Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων-Κορασίδων

                                                    Από την Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος  Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 17 Μαρτίου...

                                                   Από την Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος 



Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012 και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, στο Ανατολικό Κλειστό Στάδιο του Ολυμπιακού Χωριού περιοχή Αχαρναί, (τηλ:210-2467447).  Ώρα έναρξης των αγώνων 09.00 π.μ. και για τις δύο ημέρες

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έχουν οι αθλητές  -αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. 

- Για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, έχουν οι αθλητές-αθλήτριες γεννηθέντες από το 2001 έως το 1997 (από 11 έως 15 ετών). 

- Μαύρες ζώνες: 
Οι αθλητές-αθλήτριες που κατέχουν από 1ο ΚΟΥΠ και άνω (μισή μαύρη ζώνη και άνω) θα κληρωθούν και θα αγωνιστούν ξεχωριστά. 
- Έγχρωμες Ζώνες: 
Οι Έγχρωμες ζώνες από 6ο ΚΟΥΠ έως 2ο ΚΟΥΠ (πράσινη ζώνη έως και κόκκινη ζώνη) θα κληρωθούν και θα αγωνιστούν ξεχωριστά.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012, 15:00 μ.μ. στα γραφεία της ΕΛ.Ο.Τ. (Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, Αρτάκης & Ελλησπόντου, Δήμος Φυλής-Άνω Λιόσια, FAX: 210 - 68 20 117). ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.
- Οι αθλητές – αθλήτριες θα πρέπει να φορούν όλα τα προστατευτικά: επικαλαμίδες, επιβραχιονίδες, θώρακα, μασελάκι, γαντάκια, σπασουάρ (κάτω από το τομπόκ), κάσκα. 



Σχόλια

BLOGGER: 14
  1. Αν υπήρχε σωστή ροή πληροφόρησης, δηλ. ανακοίνωση αποτελεσμάτων με πλήρη στοιχεία, θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε μια σύγκριση των αποτελεσμάτων ανάμεσα στους νικητές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Π/Κ του Δεκεμβρίου 2011 και των δύο Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων Π/Κ, της ΕΤΑΒΕ τον Φεβρουάριο 2012 και της ΕΤΑΝΕ τον Μάρτιο του 2012. Φυσικά η σύγκριση θα έπρεπε να γίνει για αθλητές/-τριες με έτος γέννησης 1997, 1998 και ίσως 2000 και για τους 4 μεταλλιούχους στην κάθε μια κατηγορία βάρους.
    Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την συνέχεια και συνέπεια στους νικητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμφιβάλλω οτι θα συμμετάσχουν οι διακριθέντες 1997 και 1998 στην ΕΤΑΝΕ επειδή απ ότι φαίνεται οι αγώνες θα γίνουν με συμβατικούς θώρακες. Κανένας αθλητής αξιώσεων δεν παίζει σε τέτοιους αγώνες, μόνο τα μικρά που είναι αρχάρια ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι στην προπονηση πως παιζουν? Με συμβατικους δεν προπονουνται τα πιο πολλα παιδιά? Και τι να κανουν οι Π/Κ της ΕΤΑΝΕ να μεινουν χωρις αγωνες μεχρι το Πανελληνιο τους? Εξαλου και στη Χαλκιδα με συμβατικους επαιξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. Άλλο η προπόνηση και άλλο ο αγώνας.
    2. Οι καλοί αθλητές του 97-98 έχουν προετοιμαστεί να παίξουν στο εφήβων αυτό το Σ/Κ με ηλεκτρονικούς και θα τους πας μια εβδομάδα μετά στο σφαγείο με τους συμβατικούς;
    3. Κατα την γνώμη μου μόνο οι αρχάριοι αθλητές πρέπει να παίζουν σε τέτοιους αγώνες
    4. Μόνο με την αποχή η ΕΤΑΝΕ θα καταλάβει ότι το παραμύθι με τους συμβατικούς έχει τελειώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to no. 4 einai kai o logos poy den prepei na difimizoyme tetoies diorganoseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συμφωνώ με το 2 και με το 4. ούτε οι αρχάριοι πρέπει να παίζουν με συμβατικούς....τέρμα οι πόντοι στα χέρια, αν είναι πόντοσ να είναι πόντος, κι αυτό πρέπει να το μάθουν οι αθλητές απο νωρίς ΄ν θέλουμε να έχουμε αύριο. είδη έχουμε μείνει πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. είναι προφανές ότι οι άνθρωποι έχουν κουραστεί. ας αφήσουν τουλάχιστον την μια από τις δυο καρεκλες να ρθει κανενας αλλός που εχει διαθεση για δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βαση της προκυρηξεις οι πιο πολλοι αγωνες θα γινουν Σαββατο. Αμα ειχαν ηλεκτρονικους θωρακες θαπρεπε οι αγωνες να αρχισουν 6 το πρωι και να τελειωσουν στης 3 το βραδυ. Οποιοι πανε θα το δουν σαν προπονηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρόβλημα χρόνου θα υπάρξει μόνο εαν υπάρχει βιντεο, ας βάλουν τους LaJust χωρίς σένσορες και χωρίς βίντεο. Το είχαν κάνει πέρυσι στην Θήβα και θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερα από το να βάζουν οι κριτές τους πόντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. sostos o teleitaios anonimos as baloun tous LaJust

    alla kai ekei thelei treksimo ... kai poios tha treksei??????

    kanenas !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. LAJust...aide aide...
    edo o ipolipos kosmos apxise akomi kai se aftes tis katijories na kimate kai na ksipnai me daedo
    kai emis akomi jia lajust milame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. oi La just omws ama tous baloune etsi 8a leitourgoune m piesi mono kai meta to problima 8a einai i afairesi ksekarfwtwn pontwn kai auto 8a ginetai sunexeia eidika stis mikres katigories!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ 97-98 ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ Α-CLASS ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΤΙΣ 8.00π.μ.ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 8.00μ.μ.ΜΕ DAEDOO ΚΑΙ ΜΕ VIDEO.ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 3.00 ΤΟ ΠΡΩΙ?ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων-Κορασίδων
Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων-Κορασίδων
http://1.bp.blogspot.com/-qKAtlG1rxn4/TrfGcRS7MAI/AAAAAAAAAqo/zVrX7SYtadU/s320/DSC00133.JPG
http://1.bp.blogspot.com/-qKAtlG1rxn4/TrfGcRS7MAI/AAAAAAAAAqo/zVrX7SYtadU/s72-c/DSC00133.JPG
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2012/03/blog-post.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2012/03/blog-post.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content