WTF Team Taekwondo

ΕΠΙΛΟΓΗ : Δεκαέξι (16) ομάδες Η επιλογή των ομάδων θα πρέπει να γίνεται ως εξής: 1.- Οι Top 7 ομάδες θα συμμετέχουν αυτόματα. Εάν οποιο...




ΕΠΙΛΟΓΗ : Δεκαέξι (16) ομάδες

Η επιλογή των ομάδων θα πρέπει να γίνεται ως εξής:

1.- Οι Top 7 ομάδες θα συμμετέχουν αυτόματα. Εάν οποιοδήποτε από αυτές τις ομάδες ακυρώσει τη συμμετοχή της, η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλες τις MNAs

2.- Η διοργανώτρια χώρα του Πρωταθλήματος θα συμμετέχει επίσης αυτόματα.

3.- Οι Ηπειρωτικές Ενώσεις : Αφρικής, Ασίας, Ευρώπης, Pan Αμερικής και Ωκεανίας θα συστήσουν μία (1) ομάδα ανά ήπειρο.

ΜΕΘΟΔΟΣ
Κάθε ομάδα μπορεί να κατεβάσει 5 αθλητές και κατ' ανώτατο όριο 5 αναπληρωματικούς. Κάθε ομάδα μπορεί να ορίσει 5 αθλητές της ομάδας και 1 αθλητή αναπληρωματικό ανά αγώνα. Οι αθλητές πρέπει να είναι αριθμημένοι από το 1 (ελαφρύτερος) έως το 5 (βαρύτερος).

Ο αγώνας διεξάγεται σε 2 γύρους με 1 λεπτό διάλειμμα μεταξύ των γύρων.

Ο 1st γύρος πρέπει να διεξαχθεί με βάση την παραδοσιακή μορφή αγώνα της ομάδας για ένα (1) λεπτό για κάθε αθλητή. Αυτό σημαίνει ότι οι αθλητές πρέπει να ανταγωνιστούν τους ομολόγους της αντίπαλης ομάδας (με ίδιο αριθμό αθλητή) με τη σειρά από ελαφρύτερο σε βαρύτερο.

Ο 2nd γύρος πρέπει να διεξαχθεί με βάση την ομαδικά μορφή αγώνα για 5 λεπτά. Οι αθλητές μπορούν να αντικατασταθούν ανεξάρτητα από τη σειρά, αλλά ο κάθε αθλητής πρέπει να επιτεθεί τουλάχιστον τρεις φορές για να μπορεί να αντικατασταθεί.

Η ομάδα που θα πετύχει περισσότερους πόντους συνολικά στον 1st και 2nd γύρο θα αναδεικνύεται ως ο νικητής. Σε περίπτωση ισοβαθμίας κατά την προκαταρκτική φάση των ομίλων, το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να καταγράφεται ως «Ισοπαλία», η νικήτρια ομάδα θα προκύψει στον ξαφνικό θάνατο του συστήματος. Η ομάδα που θα πετύχει το πρώτο σημείο πρέπει να δηλώνονται ως νικήτρια ομάδα.

Η ομάδα που φτάνει πρώτη τους 50 πόντους στο σύνολο πρέπει να δηλωθεί ως νικητής σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Η ομάδα που φθάνει το 10 "Gam - jeom" συνολικά θα πρέπει να δηλώνονται ως χαμένος σε οποιοδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Όταν υπάρχει κενό σκορ 30 πόντους, ο αγώνας πρέπει να είναι αυτόματα τελειωμένος.

Αναπληρωτής (ές)


Κάθε ομάδα μπορεί να φέρει κατ 'ανώτατο όριο πέντε (5) αναπληρωματικούς στο πρωτάθλημα.

Μόνο ένας από αυτούς θα αφήνεται να αναμένει σε κάθε αγώνα της ομάδας του και μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε από τους πέντε (5) αθλητές σε περίπτωση τραυματισμού.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Στην φάση των ομίλων, δεκαέξι (16) ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερις (4) group, με τέσσερις (4) ομάδες ανά group.

Με βάση το στρογγυλό - robin σύστημα, κάθε ομάδα πρέπει να παίξει τρεις (3) φορές στη φάση των ομίλων μία φορά με καθεμία από τις τρεις άλλες ομάδες στο ίδιο group με τη σειρά.

Στην φάση των ομίλων, κάθε ομάδα κερδίζει 3 πόντους ανά νίκη, 1 πόντο για την ισοπαλία και 0 βαθμοί για την απώλεια, οι ομάδες με τα περισσότερα σημεία θα κατατάσσονται σε υψηλότερη θέση.

Στην κορυφή δύο (2) ομάδες από κάθε group προβιβάζεται αυτόματα στους προημιτελικούς.


ΒΑΡΟΣ:

1.- Άνδρες : Το συνολικό βάρος για 6 αθλητές (5 + 1αναπληρωματικός) θα πρέπει να είναι 432kg ή λιγότερο. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αναπληρωματικός, το συνολικό βάρος των 5 αθλητών θα πρέπει να είναι 360kg ή λιγότερο.

2.- Γυναίκες : Το συνολικό βάρος 6 αθλητριών (5 + 1 αναπληρωματική) θα πρέπει να είναι 366kg ή λιγότερο. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αναπληρωματική, το συνολικό βάρος για 5 αθλήτριες θα πρέπει να είναι 305 κιλά ή λιγότερο.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Στον πρώτο γύρο : 1 λεπτό αγώνα για κάθε ένα αθλητή χωρίς διάλειμμα μεταξύ των επιμέρους αγώνων ( σύνολο 5 λεπτά) ,

2nd γύρος : 5 λεπτά συνολικά - 1 λεπτό διάλειμμα μεταξύ του 1st και 2nd γύρου.

WTF Ranking σημεία

Το WTF Παγκόσμιο Κύπελλο Taekwondo Team είναι G - 4 εκδήλωση κατάταξης. Ως εκ τούτου, οι πόντοι κατάταξης ανά ανδρική ομάδα και γυναικεία ομάδα αντίστοιχα θα δοθούν σε όλους τους αθλητές της ομάδας που έχει προχωρήσει σε προημιτελικό ή παραπάνω. Για να αποκτήσει πόντους κατάταξης, ένας αθλητής θα πρέπει να συμμετάσχουν τουλάχιστον μία φορά κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

- 1η θέση = 40 πόντους - 2η θέση = 24 πόντους - 3η = 14,4 μονάδες - 5η = 8.64 πόντους

ΠΡΟΣΟΝΤΑ Αθλητών

ΚΡΙΤΗΡΙΟ # 1: Κάτοχος της ιθαγένειας της συμμετέχουσας ομάδας

ΚΡΙΤΗΡΙΟ # 2: Ένας αθλητής πρέπει να οριστεί από την οικεία εθνική τάε κβον ντο ένωση που αναγνωρίζεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο

ΚΡΙΤΗΡΙΟ # 3:Κάτοχος του Kukkiwon Poom ή Dan Πιστοποιητικό

ΚΡΙΤΗΡΙΟ # 4:Κάτοχος της Άδειας WTF Παγκόσμιο Αθλητή (GAL)

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,73,Απόψεις,63,Διεθνές Πρωτάθλημα,396,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,79,Νέα στον Κόσμο,261,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,8,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: WTF Team Taekwondo
WTF Team Taekwondo
https://3.bp.blogspot.com/-q7GbruCa16E/ULNlX5k4WmI/AAAAAAAAC1E/rC_AKYza1sY/s640/_Y6Q3237.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-q7GbruCa16E/ULNlX5k4WmI/AAAAAAAAC1E/rC_AKYza1sY/s72-c/_Y6Q3237.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/09/wtf-team-taekwondo.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/09/wtf-team-taekwondo.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content