Οι αθλητές ως πρόσωπα πρέπει να μείνουν μακριά και έξω από κάθε είδους αντιπαραθέσεις.

Αγαπητοί Αναγνώστες, Ειλικρινά πιστεύουμε ότι όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε ως αφετηρία την ανάπτυξη και την εξέλιξη του ταεκβοντό. Σ...

Αγαπητοί Αναγνώστες,

Ειλικρινά πιστεύουμε ότι όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε ως αφετηρία την ανάπτυξη και την εξέλιξη του ταεκβοντό. Σεβασμός στο Άθλημα συνεπάγεται και σεβασμός στους Αθλητές του,δεν υπάρχει χειρότερο από το να αρχίσουμε να τρώμε τις «σάρκες» μας, πρέπει να κατανοήσουμε ότι ο κάθε Έλληνας Αθλητής είναι και δικός μας Αθλητής. 
Στους αγώνες αυτούς , μην ξεχνάμε ότι μόνο ένας αθλητής κατάφερε να προκριθεί και πιστεύουμε ότι έκανε τελικά ότι καλύτερο μπορούσε για την χώρα του, το άθλημά του και τον εαυτό του.
Οι αθλητές γενικότερα για την συμμετοχή τους σε αγώνες δεν έχουν καμία ευθύνη, όταν κληθούν δεν έχουν το δικαίωμα της άρνησης αλλά απεναντίας έχουν υποχρέωση να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας τους, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό. 
Η γνώμη μας είναι ότι πρέπει να τιμούμε το Άθλημα και τους Αθλητές του σε κάθε αποτέλεσμα.. Η πραγματική αγάπη στο Άθλημα και οι ειλικρινείς προθέσεις φανερώνονται κυρίως στις αποτυχίες. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να προστατεύσουμε τους Αθλητές και δεν θα δώσουμε βήμα σε προσωπικές αντιπαραθέσεις. Πιστεύουμε ότι τελικά χρωστάμε πολλά στα «παιδιά» που δίνουν τον αγώνα τους για να διακριθούν και μαζί μ' αυτούς να διακριθούμε όλοι μαζί ( παράγοντες - προπονητές - πολιτικοί κλπ ).
Η επόμενη Ολυμπιάδα είναι πολύ μακρυά, πρέπει να δείξουμε σύνεση και υπομονή αναμένοντας τις εξελίξεις. Την ευθύνη των αποφάσεων , του σχεδιασμού και των επιλογών την έχουν δικαιωματικά και δημοκρατικά οι εκάστοτε διοικήσεις του Αθλήματος στα πλαίσια λειτουργίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
Στο blog με σεβασμό θα φιλοξενήσουμε σχόλια , προτάσεις, εποικοδομητική κριτική, που έχει ως στόχο τον σχεδιασμό την εξέλιξη και ανάπτυξη του Ελληνικού Ταεκβοντό, οι αθλητές ως πρόσωπα πρέπει να μείνουν μακριά  και έξω από κάθε είδους αντιπαραθέσεις.

Σχόλια

BLOGGER: 19
  1. 4 antres kai 2 ginaikes einai oloi kia oloi oi athlites mas pou mporoun na prokrithoun gia tin epomeni olimpiada !!! kai to kserete oloi xoris na anaferoume onomata
    ti prepei na kanoume ?????
    xrimatodotiste tous opos kanoun oles oi omospondies , gimnaste tous, steilte tous se polla a-class , kai isos to 2016 exoume simetoxi stous olimpiakous
    to ti ftaiei kai to ti den ftaiei den xreiazete na to analisoume .einai entelos axristo

    kai oute na poume sxolia gia aytin tin olimpiada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτο ισως να σε βολευει να λες φιλε. Εγω παντως εχω δει αθλητες κ αθλητριες γεννημενους το 95 κ 96 πολυ αξιολογους οι οποιοι παλευουν μονοι τους με την βοηθεια των προπονητων κ των γονιων τους που ισως χαθουν στην πορεια λογω των πελατιακων σχεσεων της ομοσπονδιας. Απο τους αντρες κ τις γυναικες που αυτοι συμετειχαν στα προολυμπιακα τουρνουα αποδειχτεικαν λιγοι!

      Διαγραφή
  2. Είναι μόνο "τόσοι όσοι μας βολεύει", επειδή η διοίκηση μας δεν μπορεί να απεγκλωβιστεί από την παλιομοδίτικη πελατειακή νοοτροπία της. Αυτήν την κακή νοοτροπία που θέλει όλα να τα καρπώνονται πάντα οι ημέτεροι αποκλείοντας όλους τους άλλους. Αυτήν την κακή νοοτροπία που από 500 συλλόγους κατορθώνει να συγκεντρώσει μόνο 300 αθλητές στα πρωταθλήματα εφήβων-νεανίδων και ακόμα λιγότερους στα ανδρών-γυναικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αξιόλογοι αθλητές και ανερχομενα ταλέντα υπάρχουν πολλα στην χώρα μας, οι σύλλογοι κάνουν ότι καλύτερο μπορούνε και το ίδιο ισχύει και για τους γονείς των αθλητών. Μένει μόνο η βούληση της Ομοσπονδίας να συντονίσει κατάλληλα την κατάσταση ούτως ώστε στην επόμενη Ολυμπιάδα να έχουμε αξιόλογη παρουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα να σταθώ λίγο σ'αυτό το "όταν κληθούν δεν έχουν το δικαίωμα της άρνησης"...
    Προφανώς η άποψη αυτή αναφέρεται σε ηθικό/δεοντολογικό θέμα και θα ήταν σεβαστή αν υπήρχαν όλες οι ιδανικές προϋποθέσεις..
    Από την στιγμή που υπάρχει μια Ομοσπονδία η οποία "μαζεύει" αθλητές κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αδιαφορώντας για τις υποχρεώσεις των αθλητών αλλά και τις δικές της (προετοιμασία, παροχές, διευκολύνσεις κ.λ.π.)δεν γίνεται να ζητάμε από τον οποιονδήποτε αθλητή να αγωνιστεί δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του για λογαριασμό ΚΑΙ της Ομοσπονδίας..
    Σε τελική ανάλυση, υπάρχει πάντα η περίπτωση ο αθλητής να μην αισθάνεται έτοιμος να ανταποκριθεί στο επίπεδο μιας όποιας διοργάνωσης και δεν μπορούμε να τον βάλουμε με το ζορι να "ρεζιλευτεί"...

    Φιλικά πάντα
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή για προπονηθεί κάποιος σωστά χρειάζεται χορηγίες; ΕΛΕΟΣ! Θ-Ε-Λ-Η-Σ-Η ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! Τι να πουν και οι ΑΘΛΗΤΕΣ απο την Αφρική και τις άλλες υποανάπτυχτες χώρες που πρωτεύουν και δεν έχουν σπόνσορες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, μην φωνάζεις πριν καταλάβεις τα λεγόμενα του άλλου ..
      Δεν μίλησα για σωστή προπόνηση αλλά για σωστή ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ..
      Τώρα, αν μιλάμε για αγωνιστική προετοιμασία επιπέδου Ολυμπιακών αγώνων και αφήνουμε έξω τον παράγοντα ΧΡΗΜΑ, μάλλον είμαστε λίγο "φευγάτοι"..

      Φιλικά
      Αντώνης

      Διαγραφή
  6. Eρωτηση¨ποτε θα γυρισουν οι υπευθυνοι της ΕΛΟΤ απο τα μπανια για να προγραματισουν τους υπολοιπους επισημους αγωνες της χρονιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αγχώνεσαι και δεν πρέπει ...

      Οι υπεύθυνοι θα σκάσουν μύτη κατά τις 15 Σεπτέμβρη και θα ανακοινώσουν ότι μεσα σε 2 μήνες θα γίνουν οι αγώνες που αναβληθήκαν μαζί με τους ήδη προγραμματισμένους..

      Διαγραφή
  7. ego pou eimai stin kriti , ti thelete na kano dil na erxome kathe ligo kai ligaki kai na agonizome stin athina xalkida thiva kai na me adikite kai apo pano

    to tkd exei ginei pleon athina thessaloniki kai eseis den milate pou iste apo ekei . sas boleuei fisika ola sta podia sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esy prepei nasai poly adikhmenos opws kai polla palikaria apo thn krhth!!!!pote phre re file teleytaia fora ponto athlhths apo thn krhth se panellhnio prwtathlhma?

      Διαγραφή
    2. Ενώ Οι Χαλκιδαίοι και οι Θηβαίοι αθλητές έχουν μαζεψει όλα τα κύπελα και μετάλλια...

      Διαγραφή
  8. τωρα που θα βρουν ημερομηνιεσ .σταδια.για ολες διοργανωσεις,που ειχαν αναβληθει απο ε.λ.ο.τ και ποτε θα γινουν ξεχασμενοι διασυλογικοι απο ε.τ.α.νε.ελπιζω να πανε ολα καλα.κουραγιο .καλη δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pote ides re athinaie kritiko na katebainei sto panbellinio

    otan ginei panellinio stin kriti na do an erthei kanenas apo thessaloniki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xa xa xa εδώ στην Κρήτη μας βάζουν τρικλοποδιές για να μην κάνουμε ούτε διασιλλογικο (ΑΠΌ ΤΟ 2000 έχει να γίνει πρωτάθλημα έστω και Παγκρήτιο και μην μου μιλήσει κανείς για το παγκόσμιο των εφήβων του2001 που έγινε για άλλους λόγους)Πανελλήνιο θα γίνει;

      Διαγραφή
  10. Είναι ευθύνη της Ομοσπονδίας η ανάπτυξη του αθλήματος ΠΑΝΤΟΥ και ιδιαίτερα σε περιοχές πιο απομακρυσμένες όπως τα νησιά μας. Στις περιοχές αυτές, όπως η Κρήτη, θα πρέπει να διοργανώνονται πρωταθλήματα αλλά και σεμινάρια για αθλητές, προπονητές και γονείς με στόχο να μπουν περισσότερα παιδιά στο άθλημά μας αλλά και να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να αναδειχθούν νέα ταλέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ta πανελλήνια θα πρέπει να γίνονται σε μέρος να μπορούν έυκολα να φτάσουν όλοι οι αθλητές από όλα τα μέρη της χώρας. Η Κρήτη τα υπόλοιπα νησιά και οι ακριτικές μας περιοχές δυστυχώς θα είναι σε δυσκολότερη θέση από άλλους που θα βρίσκονται στα αστικά κέντρα . Δεν βλέπω όμως γιατί δεν μπορεί να γίνει ένα διασυλλογικό Παγκρήτιο που να μπορούν να αγωνιστούν κι όσοι θέλουν από την υπόλοιπη Ελλάδα?

      Διαγραφή
    2. Η Ομοσπονδία θα πρέπει να δίνει την ευκαιρία και τα κίνητρα σε ΟΛΟΥΣ, όπου κι αν βρίσκονται, να ασχοληθούν με αξιώσεις με το άθλημα. Αυτό θα πει ανάπτυξη.

      Διαγραφή
  11. giati den tha exei megali simetoxi kai opoios to analabi den tha mporesei na plirosei diaitites kai ta sinafi
    ara den kanoume tipota giati den tha paroume ayta pou tha zitisoume !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Οι αθλητές ως πρόσωπα πρέπει να μείνουν μακριά και έξω από κάθε είδους αντιπαραθέσεις.
Οι αθλητές ως πρόσωπα πρέπει να μείνουν μακριά και έξω από κάθε είδους αντιπαραθέσεις.
http://3.bp.blogspot.com/-lSlNqbRinCU/T7D0sguayGI/AAAAAAAAB_I/cXjQRP0NIlE/s200/hf5.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-lSlNqbRinCU/T7D0sguayGI/AAAAAAAAB_I/cXjQRP0NIlE/s72-c/hf5.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/08/blog-post_4989.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/08/blog-post_4989.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content