ΕΟΕ , Βράβευση Αθλητών.

Σε μία λαμπερή βραδιά με εξέχουσες προσωπικότητες του Ολυμπιακού και αθλητικού κινήματος η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τους α...



Σε μία λαμπερή βραδιά με εξέχουσες προσωπικότητες του Ολυμπιακού και αθλητικού κινήματος η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε τους αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια το 2015, στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Μπακού 2015» και στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας «Τιφλίδα 2015» μαζί με τους προπονητές τους, ενώ τίμησε και τους αθλητές που έχουν προκριθεί μέχρι σήμερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, ο Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών Πάτρικ Χίκεϊ και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρογκ, τους οποίους τίμησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την προσφορά τους στον Ολυμπισμό και τον αθλητισμό. Το ίδιο έγινε και με τον Λάμπη Νικολάου, ο οποίος ολοκλήρωσε την πολυετή θητεία στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Ο κ. Μπαχ έδωσε συμβολικά στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ένα κάδρο με την επίσημη αναγνώριση της Ε.Ο.Ε. από τη Δ.Ο.Ε , 121 χρόνια μετά την ίδρυση της το 1895, αλλά και ένα ξεχωριστό δώρο. Πρόκειται για το νέο βραβείο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής , το οποίο μάλιστα δόθηκε για πρώτη φορά σε Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή και έχει τίτλο Sky Is The Limit, με τον Πρόεδρο της Δ.Ο.Ε. να λέει: «Ελπίζω και εύχομαι ο ουρανός να είναι το όριο και για την ελληνική ομάδα στο Ρίο, αγαπητέ Πρόεδρε και φίλε Σπύρο Καπράλο.»




Οι αθλητές που βραβεύτηκαν ήταν ο Λευτέρης Πετρούνιας (γυμναστική), η Κατερίνα Νικολαΐδου με τη Σοφία Ασουμανάκη (κωπηλασία), η Κέλυ Αραούζου (κολύμβηση), ο Σπύρος Γιαννιώτης (κολύμβηση) , η Νικόλ Κυριακοπούλου, η Ανδριάννα Ασπρογέρακα (τεκβοντο) και η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, για τα μετάλλια που κατέκτησαν σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Για τα μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα τιμήθηκαν η τετράκωπος της κωπηλασίας με τους Τσίλη, Αγγελόπουλο, Τζιάλλα και Χρήστου, ο Ευθύμης Μίττας (σκοποβολή), ο Αντώνης Μάστορας (στίβος), η Κατερίνα Στεφανίδη (στίβος), ο Βλάσης Μάρας (γυμναστική), ο Παναγιώτης Μάντης με τον Παύλο Καγιαλή (ιστιοπλοϊα) και ο Ανδρέας Βαζαίος (κολύμβηση)

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν στους 1ους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού και ήταν οι Δημήτρης Δημητρίου (κολύμβηση), Μιχαήλ – Γιώργος Τζάνος (καράτε), Αννα Κορακάκη (σκοποβολή), Κώστας Μαλγαρινός (σκοποβολή), Ηλίας Ηλιάδης (τζούντο), Ηλέκτρα – Βαρβάρα Λεμπλ (κολύμβηση) και οι Εθνικές ομάδες εφήβων και νεανίδων στο πόλο! Τέλος βραβείο παρέλαβαν για τα μετάλλια στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας που φιλοξενήθηκε στη Τιφλίδα, ο Αντώνης Μέρλος (στίβος) και ο Βασίλης Μπαλαμπανασβίλι (τζούντο).

Ακολούθησε η βράβευση όσων έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και από τον στίβο είναι οι: Κώστας Φιλιππίδης, Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου, Λυκούργος Τσάκωνας, Μαρία Μπελιμπασάκη, Αντώνης Μάστορας, Κώστας Μπανιώτης, Κώστας Δουβαλίδης, Αλέξανδρος Παπαμιχάηλ, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Δέσποινα Ζαπουνίδου, Χρυσούλα Αναγωνστοπούλου, Σοφία Ρήγα, Ράνια Ρεμπούλη, Χριστόφορος Μερούσης. Από την κολύμβηση οι: Κριστιάν Γκολομέεφ, Στέφανος Δημητριάδης, Οδυσσέας Μελαδίνης, Ανδρέας Βαζαίος, Παναγιώτης Σαμιλίδης, Νόρα Δράκου, Σπύρος Γιαννιώτης, Κέλυ Αραούζου, η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, από την ιστιοπλοΐα οι: Βύρωνας Κοκκαλάνης, Τζέλη Σκαρλάτου, Παύλος Καγιαλής, Παναγιώτης Μάντης και Γιάννης Μιτάκης. Από τη σκοποβολή , η Άννα Κορακάκη και ο Ευθύμης Μίττας, από την κωπηλασία οι: Κατερίνα Νικολαΐδου, Σοφία Ασουμανάκη, Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλας, Διονύσης Αγγελόπουλος, Γιάννης Τσίλης, από την γυμναστική ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βαρβάρα Φίλιου και ο ποδηλάτης Γιάννης Ταμουρίδης.

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,691,Ελληνικό Πρωτάθλημα,144,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,91,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,7,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,23,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΕΟΕ , Βράβευση Αθλητών.
ΕΟΕ , Βράβευση Αθλητών.
http://4.bp.blogspot.com/-66ZGPKtHGtI/VqnFJJwMfWI/AAAAAAAAJXM/goZGizm11Os/s400/733625.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-66ZGPKtHGtI/VqnFJJwMfWI/AAAAAAAAJXM/goZGizm11Os/s72-c/733625.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2016/01/blog-post_28.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2016/01/blog-post_28.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content