ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κάτω των 21 ετών      Σάββατο 30  & την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 .  Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκης 2ου Λυκείου» (Σιπύλου 16, Αγ...

Κάτω των 21 ετών   

 Σάββατο 30  & την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκης 2ου Λυκείου» (Σιπύλου 16, Αγία Βαρβάρα ΤΗΛ: 210 - 5697474) 



Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες...

Video


Φωτογραφίες από την διοργάνωση
Απονομή στα - 62 κιλά.


* Όσοι εκ των Συλλόγων επιθυμούν, μπορούν να στείλουν  φωτογραφίες ή βίντεο απο την διοργάνωση  για να δημοσιευθούν.

Σχόλια

BLOGGER: 53
  1. TA ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε αποτελέσματα κυριακής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ: ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΜΕΙΣ. ΧΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Ή ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ: ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΟΡΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΡΩΤΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΣ/ΚΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ: ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ TENIS ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ LOGO ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ....... ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣΜΟ ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Πόσα χρήματα ζητάνε ρε παιδιά?

      Διαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΠΛΕΩΝ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΩΝ. ΕΝΩ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ 2 ΟΜΑΔΕΣ 50 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΟ OPEN ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΖΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ 649€, ΣΗΜΕΡΑ 825€ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ 750€. Η Γ.Γ.Α. ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πες μας ότι κάνεις πλάκα για τους χορηγούς...!!! Δηλ θα τρέξετε ΕΣΕΙΣ να βρείτε χοργηγούς για τα παιδιά ΣΑΣ για να κάνετε μάγκες ΑΥΤΟΥΣ ..???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. PAIDIA DILADI GIA MEXCO THA ZITISOUNE 3000???????????????TI LENE PAME KALA???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με 825€ στέλνω το παιδί μου σε ΔΥΟ Πανευρωπαϊκές διοργανώσεις σαν ιδιώτη αθλητή και ας μην φοράει φόρμα HELLAS (που μπαίνει και στο πρώτο πλύσιμο..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για όνομα του Θεού το ποσό που κάθε μέρα αυξάνεται είναι δυσβάσταχτο για τις ημέρες μας . Πες οτι κάποιοι γονείς με το ζόρι μπορούν να ανταπεξέλθουν σ αυτά τα έξοδα. Δεν είναι κρίμα όμως για τους γονείς - αθλητές που δεν υπάρχει καν αυτη η δυνατότητα? . Μπορούμε όλοι μαζί να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ αν αποφασίσουμε όλοι οι γονείς μαζί να μη στείλει κανείς το παιδί του έαν δεν μας καλύψουν τα εξοδα . Τα παιδιά μας κάνανε το καλύτερο που μπορούσανε ας το κάνουν και αυτοί.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω η καλύτερη πρόταση...!!!

      Διαγραφή
    2. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ???? ΑΝ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΡΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ,ΠΑΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΚΛΠ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ .ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ....

      Διαγραφή
    3. Στο ΤΕΛΟΣ θα πάνε κι αυτοί που δεν κέρδισαν αγώνα χαχαχα και θα το διαφημίζουν πάλι χαχαχα

      Διαγραφή
  10. ΝΤΡΟΠΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΤΙΝΓΚ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ .ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ.ΩΡΑΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.ΛΥΠΑΜΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και προς τα μέσα επίσης... Αλλά "χρειάζονται" τέτοιες ενέργειες μπας και βουλώσει λίγο η τρύπα του ελλείματος (στα χαρτιά..)γιατί το jailhouse rock δεν αργεί (και το έχουν καταλάβει όλοι τους ..)

      Διαγραφή
    2. Οι γονεις θα φταινε που θα τα σκασουν, Ας μην στειλει κανενας γονεας το παιδι του!!!!!!

      Διαγραφή
  11. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 370 ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ 17/04 ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ 22/04 ΕΝΑ ΔΥΚΛΙΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΩΡΙΣ ΠΑΖΑΡΙ ΕΧΕΙ 170 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ 120 ΦΑΓΗΤΟ ΤΙΣ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ 575 ΕΥΡΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΧΟΣ.ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΤΙΝΓΚ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ .ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ.ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο μιτινγκ στην βουλγαρια θα στειλουν η εταβε και η ετανε οχι η ελοτ! η στελεχωση της εθνικης ομαδας ειναι αρμοδιοτητα της ελοτ και οχι τον δυο αλλων ομοσπονδιων!

      Διαγραφή
    2. ΠΡΏΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΟΤ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΟΤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑ ????????????

      Διαγραφή
  13. ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ; ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ; ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 250χ40 =10000συμετοχη αγωνων
    250χ20=5000 καρτα αθλητη
    καρτα προπονητη 50 ευρω διαιτητες απληρωτοι
    ολα πανε καλα τι γκρινια ειναι αυτη πια ολαδικα σας τα θελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ.ΠΟΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΟΜΕΝΑ ΦΤΕΡΑ.ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ''ΨΗΛΑ Ο ΠΗΧΗΣ ΄΄ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ!ΣΤΑ 825(ΕΥΡΩ) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γονεις μόνο εαν όλοι μαζι πάρουμε την απόφαση να μη στειλουμε τα παιδιά μας ισως γίνει κάτι . Τι πάει να πει εαν δεν πάει ο πρώτο θα παει ο δεύτερος η ο τρίτος (που έτσι είναι ο κανονισμός )το θέμα είναι όποιος πάει να τιμήσει το ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗ ΧΩΡΑ την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ να μη χρειάζεται να το χρυσοπληρώσει δεν πάει διακοπές στη Μολδαβία τον καλει το καθήκοντου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όπως γράφει κάποιος παραπάνω ή ΓΓΑ είπε πως υπάρχει το αυτοδιοίκητο.
    Να επισημάνουμε πως οι ίδιοι άνθρωποι εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκονται στις ίδιες καρέκλες.
    Γ.Γραμματέας στην ΕΛΟΤ και παράλληλα πρόεδρος μέχρι πέρυσι, γραμματέας τώρα στην ΕΤΑΝΕ,
    Πρόεδρος παλιότερα , ταμίας τώρα στην ΕΛΟΤ και πρόεδρος παράλληλα στην ΕΤΑΒΕ.

    Τα οικονομικά και όλα τα άλλα προβλήματα του tkd τα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Γνωρίζουν ακόμη ότι ο κόσμος που ασχολείται με το άθλημα αυτό δεν είναι και ο πιο εύπορος. Αν ήθελαν να κάνουνε κάτι καλό θα το φτιάχνανε αλλά δεν τους ενδιαφέρει.
    Αυτοί που του δίνουν την ψήφο τους εδώ και τόσα χρόνια, ας πληρώσουν τώρα, αλλά μετά να κάτσουν να σκεφτούν αν θέλουν η διαχείριση του ταεκβοντό, των αθλητών τους, της δουλειάς τους, να γίνετε με αυτόν τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εγω βλεπω στο tpss οτι η ελλαδα δηλωσε 16 αθλητες. συμφωνησαν ολοι οι γονεις???η εσεις λετε παπαριες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΕΛΗΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΓΩΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ -80 ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ! ΑΛΛΙΩΣ ΣΙΩΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ειπες το ονομα σου αλλα δεν ειπες τιποτα το καταλαβες?

      Διαγραφή
    2. Κύριε Τεληκωστόγλου και το δικό μου παιδί βγήκε πρώτο αλλά δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα αυτήν την περίοδο μιάς κι επαγγελματικά δεν είμαι και στα καλύτερα μου. Το σωστό πάντως θα ήταν να ανακοίνωνε η ομοσπονδία το πως επρόκειτο να λειτουργήσει, ίσως δεν κατεβαίναμε καν στο πρωτάθλημα.
      Καλή επιτυχία στον δικό σας γιό.

      Διαγραφή
  21. PARAKALW POLI MIA ENIMERWSI GIA OPOION GNWRIZEI ...STN EFIVWN K STN ANDRWN THA ANAGASTOUN N PLIRWSOUN OI ATHLITES TIS ETHNIKIS;;;THA GINEI PROETIMASIA;;;AN KAPIOS KSEREI IPEUTHINA AS APANTISEI GT LEFTA DN IPARXOUN GIA TOUS GONEIS...EUXARISTW GIA TN KALOPROERETI APANTISI SAS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. K.Kwsta thewrw pws den exei toso simasia an eisai anwnumos h epwnumos ap thn stigmh pou skopos olwn einai to kalo twn paidiwn pou tha simetasxoun stn moldavia! oloi psaxnoun kapia lisi..thewre epomenws pws akoma kai autoi oi anonimoi pou apokalesete, sthn maxh pou dinoun gia ta paida tous maxodai kai gia to diko sas paidi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητε φιλε 9:41 εγω ειπα, εσυ δεν καταλαβες! οσο για σενα φιλε 10:40 και γω μαχη δινω αλλα με ονομα και μπορει να το πληρωση το δικο μου παιδι αυτο! τα δικα σας ομως παιδια θα ειναι κρυμενα πισω απο το δαχτυλο σας! και σας πληροφωρω οτι το πιο πιθανο σεναριο ειναι να μην παει στη μολδαβια το δικο μου παιδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κυριε τελικοστογλου τελικα δεν μας ειπες!!!εσενα σου ζητησαν λεφτα για να παει το παιδι σου στη μολδαβια η οχι??εκει ειναι το ζουμι ολα τα αλλα ειναι αερολογιες.αν σου ζητησαν ποσα ηταν αυτα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE, ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΜΕΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ή ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ TKD ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δεν μου απαντησε ο κυριος τελικοστογλου στην ερωτηση μου στις 8.43 6 απριλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝΕ 820 ΣΥΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό που κάνει η Ομοσπονδία είναι εντελώς απαράδεκτο, ενώ ζητάει από τα μέλη μιας εθνικής ομάδας να καλύψουν τα έξοδα μόνοι τους (μαζί και τα μεροκάματα και έξοδα των ΣΥΝΟΔΩΝ), καλύπτει τα έξοδα μεγάλης αποστολής σε ένα ανούσιο meeting παίδων και παμπαίδων. Πρέπει κάτι να γίνει με αυτούς τους ανθρώπους πλέων, το μαχαίρι έχει φτάσει στο κόκαλο και δεν πάει άλλο! Δηλαδή θέλουν να μας πείσουν ότι προσπαθούν για το καλό του αθλήματος με αυτά που κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο μιτινγκ στην βουλγαρια θα στειλουν η εταβε και η ετανε αποστολες και οχι η ελοτ! η στελεχωση της εθνικης ομαδας ειναι αρμοδιοτητα της ελοτ και οχι τον δυο αλλων ομοσπονδιων!

      Διαγραφή
    2. Σιγουρα μας δουλευουν αφου εχει κλεισει το μιτινγκ στη βουλγαρια κ ακομα η ΕΤΑΝΕ δεν δηλωσε αθλητες αφου οι αγωνες ειναι το Σ/Κ. 600 αθλητες εχει σαν συνολο κ εχουν ηδη συμπληρωθει !

      Διαγραφή
  29. Μιας και τα χρήματα της σημμετοχής θα τα πληρώσουν οι αθλητές ας τους επιτραπεί να μπορούν να μεταβούν μια μέρα πριν και να φύγουν μια μέρα μετά της μέρας που αγωνίζοντε όπως το κάνουν πολλές χώρες, μιας και τα οικονομικά προβλήματα δεν είναι μονο της Ομοσπονδίας αλλά και των αθλητών, δεν μπορούν να υποχρεώνουν τους αθλητές να πληρώνουν όλες τις ημέρες,
    και ας τους επιτραπεί μιας και δεν υπάρχει προετοιμασία αν θέλουν να μεταβούν και οι προπονητές τους να τους κοουτσάρουν, μιας και μόνο αυτοί θα γνωρίζουν πως θα αποδώσουν καλύτερα και ποιά είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήμα τά τους.Επιτέλους το άθλημα είναι ατομικό, και μιας και στην Ελλάδα η Εθνική λειτουργεί απο καθόλου έως τρείς εβδομάδες, θα πρέπει να θέλουμε τα μέγιστα αποτελέσματα για την χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το ξανά λέω να συνδράμουν τα ΣΩΜΜΑΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πρόταση δεν θα μπορούσε η Ομοσπονδεία έστω να βάλει τα μισά χρήματα και τα αλλα μισά να τα επομιστούμε εμείς . Για να το ελαφρύνουμε και από τις δύο πλευρές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω κανεναν... μου εχει ζητηθει εμανελειμενα να συμμετασχω στις αποστολες ...με την εθνικη ειτε με την ετανε ...ποτε δεν σσκεφτεικα τα εξοδα ειμαι προπονητης και παετρας με τρεια παιδια δεν μου περισευεουνε αλλα ποτε δεν το σκεφτεικα αν θα πρεπει να πληρωσω απο την τσεπη μου ....σκοπος ειναι η συμμετοχει για την ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τ'ι λες ρε φίλε, δηλαδή το πώς χειρίζεται η Ομοσπονδία αυτό το ζήτημα είναι κάτι για το οποίο πρέπει να αδιαφορήσουμε Η μήπως να τους πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ που κοντεύουν να τινάξουν το άθλημα στον αέρα; Άσε που για να σε καλούν επανειλημμένα σημαίνει είσαι της κλίκας τους οπότε άστο καλύτερα!

      Διαγραφή
    2. τα εισητηρια των προπονητων και των παραγοντων που θα πανε μαζι ποιος θα τα πληρωση μηπως ειναι κι αυτα μεσα στην τιμη που θα πληρωσουμε

      Διαγραφή
  33. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!! ΑΝ ΔΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ OPEN ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ 2 ΜΕ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ !!!!!!!! ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ !!!!!!!!! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΛΕΝΕ !!! ΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι λες τώρα, φίλτατε..?? Εννοείται ότι η ομοσπονδία θα κόψει παραστατικά εξόδων στο όνομα του κάθε αθλητή γι αυτά που θα πληρώσει από την τσέπη του και φυσικά δεν θα σκεφτεί να παρουσιάσει ένα συγκεντρωτικό τιμολόγιο εξόδων (με την κατάλληλη υπερτιμολόγηση)για λογαριασμό της..!!
      Ή μήπως όχι ..???

      Διαγραφή
  34. Γιατί ρε σεις, βγάλατε το ποιηματάκι του Ρήγα Φεραίου; Πονάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,691,Ελληνικό Πρωτάθλημα,144,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,91,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,7,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,23,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟY ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ
http://2.bp.blogspot.com/-mUxpaAudQh4/UVxK-u1ZFHI/AAAAAAAAEC8/VOLpCZIHef8/s320/IMAG0042.JPG
http://2.bp.blogspot.com/-mUxpaAudQh4/UVxK-u1ZFHI/AAAAAAAAEC8/VOLpCZIHef8/s72-c/IMAG0042.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/04/y.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/04/y.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content