Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Ανδρών- Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων- Κορασίδων  Από την Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας   ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θ...


Ανδρών- Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων- Κορασίδων


 Από την Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας  


ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη ΧΑΛΚΙΔΑ στο Αθλητικό Κέντρο Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» (Απόλλωνος & Αναγνωστοπούλου, Ψηλή Ράχη – Κάνηθος Χαλκίδα ΤΗΛ: 22210- 87111-2 ΦΑΞ: 22210- 85402). 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ: Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013. Ώρα έναρξης των αγώνων 09.00 π.μ. και για τις δύο ημέρες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έχουν οι αθλητές – αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ.

Ø Για τις κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών, έχουν οι αθλητές-αθλήτριες γεννηθέντες από το 1997 και κάτω (από 16 ετών και άνω).

Ø Για τις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων, έχουν οι αθλητές-αθλήτριες γεννηθέντες από το 1999 έως το 1996 (από 14 έως 17 ετών).

Ø Για τις κατηγορίες Παίδων - Κορασίδων έχουν οι αθλητές –αθλήτριες γεννηθέντες από το 2002 έως το 1998 (από 11 έως 15 ετών).

Μαύρες ζώνες:
Οι αθλητές-αθλήτριες που κατέχουν από 1ο ΚΟΥΠ και άνω (μισή μαύρη ζώνη και άνω) θα κληρωθούν και θα αγωνιστούν ξεχωριστά και για τις τρεις κατηγορίες (Ανδρών / Γυναικών, Εφήβων / Νεανίδων, Παίδων / Κορασίδων).

Έγχρωμες Ζώνες:
Οι Έγχρωμες ζώνες από 6ο ΚΟΥΠ έως 2ο ΚΟΥΠ (Πράσινη ζώνη έως και κόκκινη ζώνη) θα κληρωθούν και θα αγωνιστούν ξεχωριστά και για τις τρεις κατηγορίες (Ανδρών / Γυναικών, Εφήβων / Νεανίδων, Παίδων / Κορασίδων).

Για περισσότερα κατεβάστε την προκήρυξη πατώντας    εδώ.

Σχόλια

BLOGGER: 72
  1. 25 ευρω για συμμετοχη με συμβατικους θωρακες?
    Μυαλο κουκουτσι...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορία: Γιατί στο site της ΕΛΟΤ ανακοινώνεται το Διασυλλογικό της ΕΤΑΝΕ και όχι της ΕΤΑΒΕ ..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΟΤ=>εδρα νοτια Ελλαδα, ΕΤΑΝΕ επισης νοτια...

      Διαγραφή
  3. Τι έγινε μαγκες..?? Ποιον θίξαμε και τα σφαξατε τα ποστ..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενόχλησε το σχολιο σχετικα με τους λόγους συμμετοχής..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλούμε γράφετε την γνώμη σας χωρίς τα κοσμητικά επίθετα ,ελπίζουμε στην κατανόησή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλούμε να επαναφέρετε το διαγραμμένο ποστ που ήταν απάντηση στο ποστ που σβήσατε..

      Διαγραφή
  6. 25 eurw h etabe me hlektonikous 25 h etane me sumvatikous. sfagio pali h diaithsia tha einai euvoontas tous gnwstous sulogous opws panta h etane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω θα ελεγα καλυτερα να σοβαρευτει η ΕΤΑΝΕ γιατι σε λιγο μονοι τους θα κανουνε τα διασυλλογικα, ο προεδρος αντιπαλος με τον αντιπροεδρο κ τον γραμματεα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξη οι παράγοντες κάνουν ότι κάνουν!!! Δυστυχώς όμως υπάρχουν προπονητές και προπονήτριες που για να καλύψουν την ανικανότητά τους παραμυθιάζουν αθλητές και οικογένειες με ανύπαρκτες διακρίσεις !!!!! Και το χειρότερο το δημοσιοποιούν στο διαδίκτυο!!!!!! Πόση εκμετάλλευση ποια??? προσβάλει και τους προπονητές και το άθλημα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό έγραψα πιο πάνω αλλά "σφάχτηκε" στο φτερό...!!! Ίσως γιατί κάποιοι αισθανθήκαν άβολα από την συνειδητοποίηση της πραγματικότητας (όχι της δικής τους, αλλά για το ότι υπάρχει και κόσμος που καταλαβαίνει ότι όταν ένας αθλητής ΔΕΝ φωτογραφίζεται με το χρυσό μετάλειο στην απονομή μάλλον σημαίνει ότι ο δυσκολότερος αγώνας του ήταν αυτός που έδωσε με την ζυγαριά..)

      Διαγραφή
    2. OΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣΙΝΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΚΥΠΕΛΛΑ Κ ΜΕΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ Κ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ? ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ Κ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ ΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ! ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ !

      Διαγραφή
    4. ΣΙΓΑ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!! ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. ΓΙΑΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΕΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ? Κ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΓΗΚΕ, ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    6. ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ Η ΕΤΑΝΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΜΠΟΚ ΕΙΧΕ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΕΤΑΒΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΝΕ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. Η ΖΗΛΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ-ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ. ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΕ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

      Διαγραφή
    7. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

      Διαγραφή
    8. Προς Ανώνημο 31/01/2013 - 12:39

      Φίλε μου, ακούς τι λες (ή μάλλον, βλέπεις τι γράφεις)?? ΠΟΙΑ νομίζει ότι είναι η ΕΤΑΝΕ και με ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ (ασχέτως κριτηρίων) συνθέτει ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ..??? Και τις ιστορίες με τα εθνόσημα ας μην τις πιάσουμε καλύτερα...

      Διαγραφή
  10. katholou sumetoxh to diasulogiko mexri stigmhs 28 atoma :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τραγικο λάθος η διεξαγωγή πρωταθλήματος χωρίς ηλεκτρονικούς θώρακες..είναι άδικο για όλους αθλητές προπονητές και διαιτητές οι οποίοι πλέον επικεντρώνοντε μόνο στο κεφάλι και είναι πολύ δύσκολο πλέον και γι' αυτούς να ξεχωρίσουν τον καθαρό πόντο απο το θόρυβο του χεριού...ΛΑΘΟΣ, στους συμβατικούς κερδίζει ο δυνατός που απλά κλωτσάει, στους ηλεκτρονικούς αυτός που πραγματικά βλέπει τον πόντο, άλλη προπόνηση η μια άλλη η άλλη. ας κατανοήσουν οι διοικήσεις οτι αυτό τελείωσε πλέον, δεν χρειάζεται κάποιος αθλητής να συμμετέχει σε τέτοιους αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καθεστε και ασχολειστε αν πρεπει να γινονται τα διασυλλογικα με ηλεκτρονικους θωρακες η'οχι και κανενας δεν εξεταζει το γεγονος οτι οταν αναμενεται η συμμετοχη 500 αθλητων καθε μερα διεξαγωγης των αγωνων ειναι αδυνατο να χρησιμοποιηθουν ηλεκτρονικοι θωρακες γιατι δεν υπαρχουν οι συνθηκες εκεινες που θα επετρεπαν κατι τετοιο(μεγαλα σταδια,πολλοι διαιτητες για να μπορουν να μπουν περισσοτερα τεραιν απο τρια και τεσσερα ετσι ωστε οι αθλητες να μην παιζουν ως τα ξημερωματα).Θα μπορουσε να πει καποιος γιατι να γινει μαζι μεσα σε δυο μερες για ολες τις κατηγοριες(παιδων,εφηβων,ανδρων)και θα ειχε απολυτο δικιο αλλα τι να κανουμε οταν δεν υπαρχει χρημα,διαθεση και σωστος προγραμματισμος ολα γινονται βιαστικα και στο ποδαρι.Ειναι απαραδεκτο να εχουμε φτασει τελος Ιανουαριου να υπαρχουν τεχνικοι συμβουλοι που πληρωνονται απο την ομοσπονδια και να μην εχει βγει ακομα το καλενταρι για το 2013.Σε δυο μηνες και κατι γινεται το πανευρωπαικο για τις ηλικιες 16 εως 21 και ειμαι πολυ περιεργος να δω τι ομαδα θα βρουνε για να στειλουν αν στειλουν τελικα.Θα μπορουσαν πολυ ευκολα οι δυο ενωσεις μεσα στο Φεβρουαριο να διοργανωσουν διασυλλογικα η καθεμια ξεχωριστα για τις συγκεκριμενες ηλικιες και οι τεσσερεις πρωτοι απο καθε κατηγορια βαρους απο τα δυο διασυλλογικα να σχηματιζαν μια οκταδα οπου μεσα στον Μαρτιο θα εκαναν αγωνες μεταξυ τους για να βγει αυτος που θα πηγαινε στο πανευρωπαικο(δεν θα χρειαζονταν παραπανω απο μια ημερα για να γινουν αυτοι οι αγωνες με οτι αυτο σημαινει σε χρημα και χρονο).Ολα λοιπον ειναι θεμα οργανωσης και διαθεσης που εδω και αρκετο καιρο φαινεται οτι δεν υπαρχει.
    Οσο για εκεινους που προτρεπουν τους υπολοιπους να μην συμμετεχουν σε τετοιους αγωνες θα τους ελεγα οτι ειναι πολυ λαθος γιατι στους μονους που κανουν κακο ειναι στα παιδια τους και στους αθλητες.Τα διασυλλογικα αυτα το μονο που προσφερουν ειναι μια γερη προπονηση και εμπειριες που ειναι απαραιτητα για να προοδευσει ενας αθλητης και μη μου πειτε οτι στις σχολες σας κανετε προπονηση και αγωνες μονο με ηλεκτρονικους θωρακες.Σημασια εχει οι αθλητες να κανουν οσο πιο πολλους αγωνες γινεται και ιδιαιτερα τα μικρα παιδια.
    Αυτα απο καποιον που εδω και δεκα χρονια εχει αγαπησει παρα πολυ αυτο το αθλημα μεσα απο τη συμμετοχη των παιδιων του.Συγνωμη αν σας κουρασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένα δεν κούρασες, φίλε μου.. Και πολύ λογική η πρότασή σου, αλλα - εφόσον παρακολουθείς το άθλημα και τα δρώμενα - θα έπρεπε να έχεις καταλάβει ότι η επιλογή των αθλητών για εκπροσώπηση της χώρας γίνεται με "περίεργα" κριτήρια.. Για την εθνική του 2013 είχε ανακοινώσει η ΕΛΟΤ τα κριτήρια συγκρότησής της (Πανελλήνια, Κύπελα και Ενωσιακά πρωταθλήματα με ποσόστωση στην κατάταξη). Επειδή τα αποτελέσματα του Πανελλήνιου δεν τους βόλευαν (και προμήνυαν τι θα επακολουθούσε) απλά ΔΕΝ έγινε τίποτε..!!! So simple..

      Διαγραφή
    2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΟΦΑΝΕ ΓΙΑ ΚΡΑΞΙΜΟ !!!!!!!!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ.ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ.......

      Διαγραφή
  13. H ETABE TO ΠPOHΓOYMENO ΣABBATOKYPIAKO EKANE AΓΩNEΣ ME HΛEKTPONIKOYΣ KAI EIXE 507 ΣYMMETOXEΣ KAI TAYTOXPONA ΠΟΥΜΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ 120 ΑΤΟΜΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι 507 συμμετοχες ηταν και για τις δυο ημερες αρα ανα ημερα ηταν περιπου 250 με 300 αθλητες οποτε ειναι εφικτο να γινουν οι αγωνες με ηλεκτρονικους θωρακες.Για οσους γνωριζουν οταν οι αθλητες που συμμετεχουν ειναι περιπου 300 και τα τεραιν ειναι τρια οι αγωνες σε καθε τεραιν ειναι περιπου 100 που σημαινει οτι η διαρκεια των αγωνων ειναι περιπου 10 με 12 ωρες(εφοσον οι αγωνες γινονται σε δυο διλεπτα και οχι σε τρια) και πολυ πιθανο αν χρησιμοποιειται και το video replay η διαρκεια τους να φτασει και μεχρι τις 14 ωρες.Οπως καταλαβαινει καποιος οσο μεγαλυτερη ειναι η συμμετοχη των αθλητων ανα ημερα τοσο δυσκολοτερη γινεται η χρησιμοποιηση των ηλεκτρονικων.

      Διαγραφή
    2. Δεν λες τίποτε λαθος αγαπητέ.. Να συμπεράνουμε λοιπόν ότι η ΕΤΑΝΕ περιμενει συμμετοχή 1500 αθλητών (εφόδσν η ΕΤΑΒΕ είχε 500 μόνο σε Π/Κ) οπότε και καθίσταται αδύνατη η ταυτόχρονη διεξαγωγή των αγώνων με ηλεκτρονικούς θώρακες..??
      Δεκτό (αν και αντιδεοντολογικό) αλλά κατι ψιθυρίζεται για την διεξαγωγή ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ των Πανελληνίων πρωταθλημάτων (Α/Ν, Ε/Ν και Π/Κ) οπότε κάπου πρέπει να σηκωθούμε και να τους παρουμε με τις πέτρες...!!!

      Διαγραφή
    3. Για να χρησιμοποιησεις ηλεκτρονικους θωρακες δεν εχει σημασια πόσοι αθλητες ειναι γιατι δεν υπάρχει καθυστερηση.
      Η καθυστερηση ειναι οπως ειπατε η συμμετοχη στο ιδιο πρωτάθλημα
      π/κ, ε/ν, α/γ ...μιλαμε για πολλα ατομα.
      Ενδεχεται να παιζονται αγωνες ως τις 2-3 το πρωι.
      Εχουμε τρελαθει εντελώς; Βαλτε τους ολους μαζι να τελειώνουμε...αυτο γινεται; Βαλτε και τις εγχρωμες ζωνες.
      Υστερα θα μουρμουραμε για τους διαιτητες που μετα απο 14 ωρες στο τεραιν μπορει να τους ξεφυγει ενας πόντος
      Με τις υγείες σας!!!

      Διαγραφή
    4. εντελως πληροφοριακα για να κανετε υπολογισμους αναφερω οτι
      στο πρωτάθλημα της εταβε την 1η μερα έγιναν
      310 αγωνες περιπου (τους μετρησα απο το site) σε 3 τεραιν.

      Οι αγώνες ξεκινησαν στις 9.30 και ο τελευταιος παιχτηκε στις 23.45
      με 2 διλεπτα και 1 λεπτο ενδιαμεσα
      Αυτα με 300 ατομα περιπου την μέρα, σκεφτητε τι θα γινει με παραπανω

      Διαγραφή
  14. ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΕΩΝ.
    ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ? ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε για πλάκα, δυστυχώς..!! Ο νόμος (όπως και οι προηγούμενοι)είναι σαφής: Διακρίσεις σε επίπεδο πάνω του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πρέπει να κατακτώνται με την Εθνικη ομάδα..!!!
      (και έτσι βγαίνει η άκρη γιατί οι επιλογή της Εθνικής είναι, ήταν και θα είναι "πονεμένη" ιστορία..)

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΛΕΓΕΤΑΙ - ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ - ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

      Διαγραφή
    3. Αν γίνει κάτι τέτοιο, να είσαι σίγουρος ότι θα πλακώσουν ενστάσεις από αθλητές που δεν συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πρωταθλημα γιατί δεν είχε ανακοινωθεί η μοριοδότησή του στην προκύρηξη (και ούτε αναφέρεται σε κάποιο νόμο..)
      Χωρίς να είμαι νομικός, βρίσκω βάσιμη την λογική των ενστάσεων γιατί είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογικό να πριμοδοτείς εκ των υστέρων κάποια διοργάνωση χωρίς αυτό να έχει αναφερθεί ρητά προηγφουμένως..

      Διαγραφή
  16. ΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΠΕΡΥΣΙ !!!!!! ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΏΡΙΖΕ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ?????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, αν είχες έννομο συμφέρον και δεν έκανες ένσταση, δεν σου φταίει κανείς..

      Διαγραφή
    2. Και γενικότερα ρε μάγκες, με την κλάψα και το μουρμούρισμα δεν γίνεται τίποτε...

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΒΟΛΕΥΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΤΟΤΕ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ !!!!! ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ . ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΡΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΘΝΙΚΗ !!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ? ΜΗΠΩς ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΕΤΑΝΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΒΕ ΤΟΥΣ ΕΝΦΙΑΔΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ... Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ....... ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΟΙΔΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αγαπητοι συναδελφοι νομιζω οτι ολοι θελουμε το καλυτερο για τα παιδια μασ μηπως να αρχισουμε να δηλωνουμε για το διασυλλογικο γιατι στο τελος θα ακυρωθει και δεν θα παιξουμε? χρειαζονται επαφη τα παιδια μασ με αθλητεσ . καλημερα και καλο μηνα σε ολουσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε, δεν θα δηλώσουμε τους αθλητές μας εαν δεν αρχίσουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Οι αγώνες πρέπει πλέων να γίνονται όλοι με ηλεκτρ. θώρακες, εαν δεν έχουν σκοπό να το καταλάβουν τότε ας κάνουν ότι θέλουν.

      Διαγραφή
  19. 05/02/2013 ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2013 ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ???? ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ ?????? ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ !!!!!!! ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!! ΟΣΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ερωτηση. Στο διασυλογικο της Χαλκιδας μπορει ενας αθλητης να παιξει και παιδων και εφηβων ή εφηβων και ανδρων? στην προκηρυξη δεν αναφερει κατι. Παλαιοτερα σε καποιο διασυλογικο στην Χαλκιδα επιτρεποταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι με 150 συμμετοχές να γίνουν 200 αγώνες, όλα επιτρέπονται...

      Διαγραφή
  21. Chisinau/Moldova 18-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 24 ΑΤΟΜΩΝ ΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ 10600 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 5800 ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ 4800 ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ !!!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ !!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε σεις! ακούτε τι λέτε; Κατηγορήσατε τους δασκάλους σας (που σ' αυτούς οφείλετε την ύπαρξη σας), και πραξικοπηματικά αρπάξατε την Ομοσπονδία και την κατασπαράζετε. Τους κατηγορήσατε για δήθεν μεροληπτική στάση, για στημένους αγώνες, για στημένη επιλογή συγκρότησης Εθνικών ομάδων.
    Οι δάσκαλοι σας, δεν έφυγαν (προς το παρόν, σας παρακολουθούν).
    Αγαπητοί γονείς σας έχουν παραμυθιάσει, ότι πήραν τη διοίκηση της ΕΛΟΤ για το καλό του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Σήμερα, βλέπω και βλέπετε, πως γίνεται η ενημέρωση, οι αγώνες και η συγκρότηση Εθνικών Ομάδων.
    Για ανατρέξτε στα Παρελθόντα Δ.Σ. της ΕΛΟΤ και δείτε ποιοι δεν συμμετέχουν πια. Ποιοι συμμετείχαν τότε, ποιοι συμμετέχουν τώρα στο Δ.Σ. και πείτε μου και μένα, αν έφταιγαν αυτοί που άδικα κατηγορήθηκαν. Σας πληροφορώ, πως αν γινόταν κάτι που φαινόταν παράξενο, ενώ δεν ήταν, γιατί έτσι το παρουσίαζαν, αυτοί που συμμετείχαν στις τότε διοικήσεις είναι οι ίδιοι με αυτούς που συμμετέχουν και τώρα στη διοίκηση.
    Με την πεποίθηση ότι θα έχεις το θάρρος να το δημοσιεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επιτέλους η ΕΤΑΝΕ παίρνει αυτό που της αξίζει ........... την απόλυτη περιφρόνηση χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δεν ιδρώνει το αυτί τους φίλε μου.. Και το κακό είναι ότι την πληρώνουν τα παιδιά..

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΣ........................

      Διαγραφή
    3. 1218 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ... ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ............

      Διαγραφή
  24. μαλλον παμε για ακυρωση του πρωταθληματος , εκτος και αν κατεβουν και τα μελη της ΕΤΑΝΕ και αγωνιστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ποσες ειναι οι συμμετοχες μεχρι τωρα, ξερει καποιος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Oι συμμετοχες εως τωρα ειναι 151, ομως εχει ακομα 10 μερες διορια. Ασε που ως Ελληνες της τελευταιας στιγμης, οι περισσοτεροι θα δηλωσουν τις τελευταιες 2 μερες να ειναι και σιγουροι για τα κιλα των αθλητων. Υπαρχει και μια μεριδα συλλογων που θα δηλωσουν αναλογα με τις συμμετοχες. Η αποψη μου ειναι οτι ειναι πολλες κατηγοριες και ειναι μια καλη ευκαιρια για εναν δασκαλο σε ενα Σαββατοκυριακο να κατεβαση απο τους μικροτερους εως τους μεγαλυτερους αθλητες του, δηλαδη ολοι την αγωνιστικη ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τα αδελφια του Αγιου την ξελασπωσαν παλι την ΕΤΑΝΕ. Μολις δηλωσαν τις ομαδες τους οι συμμετοχες ξεπερασαν τις 500 που ειναι ψυχολογικο εναυσμα και για αλλους συλλογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εχω μια μεγαλη περιεργεια να δω τι ωρα θα τελειωσουν οι αγωνες το βραδυ με τοσες συμμετοχες.
    Μηπως στριμωξαμε πολλες κατηγοριες σε ενα διημερο;...λέω εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΟΥΡΑΓΙΟ 1000 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩ! ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 5 ΤΕΡΕΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ!ΑΣ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ .... ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΓΡΑΦΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ. ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!! ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ..... ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΤΗΝ ΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΒΕ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ Η ΕΛΟΤ ΕΙΝΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΛΠ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οι προτάσεις και τα σχόλιά σας να διατυπώνονται με σεβασμό και αγάπη στο Ελληνικό Ταεκβοντό. ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....... ΛΥΠΑΜΑΙ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λοιπον για Σαββατο ειναι δηλωμενοι πανω απο 780 αθλητες οποτε αν βγαλουμε τα by και τις κατηγοριες που περνουν απ ευθειας μεταλλια θα γινουν περιπου 720-740 αγωνες. Με 5 τερεν και 2 ημιχρονα χ 1 λεπτο + το διαλειμα παμε για 12 με 14 ωρες. Οποτε οι τελικοι θα γινουν απο 21:00 εως 23:00. Επειδη μιλαμε για μικρα παιδια καλο θα ηταν οι γονεις να παρουν τιποτα στρωματακια η υπνοσακους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για οσους περιμενουν καλενταρι, τζαμπα περιμενετε. Αφου δεν βγηκε εως τωρα δεν εχει κανενα νοημα να βγει απο δω και περα. Θα βγαζουν τα πανελληνια και τους αγωνες στην ψυχρα και οποιος προλαβει. Περσυ που ειχαν βγαλει δεν τους βγηκε και δεν θελουν να εκτεθουν και φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δλδ τωρα δεν ειναι εκτεθημενοι??????? χααχααχαχα

      Διαγραφή
    2. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ !!!! ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ??????? Π.Χ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΠΌΤΕ ??? ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΊ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ???? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Έχεις δίκιο φίλε μου και αυτό φαίνεται περίτρανα καθε φορά από τα αποτελέσματα των εκλογών...!!!

      Διαγραφή
  34. pigame stous agwnes kai ontws itane polles wres alla katholou dikaioi eixan ena thema me tous pontous tous exanan giati xezeuan h den tous eblepan olous kapoios pou eipe gia ilektronikous thwrakes exei dikio tha einai kalitera kai pio dikaia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. exeis dikio file mou kai egw ekei imoun kai ta eida polles wres kourasi kai peina ta paidia nistika kai kourasmena prepei na alla3ei to sistima se polla pragmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γ.ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 6 DAN TAEKWONDO25 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:50 π.μ.

    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΛΕΥΑΖΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ. ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 1000, ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΘΩΡΑΚΩΝ. ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ. ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΩΡΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ , ΒΓΗΚΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΛΗΡΩΣΗ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΘΕΤΙΚΑ).........Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΑ 3 ΑΠΟ ΤΑ 5 ΤΕΡΑΙΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ(1,2 ΚΑΙ 5), ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΓΝΩΜΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ. ΣΤΑ ΑΛΛΑ 2 ,(4 ΚΑΙ 3)ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΕΙΡΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ.
    ΤΟΝ ΑΛΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΘΩΡΑΚΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ. Η ΠΟΛΥΩΡΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ;; ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΠΕΙΝΟΥΣΑΝ ΚΛΠ, ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ .... ΕΧΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΑΓΩΝΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ. ΕΛΕΟΣ !!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΟ TAEKWONDO , ΚΑΝΤΕ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. .........ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ....... ΚΑΛΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ...... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΣΤΟ ΦΘΗΝΟ ΤΕΝΙΣ Ή ΣΚΙ..... Ή ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ 5 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΕΜΠΟΥΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΝΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ, ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ''ΚΡΑΞΙΜΟ''. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θα συμφωνήσω σε όλα από τα παραπάνω ΕΚΤΟΣ από την υποδειγματική (όπως αναφέρεις) διαιτησία ειδικά για το τεραίν 5 το οποίο γιουχαρίστηκε σε παρα πολόυς αγώνες (άλλος επερνε πόντους και σε άλλον τον βάζανε. Δεν ξέρω αν ήταν εσκεμμένο ή όχι... απειρία ή κούραση αλλά ήταν κραυγαλέο Τόσο κραυγαλέο που τους κράζανε συνεχώς.
    Στο τεραίν 1 και 2 αξιόλογη.
    Όσο για 3 και 4 είναι όπως τα είπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μήπως θα ήταν εύκολο να ενημερώνατε την σελίδα της ΕΤΑΝΕ πιο συχνά?
    Εκεί που έχετε τα Αποτελέσματα των διασυλλογικων Πρωταθλημάτων
    http://www.etane.gr/leagues-club εχει να ενημερωθεί απο το 2011.
    Θα ήταν νομίζω χρήσιμο να δημοσιοποιούνται τα αποτελέσματα, δεν συμφωνείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω δεν γραφουν τα αποτελεσματα απο τα πανελληνια των κυπελλων εσυ περιμενησ να γραψουν τα διασυλλογικα αλλου εισαι!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σας !!!

      Διαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,691,Ελληνικό Πρωτάθλημα,144,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,91,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,7,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,23,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
http://3.bp.blogspot.com/-6sWQc5qYe9k/TtdrGokZVZI/AAAAAAAAA2o/Ld2V7mPYAvc/s320/IMG_1804.JPG
http://3.bp.blogspot.com/-6sWQc5qYe9k/TtdrGokZVZI/AAAAAAAAA2o/Ld2V7mPYAvc/s72-c/IMG_1804.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2013/01/blog-post_2102.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2013/01/blog-post_2102.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content