Καλύτερος γονέας με λιγότερα λάθη !

Ένα άλλο αξίωμα λέει ότι πετυχημένος γονιός είναι αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη μεγαλώνοντας τα παιδιά του. Και στο Reddit συγκε...


Ένα άλλο αξίωμα λέει ότι πετυχημένος γονιός είναι αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη μεγαλώνοντας τα παιδιά του. Και στο Reddit συγκεντρώθηκαν τα δέκα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει ένας γονιός.


Προς γνώση και συμμόρφωση, λοιπόν:

1. Να ανεβάζετε τα παιδιά σας στην οροφή του… αυτοκινήτου: μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό: χρήστες του Reddit διηγούνται πώς ο μπαμπάς τους τους ανέβαζε στην οροφή του αυτοκινήτου… για πλάκα.

2. Να τους αγοράζετε τσιγάρα: όχι, το να αγοράζετε τσιγάρα για το έφηβο παιδί σας, δε σας φέρνει πιο κοντά, απλώς συμβάλλετε στην καταστροφή της υγείας του.

3. Να τα αφήνετε να τρώνε σνακ: η ανεξέλεγκτη κατανάλωση σνακ οδηγεί νομοτελειακά σε παχυσαρκία και άλλα προβλήματα υγείας. Δεν είστε καλοί γονείς επειδή αφήνετε τα παιδιά σας να μπουκώνονται με τέτοια.

4. Να τα αφήνετε να κοιμούνται όποτε θέλουν: η απουσία προγράμματος στον ύπνο των παιδιών, πέραν του ότι οδηγεί σε έλλειψη πειθαρχίας και οργάνωσης, προκαλεί και προβλήματα υγείας. Βάλτε τα για ύπνο στην ώρα τους.

5. Να τα απειλείτε με την αστυνομία αν δεν θέλουν τα πάνε στο σχολείο: ακόμα χειρότερα, να καλείτε την αστυνομία γι’ αυτό το λόγο: η τρομοκρατία μπορεί βραχυπρόθεσμα να πιάνει, μακροπρόθεσμα, όμως, είναι καταστροφική.

6. Να τους αγοράζετε ό,τι σας ζητούν: τα κακομαθαίνετε, τα κάνετε νευρωτικά και τους δημιουργείτε ζητήματα που θα φανούν σύντομα. Μην το κάνετε.

7. Να μην τους μαθαίνετε τη βασική προστασία των δοντιών: η στοματική υγιεινή είναι εκ των ων ουκ άνευ για τα παιδιά. Σε αντίθετη περίπτωση, ετοιμαστείτε για πολλές οδυνηρές επισκέψεις στον οδοντίατρο.

8. Να τα αφήνετε να παίζουν με επικίνδυνα αντικείμενα: όπλα, μαχαίρια, αιχμηρά αντικείμενα, όλα μπορούν να οδηγήσουν σε ατυχήματα ή και δυστυχήματα.

9. Να τα αφήνετε να μπαίνουν στο Διαδίκτυο χωρίς παρακολούθηση: αφήστε στην άκρη το πορνογραφικό υλικό, από το οποίο βρίθει το Διαδίκτυο. Το περιεχόμενο στο οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση τα παιδιά πρέπει να είναι αντίστοιχο της ηλικίας τους.


Πηγή: 27.9.2016 / ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ WEB

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,143,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,90,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,6,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Καλύτερος γονέας με λιγότερα λάθη !
Καλύτερος γονέας με λιγότερα λάθη !
https://4.bp.blogspot.com/-mc3L8DY2oec/V-qUBAWBoqI/AAAAAAAALNk/eFjxMQxlJDg5lSSqOi3tb80XUMFikZYrQCLcB/s640/123.png
https://4.bp.blogspot.com/-mc3L8DY2oec/V-qUBAWBoqI/AAAAAAAALNk/eFjxMQxlJDg5lSSqOi3tb80XUMFikZYrQCLcB/s72-c/123.png
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2016/09/blog-post_69.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2016/09/blog-post_69.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content