Οι ευχές του προέδρου της ETU προς τα μέλη της Ένωσης.

                                                             Αγαπητά μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τάε Κβον Ντο. Οι Ευχές μου για το νέο έτος...


                                                           
Αγαπητά μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τάε Κβον Ντο.

Οι Ευχές μου για το νέο έτος είναι ακόμα πιο ζεστές από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια, όχι μόνο επειδή αισθάνομαι μεγάλο σεβασμό προς όλους εσάς, που πιστεύουν στις ανθρώπινες αξίες που αναπτύσσονται μέσω του αθλητισμού. Η πολύχρονη συνεργασία μας έχει φέρει τη σχέση μας ακόμη πιο κοντά και μας έχει κάνει τελικά μια αγαπημένη οικογένεια.

Το Έτος 2012 θα είναι μοναδικό, λόγω του γεγονότος ότι ο κόσμος του αθλητισμού θα ζήσει τον εορτασμό των εορτασμών, όπου όλες οι κοινωνικές τάξεις του κόσμου, είτε πλούσιοι είτε φτωχοί θα έρθουν μαζί. Αυτή η γιορτή είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα φιλοξενηθούν σε μία από τις ομορφότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης,  στο Λονδίνο.



Θεωρώ ότι είναι καθήκον μου και είμαι υποχρεωμένος να σας υπενθυμίσω τα λόγια του προέδρου της WTF Δρ Chungwon Choue " το Taekwondo είναι δώρο από την Κορέα για να ενισχύσει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή της νεότερης γενιάς του Κόσμου". Αυτό δώρο μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε την παρουσία μας στη μεγάλη αυτή γιορτή του 2012 στο Λονδίνο, κατ 'εξαίρεση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και στη παγκόσμια κρίση.

Τα καθήκοντα και οι εκδηλώσεις της ETU δίνουν  προτεραιότητα στην προετοιμασία των νέων ανθρώπων που αγωνίζονται για τη χώρα τους, ή την οικογένεια, ή τους δασκάλους τους. Τα πολλά έτη εκπαίδευσης στο Taekwondo έχουν ως αποτέλεσμα τον εξοπλισμό της νέας γενιάς με μεγαλύτερη δύναμη για να προετοιμαστούν  να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα και τις αποφάσεις στη ζωή.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην Ευρώπη υπάρχουν πάρα πολλοί αριθμοί από διαφορετικά αθλήματα και τόσες πολλές επιλογές για σπορ για τους άνδρες και τις γυναίκες, και το Taekwondo είναι ο ηγέτης αφού όλο και περισσότεροι νέοι έχουν κάνει το Taekwondo την πρώτη επιλογή τους στον αθλητισμό. Αυτό οφείλεται στην πολύ καλή προπόνηση που προσφέρει το Taekwondo όχι μόνο το σώμα αλλά και το μυαλό.

Η αγάπη όλων μας για το Taekwondo, μας έχει οδηγήσει να προγραμματίσουμε και να οργανώσουμε μια σειρά εκδηλώσεων το έτος 2012, εκτός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα διεξαχθούν  το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων και το European Senior Πρωτάθλημα στο Μάντσεστερ.

Αισθάνομαι ότι όσο είστε εκεί ως επικεφαλής των χωρών σας, είστε υποχρεωμένοι και είναι καθήκον σας να συνεχίσετε την εξάπλωση των παραδόσεων και των αξιών για τη συνέχιση της  ευεξίας του ανθρώπου και στο πλαίσιο της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ETU θα πάμε μπροστά.

Με την ευκαιρία του επικείμενου δίσεκτου έτος και τις 366 ημέρες που θα ακολουθήσουν, θα ήθελα το 2012 να είναι μια καλή χρονιά για όλους εσάς και τις οικογένειές σας.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
  
Σάκης Pragalos 

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Taekwondo,
μέλος του Συμβουλίου WTF.
www.etutaekwondo.org 
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,143,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,90,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,6,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Οι ευχές του προέδρου της ETU προς τα μέλη της Ένωσης.
Οι ευχές του προέδρου της ETU προς τα μέλη της Ένωσης.
http://3.bp.blogspot.com/-XtVdRQ-_k7A/Tv3wT2v2NKI/AAAAAAAABDo/5HssM3GZtis/s200/Etulogo.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-XtVdRQ-_k7A/Tv3wT2v2NKI/AAAAAAAABDo/5HssM3GZtis/s72-c/Etulogo.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/12/etu-2012.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/12/etu-2012.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content