Η ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2012  Στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τη νέα πολιτική ηγεσία υποδέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας κ. Πάνος Μπιτσαξής, ο οπο...



Αθήνα, 22 Ιουνίου 2012 

Στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τη νέα πολιτική ηγεσία υποδέχθηκε ο Γενικός Γραμματέας κ. Πάνος Μπιτσαξής, ο οποίος την ενημέρωσε για τα τρέχοντα ζητήματα της Γραμματείας. O αρμόδιος για θέματα αθλητισμού υφυπουργός κ. Γιάννης Ιωαννίδης,μεταξύ άλλων υπογράμμισε : 

Ο υφυπουργός κ. Γιάννης Ιωαννίδης 
"Θέλω να τονίσω, ότι όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να ξεφύγει η πατρίδα μας από τις δύσκολες στιγμές που περνάει. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει εργασθούμε ομαδικά όλα τα κόμματα, γιατί μόνος του κανείς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το μεγάλο βάρος. Αυτό το χρωστάμε στους πολίτες που αν και δεν έφταιξαν σε τίποτα έχουν πληρώσει πολλά. 
Αν και η οικονομική βοήθεια, τα τελευταία χρόνια ήταν περιορισμένη, μόλις το 40% απ’ ότι πριν το 2009, με το φιλότιμο των αθλητών, των ομάδων και την προσφορά ανθρώπων που αγαπούν τον αθλητισμό καταφέραμε να έχουμε πολύ καλά αθλητικά αποτελέσματα. Ένα από αυτά είναι ότι η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το λιγότερο, με 110 αθλητές."


Πολύ σημαντικό γεγονός είναι η επιστροφή, στο Υπουργείο Αθλητισμού, του Μαζικού Αθλητισμού, γιατί χωρίς αυτόν δεν νοείται η ύπαρξη του Υπουργείου Αθλητισμού, αφού ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι η Άθληση για Όλους. Ο αθλητισμός δεν μπορεί να είναι ταξικός, δηλαδή να εξαιρούνται εκείνοι, που δεν μπορούν να πληρώσουν για να αθληθούν. Το ίδιο θα ισχύσει και για τα ΑΜΕΑ. Δεν μπορεί ο αθλητισμός των ΑΜΕΑ να είναι στο Υπουργείο Υγείας. Άλλωστε οι συγκεκριμένοι αθλητές, όχι σπάνια, αναδεικνύονται πιο δυνατοί και έχουν καλύτερα αποτελέσματα από τους αρτιμελείς. 
Επίσης θα αποκαταστήσουμε τα κίνητρα για τους αθλητές. Ιδιαίτερα θα βοηθήσουμε τους μαθητές-αθλητές για την εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια. Δηλώνω ότι αυτό το οφείλουμε στα νέα παιδιά και θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα επιδιώξω. 
Παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε τα ερασιτεχνικά σωματεία, ώστε να μην είναι υποχρεωμένοι οι γονείς να πληρώνουν π.χ. για την θέρμανση κολυμβητηρίων». 
Ο κ. Ιωαννίδης κατέληξε: «Είμαι βέβαιος ότι με σκληρή δουλειά και καλή συνεργασία θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Πηγή: Γ.Γ.Α.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,691,Ελληνικό Πρωτάθλημα,144,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,91,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,7,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,23,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Η ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Η ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
http://2.bp.blogspot.com/-cJVe1vP0MZA/T-dFzMNQ_II/AAAAAAAACKU/h1oyLteNWu8/s1600/images.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-cJVe1vP0MZA/T-dFzMNQ_II/AAAAAAAACKU/h1oyLteNWu8/s72-c/images.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/06/blog-post_25.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/06/blog-post_25.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content