Μια Συνέντευξη με τον Πρόεδρο της ΕΤU.

Πραγαλός Αθανάσιος Πρόεδρος E.T.U. Κύριε Πρόεδρε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε που δεχθήκατε να δώσετε  μερικές απαντήσεις στους αναγνώστες...


Πραγαλός Αθανάσιος
Πρόεδρος E.T.U.

Κύριε Πρόεδρε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε που δεχθήκατε να δώσετε  μερικές απαντήσεις στους αναγνώστες  του taekwondo greece group.Επίσης να σας συγχαρούμε για την πρόσφατη άνετη επανεκλογή σας στο αξίωμα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό.


Πάνω από 10 χρόνια είστε επικεφαλής στην Ένωση και με κάποια έκπληξη είδαμε  την εκλογή σας με την συντριπτική πλειοψηφία των 44 ψήφων έναντι 14 του άλλου υποψηφίου, το αποτέλεσμα αυτό βεβαίως δείχνει μια μεγάλη αποδοχή  του έργου σας στο τιμόνι της Ένωσης .
Μπορείτε να μας περιγράψετε κάποιες αλλαγές που συντελέστηκαν στην διάρκεια της θητείας σας;
Μαζί με το Εκτελεστικό Συμβούλιο, έχω δώσει τα τελευταία χρόνια, μια ώθηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντό. Για παράδειγμα, η ETU ξεκίνησε τα πρωταθλήματα Poomsae, τα πρωταθλήματα παίδων Cadet και πρωταθλήματα αθλητών κάτω των 21 ετών. Αυτή δεν είναι μόνο μια νίκη για μένα αλλά και για τις ενώσεις μέλη της ETU, που με την συμμετοχή τους  υποστήριξαν όλα αυτά τα γεγονότα τα τελευταία χρόνια.  Είμαι πολύ ευγνώμων  που για μια ακόμη φορά έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό  μου.

Και για το μέλλον,  υπάρχει κάτι στο πρόγραμμά σας που μπορείτε να  μας ανακοινώσετε σήμερα;
Ο πιο σημαντικός στόχος είναι να κρατηθεί το Ταεκβοντό στο Ολυμπιακό πρόγραμμα. Όλοι οι άνθρωποι γύρο μου θα επικεντρωθούν σε αυτόν τον στόχο κατά κύριο λόγο. Γι 'αυτό έχουμε εξασφαλίσει την πλήρη υποστήριξη της WTF και του προέδρου της Δρ Choue όχι μόνο σε  εμένα προσωπικά, αλλά και όλα τα μέλη της ETU. Μόνο αν η ETU και η WTF καθώς επίσης και  όλες οι άλλες ενώσεις μέλη της WTF είναι ενωμένοι, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το Ταεκβοντό θα παραμείνει στο Ολυμπιακό πρόγραμμα στα χρόνια που έρχονται.
Επιπλέον θα δοθούν επιπλέον αρμοδιότητες  στο διοικητικό όργανο της ETU στο οποίο οι Αντιπρόεδροι θα αναλάβουν περισσότερα καθήκοντα και ευθύνες. Θα προτείνω διάφορα χαρτοφυλάκια να επιλέξουν και να είναι υπεύθυνοι για την εκτέλεσή τους. Ειδικοί στόχοι και αποστολή θα  καθοριστούν στο άμεσο μέλλον. Για την περαιτέρω ενίσχυση της ETU, θα παρουσιάσουμε σύντομα ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο ελπίζουμε ότι θα είναι εν μέρει υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε σχέση με το Παγκόσμιο Ταεκβοντό , πώς κρίνεται το επίπεδο του αθλήματος στην Ευρώπη , και ποιες Ευρωπαϊκές χώρες βλέπετε να ξεχωρίζουν;
Με 49 εθνικές ομοσπονδίες-μέλη η ETU εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη Ένωση στον κόσμο. Με ισχυρές εθνικές ομάδες, όπως η Γερμανία, η Ρωσία, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Τουρκία, η Ισπανία και η διοργανώτρια χώρα των Ολυμπιακών Αγώνων 2012, το Ηνωμένο Βασίλειο, νομίζω ότι σήμερα η ETU είναι ισχυρότερη από πριν. Το επίπεδο των τελευταίων πρωταθλημάτων ήταν πραγματικά πρωτόγνωρο. Αυτό αποδεικνύει ότι η Ευρώπη θα διατηρήσει την ηγετική της θέση στον κόσμο για τα επόμενα χρόνια.


Θα θέλατε να συμπληρώσετε κάτι πριν το τέλος ;
Πρώτα απ 'όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνετε να διαδώσω το μήνυμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό  στους αναγνώστες σας.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλα τα  μέλη των  εθνικών ενώσεων της ETU που με υποστήριξαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών και οι οποίοι θα με υποστηρίξουν και  για τα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ETU που εργάζονται καθημερινά σκληρά για να επιτύχουμε τους φιλόδοξους στόχους που έχουμε όλοι. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Δρ Choue και τον  Γενικό Γραμματέα Yang της WTF, για τη συνεχή υποστήριξή τους στην ETU και ανυπομονώ να συνεργαστούμε τα επόμενα χρόνια. Σας ευχαριστώ.

Κύριε πρόεδρε δεχθείτε και τις προσωπικές μας ευχές για μία παραγωγική και επιτυχημένη  θητεία τα επόμενα χρόνια στην Διοίκηση του Ευρωπαϊκού Ταεκβοντό.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,143,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,90,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,6,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Μια Συνέντευξη με τον Πρόεδρο της ΕΤU.
Μια Συνέντευξη με τον Πρόεδρο της ΕΤU.
http://1.bp.blogspot.com/-KvqOSzKkRxo/Tq6NlCUPL1I/AAAAAAAAAoQ/03GYOYzDEkc/s1600/images.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-KvqOSzKkRxo/Tq6NlCUPL1I/AAAAAAAAAoQ/03GYOYzDEkc/s72-c/images.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/10/u-taekwondo-greece-group.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/10/u-taekwondo-greece-group.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content