ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ

Μετά από οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σας γνωρίζουμε ότι εφεξής όλοι οι αθλητές, προπονητές, συνοδοί και...

Μετά από οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σας γνωρίζουμε ότι εφεξής όλοι οι αθλητές, προπονητές, συνοδοί και άλλοι παράγοντες που συνοδεύουν την ομάδα σε διεθνή τουρνουά και πρωταθλήματα, θα πρέπει να είναι κάτοχοι της κάρτας GAL, προκειμένου η συμμετοχή τους να θεωρείται έγκυρη.

Η δήλωση συμμετοχής των αθλητών - αθλητριών και λοιπών παραγόντων σε όλα τα διεθνή πρωταθλήματα (Open, Tournament, G1, A’ Class κ.α.) γίνεται αποκλειστικά από την ΕΛ.Ο.Τ. ή από τα σωματεία μέλη της, στα οποία ανήκουν οι αθλητές – αθλήτριες που θα αγωνιστούν.

 Σωματείο – μέλος μας, που επιθυμεί να μεταβεί στο εξωτερικό για επίσημους – αναγνωρισμένους αγώνες θα πρέπει να υποβάλλει σχετικό αίτημα στην Ομοσπονδία τουλάχιστον 20 ημέρες πριν την αναχώρηση της ομάδας. Στο αίτημα θα πρέπει να αναφέρεται η επωνυμία, ο τόπος και η ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης, οι ημερομηνίες της αναχώρησης και επιστροφής της ομάδας καθώς και πλήρη στοιχεία, που αφορούν ονοματεπώνυμο ηλικία και ιδιότητα έκαστου μέλους της αποστολής, που ανήκουν αποκλειστικά στον σύλλογό σας.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης :

• Τα πιστοποιητικά ιατρικής γνωμάτευσης που συνοδεύουν την αίτηση για έκδοση βιβλιαρίου αθλητικής ιδιότητας αθλητή ή αθλήτριας, κατόπιν ερωτήματος που τέθηκε προς την Γ.Γ.Α., θα πρέπει να είναι βάσει του αθλητικού Νόμου 2725/99 άρθρο 3 παρ.9. το οποίο αναφέρει : «Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται σε δελτίο υγείας που εκδίδει η οικεία αθλητική ομοσπονδία και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς. Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από την θεώρησή του».

• Για οποιαδήποτε διεξαγωγή εκδήλωσης (αγώνες ή πρωταθλήματα, αθλητικές συναντήσεις, επιδείξεις, ημερίδες ή προπονήσεις με σωματεία εξωτερικού κ.α.) από σωματείο μέλος μας, απαιτείται έγγραφη έγκριση της ΕΛ.Ο.Τ.. Το σωματείο που διοργανώνει την εκδήλωση θα πρέπει τριάντα (30) ημέρες πριν την αποστολή των προκηρύξεων ή προσκλήσεων να αποστέλλει στην Ομοσπονδία το αίτημα του, το οποίο θα συνοδεύεται από την σχετική πρόσκληση ή προκήρυξη. Για όλες τις προαναφερόμενες πάσης φύσεως εκδηλώσεις, θα ορίζεται από την ΕΛ.Ο.Τ. εκπρόσωπος (παρατηρητής), του οποίου τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής θα καλύπτονται από τον διοργανωτή σύλλογο. Το όνομα του παρατηρητή υποχρεωτικά πρέπει να αναγράφεται στην προκήρυξη ή πρόσκληση που θα συντάσσεται και θα απευθύνεται μόνο στα σωματεία μέλη της ΕΛ.Ο.Τ., που ανήκουν εντός των γεωγραφικών ορίων του νομού που εδρεύει ο διοργανωτής σύλλογος.

• Η διδασκαλία του Ταεκβοντό από προπονητές αμφιβόλων προσόντων που δεν κατέχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του προπονητή Ταεκβοντό, σε σχολικές εγκαταστάσεις δημοτικών σχολείων και γυμνασίων είναι παράνομη και απαγορεύεται αυστηρά.
Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψη σας σχετική παραπτωματική συμπεριφορά, σας συνιστούμε να ενημερώσετε άμεσα την ΕΛ.Ο.Τ. προκειμένου να προβεί σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες και πρωτοβουλίες που απαιτούνται για την προστασία των μικρών μαθητών - αθλουμένων και του αθλήματος εν γένει.

• Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι αποφασίστηκε η θέσπιση ειδικού σήματος μέλους, το οποίο θα πρέπει υποχρεωτικά να τοποθετηθεί σε εμφανή σημείο του συλλόγου που ανήκει στην δύναμη της ΕΛ.Ο.Τ.
Τα ειδικά αυτά σήματα θα χορηγούνται από την Ομοσπονδία και θα φέρουν μοναδική αρίθμηση.
Σε νεότερη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για την διαδικασία έκδοσης του ειδικού αυτού σήματος.

ΕΚ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ.

Σχόλια

BLOGGER: 55
  1. Υπάρχει περίπτωση να διδασκετε Ταεκβοντό από προπονητές αμφιβόλων προσόντων που δεν κατέχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του προπονητή Ταεκβοντό, σε σχολικές εγκαταστάσεις δημοτικών σχολείων και γυμνασίων? Με ευθύνη ποιόν θα δωθουν οι σχολικές εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις? Αν μπορείτε διευκρινήστε το
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βεβαιως και υπαρχουν ...για ψαξτετο καλα....και η συνδρομη ειναι καμια 40 ευρω ...με 0 εξοδα του συλλογου!!!Απευθυνονται στους δημους τους ευαισθητοποιουν και τους παρεχουν για καποιες ωρες τα γυναστηρια σχολικων κτηριων και δημοτικα κλειστα γυμναστηρια!!!!

      Διαγραφή
  2. και αδεια ασκησεως επαγγελματος ποιοι παιρνουν και με τι κριτηρια?καποιο παραβολο προφανωσ θα δινουν και γι αυτο ολος ο ντορος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. GINETE SXOLI PROPONITWN ME KRITIRIA POU PMOREIS NA MATHEIS APO TIL ELLINIKI OMOSPONDIA TAEKWONDO,MONO GIA NA KRAZETE EISTE MERIKOI

      Διαγραφή
  3. Ποια η αρμοδιότητα του παρατηρητή...? Ποιος τον ορίζει και κατω από ποια κριτήρια γίνεται κάποιος παρατηρητής...? Τι έχουν να κερδίσουν τα σωματεία απο αυτή την ενεργεια απαντηστε μας σας παρακαλω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταματήστε να "μαδάτε" τους αθλητές , για να περιοριστούν και τα διασυλλογικά "φιλικά" , που είναι και πιο προσιτά και στους γονείς . Παράβολο 40€ , κάρτα διαπίστευσης +30€ (υποτίθεται θα αντικαθιστούσε το παράβολο) , διόδια 3,35x2=6.70€ x 2 (γιατί έχουμε και την ζύγιση την προηγούμενη ημέρα..) = +13,40€ , βενζίνη μετ'επιστροφής (Αθήνα-Χαλκίδα) 20€ x 2 (λόγω ζύγισης πάλι) = +40, μικροέξοδα +20€ (οικονομικά πάντα) , χαρτί γιατρού (συνήθως ιδιώτη με σφραγίδα δημοσίου.. και το γνωρίζουμε όλοι καλά (!) minimum +15€) . Σύνολο : 151,7€ για τη συμμετοχή του αθλητή στους αγώνες στη Χαλκιδά για παράδειγμα. Σε καιρό που σχεδόν 1 στους 2 είναι άνεργος. Απλά σκεφτείτε το. Ξεκίνησατε με δωρεάν συμμετοχές , βάλατε συμβολικά ποσά επί δραχμών , και ενώ όλα πέφτουν .. οι τιμές ανεβαίνουν.. και αρχίζει και γίνεται οικονομικά δυσβάσταχτο το Ταεκβοντο. Καλό το κύρος των Ολυμπιακών αγώνων , αλλά παραανέβηκε το κόστος. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά είμαι μητέρα και προσπαθώ απλά να σας μεταφέρω και πώς τα βλέπει ένας γονιός τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βάλε τώρα τι πληρώνουν οι εκτός Αθηνών (Βόρεια Ελλάδα, Νησιά...). πιο φτηνά βγαίνει τριήμερο για σκι!

      Διαγραφή
    2. Επιτέλους ανέφερε και κάποιος το θέμα των χρημάτων... Κανονικά η ζύγιση θα έπρεπε να γίνεται την ίδια μέρα και να υπάρχει γιατρός στο γήπεδο να εξετάζει δωρεάν με τόσα χρήματα που δίνουμε και όχι να πηγαινοερχόμαστε. Όσο για τις αποστάσεις... δεν μπορεί η ομοσπονδία να κανονίζει πιο οικονομικές τιμες με τα κατά τόπους ξενοδοχεία για τους αθλητές της ;

      Διαγραφή
    3. Αν είναι δυνατόν! επιστροφή μόνο για ζύγισμα;!!! παράβολα, κάρτα, γιατρός...Εμείς μόλις αρχίσαμε (5 χρονών) αλλά μας βλέπω να αλλάζουμε άθλημα

      Διαγραφή
  5. γιατι απαγορεύετε στα σωματεία των γειτονικων νομών να συμμετέχουν; που είναι το κακό; τι σας πειράζει η συμμετοχή αθλητών σε μια προπόνηση ή σε φιλικούς αγώνες; τότε πως θα αναπτυχθούν τα σωματεία που είναι απομονομένα εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης; τι ρόλο θα παιζει ο παρατηρήτής και γιατί να τον πληρώνει το σωματείο που κανένα σωματείο δεν τον θέλει; και γιατι να μην διαλέγει παρατηρητή το σωματείο που διοργανώνει ώστε να είναι από την ίδια περιοχή για να μην πληρώνει άδικα έξοδα; αυτά τα μέτρα είναι θάψιμο του αθλήματος στην επαρχία. που νομιζετε ότι είστε; στο τσιφλίκι του παππού σας; πότε θα ξυπνήσουν οι προπονητές να αντιδράσουν και να μπουν τα πράγματα στην θέση τους; όταν αδειάσουν τα σωματέια τους από αθλητές; τοτε θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά είναι απαράδεκτα, η ομοσπονδία να υποχρεώσει παρατηρητή σε κοινές προπονήσεις? δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο, αντί να δώσουν ελευθερίες στο άθλημα να αναπτυχθεί αυτοί βάζουν ταφόπλακες, μάλον κάτι δεν άρεσε στην συνεργασία των Συλλόγων. Πιστεύω ότι αυτό δεν στέκει να επεμβαίνει σε όποια εκδήλωση του Συλλόγου. Άς ανεβάσουν τον νόμο ή τον εσωτερικό κανονισμό που το γράφει. Τι είναι αυτό απόφαση Δ.Σ.? και για ποιό λόγο? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!! Καλό θα ήταν να χορηγούν τα σωματεία που κάνουν εκδηλώσεις κ διαφημίζουν το άθλημα οχι να μπουν σε αυτη την διαδικασία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ & ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ!!!!

      Διαγραφή
  7. ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΕΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΟΤ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα μελη του ΔΣ της Ελοτ δεν ειναι γλαστρες αλλιως λεγονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα! δεν πιστεύω ότι υπάρχουν γλάστρες στην ΕΛΟΤ. Τι λες τώρα.

      Διαγραφή
  9. ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΟΤ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ,ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ,ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΜΕ ''ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ'' ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ,ΜΕ ΣΗΜΑΤΑ ΜΕΛΟΥΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ 102 ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ!!!!!!!!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε υποψιαζομαι εγω τους λογους διαγραφης:ειναι δυό 1ος διοτι οι συλλογοι ηταν ''αντιπολιτευση''και 2ος πρεπει να ξερεις προπαιδεια.και ξεκιναω.διαγραφεντες συλλογοι 102, επανεγγραφεντες μετα απο εναν χρονο90(περιπου)χ1.000 ΕΥΡΩ=90.000ΕΥΡΩ.
      Μηπως ειπε κανενας οτι δεν ειμαι καλος στην αριθμητικη;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. EGV JERV KAI ALLH PARABATIKH SYMPERIFORA.AS MAS APANTISOYN OI YPEYUYNOI TI GINETAI ME TA DIPLVMATA TVN PROPONHTVN KAI THN ADEIA ASKHSEVS EPAGGELMATOS POY EXOYN STEILEI OI YPOCIFIOI STH GENIKH GRAMMATEIA AULHTISMOY????????

      Διαγραφή
    3. αν αναφερεσε στη σχολη προπονητων του 2011 στον πολυγυρο που πληρωσαν 1000 ευρω ο καθενας ξεχασε το, δεν αναγνωριζετε γιαυτό δεν ξαναγινε. τα 1000 πηγαν υπερ της ελοτ και της αναπτυξης. Καθηστε στα αυγά σας τους βοηθάτε για να σας καταστρεψουν πιο ξεκουραστα.

      Διαγραφή
    4. ANAFEROMAI STON POLYGYRO.OSO GIA THN ANAPTIJI EXEIS DIKAIO AFOY STO PAGKOSMIO STO MEJIKO OI AULHTES PLIRVSAN APO THN TSEPH TOYS!!!!!!

      Διαγραφή

    5. Επιστολή Υφυπουργού Γ. Ανδριανού προς τις αθλητικές ομοσπονδίες για τις σχολές προπονητών

      Εκτύπωση
      Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου


      ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
      ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
      ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


      Αθήνα, 10 Φεβρουαρίου 2014

      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


      Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, με επιστολή του προς τις Αθλητικές Ομοσπονδίες με θέμα καταγγελίες για το ύψος των συνολικών διδάκτρων ανά υποψήφιο σε Σχολές Προπονητών, επισημαίνει τα εξής:

      «Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 78 του Ν.4170 [ΦΕΚ 163/Α/12-7-2013] ‘… το χρηματικό ποσό για τα συνολικά δίδακτρα φοίτησης εκάστου υποψηφίου δεν μπορεί να υπερβεί κατ’ ανώτατο όριο τα 250 ευρώ, καταβαλλόμενα ανταποδοτικά από κάθε υποψήφιο’.

      Σε συνέχεια της ανωτέρω ρύθμισης και προς αποκατάσταση της αλήθειας, οτιδήποτε άλλο αναρτάται ή ανακοινώνεται ουδεμία σχέση έχει με το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο.

      Απόλυτη προτεραιότητα που διατρέχει τις πολιτικές του Υπουργείου Αθλητισμού και Πολιτισμού είναι η απαρέγκλιτη τήρηση των διατάξεων του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, το οποίο οφείλουν να τηρούν και να εποπτεύουν συστηματικά οι εμπλεκόμενοι φορείς προκειμένου να διαφυλαχθεί η σχέση εμπιστοσύνης κράτους / πολίτη και πολίτη / κράτους.

      Σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε, όπως οφείλουμε, στις δέουσες ενέργειες».

      Διαγραφή
    6. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!! ΑΛΗΘΕΥΕΙ; ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ; ΠΟΣΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;

      Διαγραφή
  10. Θα το τραβήξουν όσο πάει, τυχαίο είναι ότι οι ηγέτες της ΕΛΟΤ την έκαναν για την Ευρωπαϊκή την οποία επίσης όλως τυχαίως την εφεραν στο Κολωνάκι; Ο επόμενος που θα αναλάβει θα τους βρεί μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός αν δεν αναλάβει κάποιος και θα είναι οι ίδιοι!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Σωστά, που να τρέχεις !!!! Αν βοηθούσαν το άθλημα με την όρεξη που έχουν να μαζεύουν θέσεις θα είμασταν πρώτοι στον κόσμο

      Διαγραφή
  11. Θα ήθελα να ξέρω τι γίνεται με τις ζώνες στο TKD. O γιος μου (9 ετών) ξεκίνησε το Σεπτέμβριο, 1 μήνα μετά είχε κίτρινη ζώνη, λίγο αργότερα μισή πράσινη & τον προηγούμενο μήνα επειδή παρακολούθησε ένα "σεμινάριο" πήρε μπλε. Είναι σωστό αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλαξε σωματείο , προλαβαίνεις.

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Κι εγώ δε θέλω να πηγαίνει πια ο γιος μου σε αυτό το σωματείο αλλά να συνεχίσει κάπου αλλού. Το χειρότερο πάντως είναι ότι ο πατέρας του δε συμφωνεί γιατί ξεκίνησε κι αυτός μαζί με το γιο του και έχει κι αυτός μπλε ζώνη και του αρέσει πολύ. Οπότε έχω ένα γιο σχεδόν 9 ετών και ένα πρώην σύζυγο 52 ετών που το παίζουν Τσακ Νόρις! Ο πατέρας ας κάνει ότι θέλει, για το γιο μου πάντως νομίζω ότι δεν είναι σωστό.

      Διαγραφή
    3. ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΘΑ ΠΑΣ ΠΡΟΣΠΑΡΑΣΕΤΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΣΗ ΜΑΥΡΗ ..................ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΑΞΕ ΣΧΟΛΗ . ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

      Διαγραφή
  12. Ποσα χρηματα πληρωσες για καθε ζωνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεγονος ειναι ενα οτι ετσι δεν θα παει μπροστα το άθλημα/ Πρεπει να προσπαθησουμε ολοι με πρωτη την ομοσπονδια, η οποία ρεπει να γινει αρωγος και οχι τροχοπεδι στις προσπάθειες των συλλόγων της περιφέρειας. Συμφωνω να μην διδασκουν μη προπονητές αλλα αυτό πως θα διασφαλιστεί? Στην Ελλάδα οτι δηλωσεις εισαι..
    Εξάλλου υπάρχουν τοσοι αποφοιτοι Τεφαα που δεν χρησημοποιούντε πουθενα ενω θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά στο άθλημα με τις γνωσεις τους και την εμπειρία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποια είναι η γνώμη σας για τα μικτά τμήματα TKD; Μπορεί ένα παιδί 6-7 χρονών να μάθει σωστά TKD μαζί με άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και όλων των ζωνών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11φεβ..12.22μ.μ.απαντηση.μήπως ηθελες να γραψεις ρεπει να γινει τροχοπεδη και οχι αρωγος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πρεπει να γινει αρωγος και οχι τροχοπεδι στις προσπάθειες των συλλόγων της περιφέρειας. Αυτο θελα να γραψω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει κάποιος να γνωρίζει όταν έχει μπλε ζώνη; Επίσης, ένας 15χρονος μπορεί να έχει μαύρη ζώνη; Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΥΤΕ 9ΧΡΟΝΩΝ.ΤΙ ΡΤΑΣ ΤΩΡΑ?

      Διαγραφή
  18. Για να εχει μπλε ζωνη πρεπει να έχει ενα ικανοποιητικό επίπεδο τεχνικης κατάρτισης και να γνωρίζει πραγματα παραπανω απο αυτα που θεωρούντε βασικά. Πρπει να κανει ηδη 3 χρόνια μπορει και παραπάνω. 15 χρονων ναι μπορει να εχει μαυρη ζωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτοί είναι Δάσκαλοι με πιστοποιηση της ΕΛ.Ο.Τ. χα χα χα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσύ τι πιστοποίηση έχεις ? μήπως της ΤΡΕΛΟΤ ?
    ΠΟΝΗΡΕΕΕΕΕΕΕΕ,,,,,,,,!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι είναι "καλύτερο" το WTF ή το ΙTF;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι ειναι καλύτερο το μπάσκετ η το βόλεϊ ; Το χάντμπολ η το ποδόσφαιρο ,?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προσπαθώ να καταλάβω αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τις απαντήσεις που δώσατε. O ένας συμμαθητής του παιδιού μου κάνει taekwondo itf ο άλλος wtf. ΄Εχω μπερδευτεί και δεν ξέρω ποιο να επιλέξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. είναι δυο αδερφια το ένα ειναι αναγνωρισμένο και είναι Ολυμπιακό άθλημα και το άλλο όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το ¨αδέλφια" μας συμφέρει τώρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μην εισαι αρνητικός το ειπα επειδη ειναι η πραγματικότητα ειναι στην ουσια μια πολεμική τέχη η οποία χωρίστηκε σε 2 κομμάτια. ΤΚΝ το ενα ΤΚΝ και το άλλο. Απλα το ένα έγινε πιο πολύ άθλημα και το άλλο παρεμεινε πολεμική τέχνη. Και τα δυο είναι καλα απλα τωρα πλέον ακολουθουν διαφορετικ΄ή πορεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ουσιαστικα ειναι το ιδιο απο κει και περα,ο στρατηγος choi εκανε το wtf με το οποιο μπαινεις σε ενα τρυπακι αναγνωρισιμοτητας και τιτλων μεχρι και εισοδο σε πανεπιστημιο και δημοσιο.με το itf δεν εχεις αυτα τα ''προνομια'' καθως εχει παραμεινει σα πολεμικη τεχνη οπως λεει κι ο φιλος πιο πανω,που εμενα δε με χαλαει καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ''Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει κάποιος να γνωρίζει όταν έχει μπλε ζώνη; Επίσης, ένας 15χρονος μπορεί να έχει μαύρη ζώνη; Ευχαριστώ πολύ.''
    taeuguk o jang,hasinsul,ονομασιες κινησεων αμυνας και επιθεσης εκτελεση αυτων.
    ναι ενας 15χρονος μπορει να εχει μαυρη ζωνη.το πως και αν το αξιζει ο καθενας ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο ομως ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαίρομαι που συμφωνεις απλα για την ιστορία θα πω οτι ο Choi έκανε το ITF.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. κεκτημενη ταχυτης.εχεις δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλησπερα μπορω να κανω μια ερωτηση ποσο πληρωνει καποιος για φιλικους αγωνες
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος να μου πει πόσο κοστίζει το παράβολο για την απόκτηση της κάθε ζώνης που πρέπει να πληρωθεί για την ομοσπονδία?Για την μισή πράσινη ο σύλλογος μας ζήτησε 50 ευρώ ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ
http://4.bp.blogspot.com/-WAQJ5oRp63Y/T3QdASn-NgI/AAAAAAAABiQ/X2mLvH6SxkE/s1600/anoliossia6.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-WAQJ5oRp63Y/T3QdASn-NgI/AAAAAAAABiQ/X2mLvH6SxkE/s72-c/anoliossia6.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2014/02/blog-post_7.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2014/02/blog-post_7.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content