σύμφωνα με τις αντίστοιχες / εφαρμογές του Καταστατικού

4.3 Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Κάθε ΜΝΑ και CU οφείλει να διασφαλίζει τη συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες νόμους, κανόνες και κανονισμούς που διέπουν την προστασία της προσωπικότητας κάθε μέλους ή / και ευαίσθητες πληροφορίες που διακινούνται υπό τους όρους του εν λόγω Εσωτερικό Κανονισμό. Η WTF διατηρεί το δικαίωμα να απαιτεί την συμμόρφωση των προσωπικών δεδομένων από κάθε ΜΝΑ και CU που μπορούν να τροποποιηθούν και / ή να συμπληρωθούν από καιρό σε καιρό.

4.4 Υποστήριξη. Η επίσημη γλώσσα της WTF είναι η αγγλική. Κάθε ΜΝΑ και CU διορίζει διαχειριστή που μιλάει Αγγλικά , ο οποίος θα εκτελεί τα καθήκοντα εφαρμογής των GMS μέσα στην περιοχή τους. Αυτός ο διαχειριστής θα είναι ο υπεύθυνος επικοινωνίας μεταξύ της ομάδας GMS για την εγγραφή / ανανέωση των μελών ΜΝΑ, αυτός / αυτή θα είναι υπεύθυνος για την κατανόηση του συστήματος και τη διάδοση σημαντικών πληροφοριών από τα GMS με την ιδιότητα του μέλους.

ΑΡΘΡΟ 5. Σύνθεση - Κατηγορίες

5.1 Κατηγορίες Μελών. Υπάρχουν τέσσερις (4) τύποι των κατηγοριών των μελών για τα οποία απαιτείται άδεια GMS που μπορεί να αποκτηθεί:

5.1.1 WTF Παγκόσμια Άδεια Αθλητή (GAL). Η GAL είναι για κάθε αθλητή.

5.1.2 WTF Παγκόσμια Επίσημη Άδεια (GOL). Η GOL είναι για κάθε υπάλληλο, όπως προπονητές, εκπαιδευτές, διαιτητές, ιατρικό προσωπικό, ή οποιοδήποτε άλλο άτομο που διαδραματίζει επίσημο ρόλο σύμφωνα με την ΜΝΑ του.

5.1.3 WTF Παγκόσμια Εκτελεστική Άδεια (GEL). Η GEL είναι για στελέχη υψηλού επιπέδου ή VIPs των ΜΝΑ και CUs, όπως μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τους χορηγούς. Αυτός είναι ένας περιορισμένος αριθμός αδειών, όπως καθορίζεται από την WTF.

5.1.4 WTF Παγκόσμια Άδεια(GL). Η GL είναι μια Άδεια για όλες τις κατηγορίες για όλα τα άτομα που δεν εμπίπτουν σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, όπως οι πάροχοι υπηρεσιών, τεχνική υποστήριξη, εθελοντές, τους οπαδούς, των μέσων ενημέρωσης και τους γονείς των αθλητών.

ΑΡΘΡΟ 6. GMS License

6.1 Τα άτομα επιτρέπεται να εγγραφούν για την Άδεια GMS σε οποιαδήποτε ενιαίο συνδυασμό ή ομάδες μελών:

α) Μεμονωμένοι αντιπρόσωποι , β) Σύλλογοι με διαχειριστή ή γ) να καταχωρηθούν σε περιοχές από ένα Περιφερειακό Administrators ή από τους ΜΝΑ διαχειριστές

6.2 Όλα τα μέλη της ΜΝΑ πρέπει να έχουν μια ενεργή άδεια GMS. Κάθε ΜΝΑ έχει τη δυνατότητα, εφόσον το επιλέξουν, να επιτρέψει μη μέλη της ΜΝΑ να λαμβάνουν άδεια GMS.

6.3 Απαιτήσεις Εφαρμογής. Κάθε άδεια GMS θα αποτελείται από έναν μοναδικό αριθμό. 

Για να αποκτήσετε αυτόν τον αριθμό,

Κάθε αιτών πρέπει:

6.3.1 Απαιτείται υποβολή για βιογραφικά στοιχεία όπως: ονοματεπώνυμο, φύλο, ημερομηνία γέννησης, την email διεύθυνση και το είδος της άδειας που αιτείται.

6.3.2 Να εγκριθεί από την ΜΝΑ της Χώρας στην οποία έχει την ιδιότητα το άτομο.

6.4 ΜΝΑ έγκριση. Είναι ευθύνη της ΜΝΑ να ορίσει τις προϋποθέσεις για την απόκτηση των GMS

Άδεια σύμφωνα με το άρθρο 6.4.2 (περί μη διάκρισης).

6.4.1 Επαλήθευση των πληροφοριών. Είναι ευθύνη του ΜΝΑ να επαληθεύσει ότι οι πληροφορίες που προβλέπονται για κάθε άδεια χρήσης GMS είναι ακριβείς και πλήρεις.
6.4.2 Μη διάκριση. Κάθε ΜΝΑ πρέπει να έχει μια πολιτική της απαγορεύσεως των διακρίσεων κατά την έκδοση GMS άδειας. Απαιτήσεις για την έκδοση κάθε άδειας GMS θα πρέπει να εφαρμόζονται με συνέπεια σε όλα τα μέλη για μια συγκεκριμένη κατηγορία άδειας με στόχο να συμπεριληφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη.

Εάν μία ΜΝΑ αρνείται έκδοση GMS Άδειας, η αιτιολόγηση πρέπει να παρουσιαστεί στην ομάδα GMS, προκειμένου να εκδώσει επίσημες απαντήσεις για τις διαφορές από τους εν λόγω αιτούντες των οποίων τις άδειες έχουν αρνηθεί. Οι αιτίες πρέπει να τεκμηριώνονται εάν μια ΜΝΑ έχει επιβάλει επίσημη διαδικασία κυρώσεων σύμφωνα με τον WTF Εσωτερικό Κανονισμό.

6.5 Ανεκχώρητο των μελών. Οι Συμμετοχές δεν μεταβιβάζονται μεταξύ των MNAs εάν ένας επίσημος αθλητής κατέχει άδεια που εκδίδεται από μία χώρα, αλλά θα ήθελε να εκπροσωπήσει μια άλλη χώρα, μια νέα άδεια απαιτείται από τη νέα χώρα.

6.6 Πολλαπλές συμμετοχές. Ένα άτομο μπορεί να έχει περισσότερες από μία κατηγορίες μελών εφ 'όσον μόνο ένα μοναδικό αριθμό GMS άδειας έχει εκδοθεί, σύμφωνα με τις παραπάνω απαιτήσεις. Αθλητής μπορεί να έχει μόνο μία ενεργή άδεια GMS.

ΑΡΘΡΟ 7. Τιμολόγηση

7.1 Οι τιμές License GMS υπολογίζονται με βάση το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν ( «ΑΕΠ») για κάθε χώρα, όπως ορίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη. Λεπτομέρειες τιμολόγησης θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις Εθνικές Ομοσπονδίες (MNAs) και CU και είναι ένα θέμα που από καιρό σε καιρό θα πρέπει να γίνονται προσαρμογές που θα καθορίζεται από την WTF.

7.2 Μια ΜΝΑ (Εθνική Ομοσπονδία) επιτρέπεται να χρεώνει μια πρόσθετη αμοιβή, ένα επιπλέον «Τέλος» στις τιμές που χρεώνονται από την WTF, με την σημείωση όπως το «Τέλος» που χρεώνεται να είναι ένα εύλογο ποσό για το μεσαίο εισόδημα της χώρας και να εφαρμόζεται δίκαια για όλα τα μέλη της ΜΝΑ .

ΑΡΘΡΟ 8: Οργανωτικές Επιτροπές της WTF / Αναγνωρισμένες Εκδηλώσεις.

8.1 ΟΙ Οργανωτικές Επιτροπές Προώθησης ή Επικύρωσης γεγονότων της WTF απαιτείται για να κάνουν τα εξής:

(Α) να εξασφαλίζουν ότι όλοι οι συμμετέχοντες είναι κάτοχοι έγκυρης άδειας GMS από την έναρξη, όλων των WTF αναγνωρισμένων εκδηλώσεων και

(Β)να παρέχουν τα επίσημα αποτελέσματα και τον κατάλογο συμμετοχής, στους WTF τεχνικούς αντιπροσώπους της εκδήλωσης , εντός τριών (3) ημερών από την ολοκλήρωση της εκδήλωσης σε κατάλληλο μορφοποιημένο έγγραφο της WTF.

ΑΡΘΡΟ 9. Εθνική Αντιπροσωπεία

9.1 Εκπροσώπηση των ΜΝΑ. Για να συμμετάσχετε σε μια εθνική ομάδα που αντιπροσωπεύει μια ΜΝΑ, η άδεια GMS πρέπει να εκδίδεται από την ΜΝΑ της εθνικής ομάδας που ο αθλητής / υπάλληλος επιθυμεί να εκπροσωπεί.

9.2 Απαίτηση του πολίτη. Οι αθλητές που συμμετέχουν ως μέρος των εθνικών ομάδων πρέπει να είναι πολίτες του ίδιου έθνος. Η Ιθαγένεια πρέπει να αποδεικνύεται με έγκυρο διαβατήριο. Αν ένας αθλητής δεν έχει έγκυρο διαβατήριο, στη συνέχεια, μια άλλη έγκυρη απόδειξη της ιδιότητας του πολίτη πρέπει να παρέχεται και να εγκρίνονται από την WTF για κάθε περίπτωση χωριστά. Για διπλές ιθαγένειες ή / και μεταβολές της εθνικότητας των αθλητών, οι απαιτήσεις προβλέπονται από τους WTF Κανόνες Ανταγωνισμού και ισχύουν οι ερμηνείες.

ΑΡΘΡΟ 10. Διάφορα

10.1 Ερμηνεία / Εφαρμογή. Οι MNAs που χρειάζονται βοήθεια στην κατανόηση ή την εφαρμογή αυτών στο καταστατικό τους , θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την ομάδα GMS.

10.2 Διαχωρισμός. Κάθε προσδιορισμός και οποιαδήποτε διάταξη αυτών στον Εσωτερικό Κανονισμό είναι για οποιονδήποτε λόγο ανεφάρμοστη, παράνομη ή αναποτελεσματική δεν επηρεάζει ή ακυρώσει οποιαδήποτε άλλη διάταξη αυτών στον Εσωτερικό Κανονισμό.

Εγκρίθηκε από: Το Συμβούλιο της WTF στις 7 Αυγ, 2016    [    Εδώ στα Αγγλικά   ]

                                                                                                       


* Η μετάφραση έγινε από το blog με την υποστήριξη του google translation

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Η Οδηγία της WTF για τις κάρτες "GMS"
Η Οδηγία της WTF για τις κάρτες "GMS"
https://1.bp.blogspot.com/-XDagLQWO8No/WNvSmNV6zpI/AAAAAAAAMYM/ttsfcGQ6cQ8Luf5okqKaGBS6JCvkFxJFgCPcB/s320/%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25AD%25CF%2581%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B7.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-XDagLQWO8No/WNvSmNV6zpI/AAAAAAAAMYM/ttsfcGQ6cQ8Luf5okqKaGBS6JCvkFxJFgCPcB/s72-c/%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B7%25CE%25BC%25CE%25AD%25CF%2581%25CF%2589%25CF%2583%25CE%25B7.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2017/04/wtf-gms.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2017/04/wtf-gms.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content