Εξετάσεις μαύρων ζωνών της ΕΛ.Ο.Τ

Ολοκληρώθηκαν στις 23 -6-2012 οι εξετάσεις μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο σε δύο ταυτόχρονες εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη ...

Ολοκληρώθηκαν στις 23 -6-2012 οι εξετάσεις μαύρων ζωνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο σε δύο ταυτόχρονες εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, παρουσία πολλών γονέων, συγγενών και φίλων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των αθλητών.

Κλειστό Στάδιο Μίκρας

Η εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας (Γήπεδο Χάντμπολ), με υπέυθυνους των εξετάσεων τους κ.Σαμλίδη Θεόδωρο και κ. Μανουσακίδη Νικόλαο και με εξεταστές τους: Γαβριηλίδη Ιωάννη, Ορφανίδου Γεύση, Λεμονίδη Γεώργιο, Παλτόγλου Χάρη, Βεζυρόπουλο Γιώργο, Νταλάκα Ιωάννη, Κατσάρα Ιωάννη και Ζίκο Οδυσσέα.
Στις εξετάσεις συμμετείχαν περίπου 400 αθλητές από σωματεία που ανήκουν στην Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος.

Κλειστό Γυμναστήριο Αχαρνών 




Η εκδήλωση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αχαρνών (Διεύθυνση: Αριστοτέλους και Λιοσίων), με εξεταστές τους: Γκόβα Ιωάννη, Αρμάο Iωάννη και Παλιολόγου Παναγιώτη.
Στις εξετάσεις συμμετείχαν περίπου 200 αθλητές από σωματεία της Ένωσης Ταεκβοντο Νοτείου Ελλάδος.
Οι αθλητές που συμμετείχαν παρουσίασαν στους εξεταστές, πούμσε, αυτοάμυνες, τεχνικές αγώνα και θραύσεις, σύμφωνα πάντα με τα οριζόμενα της προκήρυξης των εξετάσεων μαύρων ζωνών. Το επίπεδο των αθλητών - αθλητριών ήταν  ικανοποιητικό ιδίως στα μεγαλύτερα Dan





H απόκτηση της μαύρης ζώνης είναι ένας από τους βασικότερους στόχους του αθλητή που ασχολείται με το Ταεκβοντό. Είναι κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια, περισσότερη γνώση, περισσότερη πειθαρχία και μεγαλύτερη αφοσίωση στο ταεκβοντό.

Οι μαθητές του ταεκβοντό μαθαίνουν μέσα από την διαδικασία εξέλιξης των ζωνών ότι για την επίτευξη των στόχων τους και ειδικά της μαύρης ζώνης απαιτείται υπομονή, σκληρή προσπάθεια και διάρκεια αρκετών ετών.

Σχόλια

BLOGGER: 33
  1. min den itan ayto pou eidame eksetaseis zonon tou athlimatos mas ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ 3 ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11 ΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣΜΑΣ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai apo tous 11 pou eixate poioi einai aytoi pou kseroun poomse!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της Ελευθεριας και της Ισοτητας,διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα,την παρανομια ως Ελευθερια,την αναιδεια του λογου ως Ισοτητα και την αναρχια ως Ευδαιμονια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ σωστη φραση!!!συμφωνω απολυτως!αλλωστε αν η δημοκρατια ηταν το ιδανικοτερο πλιτευμα δεν θα ειχαμε φτασει εδω που εχουμε φτασει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι πονηροι που ειστε ειναι δυνατον ο προεδρος να καλεσε αυτους τους εξεταστες μονο για ψηφους?ειναι μακραν οι καλυτεροι του χωρου,υποτιματε τη νοημοσυμη του προεδρου μας,ειστε απαραδεκτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φιλε μου και φυσικα μακραν καλητερη .ψαξε λιγο και θα δεις . εχουν μια σταθερη πορια για την αναπτηξη τουσ αθληματοα. και φυσικα ο προεδροσ πριν αποφασηση. εψαξε τα βιογραφικα τουσ και την πορια τουσ και με γνωμονα τη λογικη καλεσε τουσ καταλητερους . οπωσ κανει παντα οταν προκειτε να κανει κατι. αλλοστε ειναι δημοκρατηκος ανθρωπος . συζηταει με τους συνεργατεστου αλλα στο τελος γινετε αυτο που λεει αυτος και ειναι και το σωστο. οσο τους μαστερ θα ελεγα οτι πρεπει να καλουν τα σωματιε για να τους κανουν ενημεροση για την σωστη. για τα τεχνικα θεματα και οχι να φερνουμε απο το εξωτερικο, αφου εχουμε την δινατοτητα να εχουμε τους καλητερους στα ποδια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να πω επωνυμο τωρα !!!! που δεν ξερει καποιος εξεταστης τα poumse !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να θυμαστε σε λιγο θα δινουμε ζωνεσ στα ντουβαρια. του συλλογου. γιατι ακομη δεν εχετε καταλαβη . οτι οπως οι πολιτικη πουλησαν και καταστρεψαν την ελλαδα. ετση καταστραφηκε και το tkd. οι αλαζονια τον ανθρωπον που ηγιτο το tkd το κατεστρεξε . και χρονος διχνη της πληγεστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to paidi den ftaiei se kamia periptosei !!! merikes fores ftaine kai oi goneis an px. kapoios daskalos pei oti o gio sas den einai etoimos akomi na dosei gia zoni , erxetai i apantisei to gonea kai leei. kala mazi me ton tade den ksekinisan , pos aytos tha dosei gia zoni, kai o dikos mou den einai etoimos . ante tora na tou eksigiseis oti o gaidaros petaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. katerini kai giannitsa e nai aytoi kseroun poumse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kapoios daskalos eipe na ginoun poio austires oi eksetaseis zonon kai diagrafike apo eksetastis ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και πηραν εξεταστες που δεν ξερουν τα poumse !!!
    ε τι να λεμε τωρα να βγουν απο την υποχρεωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ma file mou enas daskalos sobaros den kathete na ginei eksetastis se ena tsourmo apo paidia pou den kseroun tis 4 basikes staseis ton podion kai tin kanoun san mia . ti na eksetasei ta bimata ton kormo tou somatos ta xeria pou pane opou nane . exei katantisei tsirko to athlima mas . mexri kai tis erotiseis pou kanoun gia tin theoreia den exei kamia sxesei me tin didaxtiki yli ton zonon
    erotisei ... poso einai o agonistokos xoros tou athlimatos
    ti douleia exei o agonistikos xoros me ta poumse !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. den ksero poioi daskaloi kseroun poumse kai oute me noiazei an do enan athliti tha mporo na po kai aytos o athlitis kserei poumse ara kai o daskalos tou einai gnostis , an enas daskalos katebasei ena paidi pou den kserei na kanei ta basika e tote oti kai na kserei o daskalos exei ginei rezili ton skilion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. i metabatiki periodos enos athlimatos kserete poses meres einai ???
    i dikia mas metabatiki periodo einai 75 meres , apo edo mporeis na katalabeis polla !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φιλε μου το γραψα και ποιο παλια οτι οι περισοτερη στο tkd δεν εχουν γνωση και βρισκονται συγκιριακα στο χωρο. γιατι απλα ειναι πονηρη. πηγαν σε συλλογουσ πηρανε μια μαυρη ζωνη . και ειχαμε τους πολιτηκους του tkd.δασκαλους τους περνανε τους κανανε σωματια. και αυτοματα γεμισαμε με δασκαλους. και οι περισοτερη απο αυτους τωρα προσταζουν ακομα και τα πραγματικα tkd . με τη ανοχη τον δοιηκησεων. γιατι απλα την καθε δοιηκηση την ενδιαφερη να εχει αυτους που δεν εχουν γνωση και αποψη . παρα αυτους που εχουν γνωση και αποψη και μηλανε. και ετση ασκουν χρονια παραγοντες . εδω να φανταστητε εχουν δωθη . διπλωματα προπονητου . χωρις ο αλλοσ να εχει κανει ποτε του tkd. ειμαστε μια μικρογραφια αυτου του κρατους.στο αθλημα μας πρεπει να γινει καθαρση.να βρεθουν ανθροπει. που να εχουν αγαπει και χωρισ προσοπικα οφελη. ειναι σα να ζηταω εγω προσοπικα να γινω γραματεας. ενω γραφω οπως να ναι. και επιδη τους κανο τα χατηρια περνο τη θεση. αυτο κανουν σημερα στο χωρο του tkd. και συγνωμη αν θηγω καποιους. αλλα αυτη ειναι οι αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε Γιάννηδες. Για αυτοκαταξίωση γίνατε εξεταστές. Πως είναι δυνατόν να δέχεστε κοντά σας όλους αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. SIGA MIN KSANAPAEI STIS EKSETASEIS KSANA O GIANNIS APO TIN GERMANIA
      OSOI KATALABAN KATALABAN

      Διαγραφή
  19. Μπορεί κάποιος α μου δώσει ένα link για να δώ ακριβώς πιά είναι η εξεταστέα ύλη για τις ζώνες του taekwon do; και ιδιαιτέρα για την κάθε βαθμίδα των dan; γιατί έψαξα και δεν μπόρεσα να βρώ κάτι επίσημο.. ρώτησα δασκάλους και ο κάθε ένας έλεγε διαφορετικά πράγματα. και επιπλέον αν η ύλη διαμορφώνεται ανάλογα με την ηλικία του αθλητή. και επιπλέον να γρ΄φει κάπου ακριβώς τις ονομασίες πως προφέρονται κανονικά γιατί ο καθένας τις λέει όπως θέλει κλπ κλπ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σίγουρα αν ρωτήσεις τους εξεταστές ο καθένας θα σου λέει διαφορετικά πράγματα... τσίρκο κανονικό.. .. ήταν ωραίο θέαμα δεν μπορώ να πώ. ο κάθε ένας ήταν μοναδικός σιδερομένη η στολή με την τσάκιση στην άκρη και ήταν σαν να έδιναν σοκολατάκια στα παιδάκια για να ξαναέρθουν στο επόμενο μάθημα... αυστηρότητα και αξιοκρατία στο MAX. . . απορώ πως κάποιοι από τους εξεταστές που εκτιμώ δέχτηκαν να είναι δίπλα τους οι υπόλοιποι άσχετοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλό το κριτήριο σου....... ότι επειδή εκτιμάς κάποιους εξεταστές είναι και καλοί ενώ οι άλλοι που δεν εκτιμάς είναι άσχετοι. ποιος είσαι ρε φίλε ?????

      Διαγραφή
  21. Εκτιμώ την στάση τους και την πορεία τους μέσα στο χώρο του αθλήματος, επιπλέον επό τεχνικής κατάρτισης, έρευνας και επίπεδο μόρφωσης είναι πολλά κλίκ από τους υπόλοιπους και αυτό είναι αρκετό.
    Οι υπόλοιποι αν τους πείς να κάνουν π.χ. "απ κουμπι" θα τον κάνουν ο καθένας διαφορετικά, χωρίς να ξέρουν τις αποστάσεις, το τρόπο και το γιατί, άσε που θα το προφέρει ο καθένας με τον δικό του "μοναδικό" τρόπο.!! "τολιο τσάκι" "ντολΐο τσάκι" "τόλιο τσάκο" "τόλιο τσίκι" κλπ ούτε να μετράνε δεν ξέρουν σωστά :-)
    Τώρα για το ποιος είμαι δεν χρειάζεται να ξέρεις δεν υπάρχει λόγος, αλλά αυτά που λέω είμαι σίγουρος ό,τι συμφωνείς απολύτως, όσο και να μην θέλεις να το παραδεχθείς δημόσια, επειδή πολύ απλά ισχύουν τα λεγόμενά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EGO MPORO NA SOU TO KANO FILE ME 10 PARALLAGES GIATI APO TOTE POU ASXOLOUME MEXRI TORA TOSES FORES EXEI ALLAKSEI KIOLAS
      ALLA DEN LEI KATI AUTO SIMERA POS GINETE??? ETSI PREPEI NA TO METADOSEIS STA PAIDIA

      Διαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Εξετάσεις μαύρων ζωνών της ΕΛ.Ο.Τ
Εξετάσεις μαύρων ζωνών της ΕΛ.Ο.Τ
http://3.bp.blogspot.com/-Ch5y4hQ1jvI/T-denzinDAI/AAAAAAAACKc/UwG8lot8t14/s320/IMG_3576%5B1%5D.JPG
http://3.bp.blogspot.com/-Ch5y4hQ1jvI/T-denzinDAI/AAAAAAAACKc/UwG8lot8t14/s72-c/IMG_3576%5B1%5D.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/06/blog-post_24.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/06/blog-post_24.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content