Κρίση μεταξύ της WTF & PATU (Επεισόδιο 5ο)

[ σημείωση από την μετάφραση ] Το κείμενο της ανάρτησης μεταφράστηκε από τα ισπανικά στα αγγλικά (με το google translate) και μετά από τα...

[σημείωση από την μετάφραση]
Το κείμενο της ανάρτησης μεταφράστηκε από τα ισπανικά στα αγγλικά (με το google translate) και μετά από τα αγγλικά στα ελληνικά. Πρόκειται για ένα πολύ μπερδεμένο κείμενο που σε μερικά καίρια σημεία του δεν “βγάζει” νόημα (πιθανόν λόγο της διπλής μετάφρασης). Με κάθε επιφύλαξη και χωρίς να επιβεβαιώνουμε 100% το αποτέλεσμα, δηλ. το μεταφρασμένο κείμενο, σας παρακαλούμε να το διαβάσετε με “ερωτηματικό” και όχι “τοις μετρητοίς”. Ιδιαίτερα για το λόγο ότι δεν συνοδεύεται από το αυθεντικό κείμενο της επιστολής του προέδρου της PATU στο οποίο αναφέρεται αποσπασματικά και με την παράθεση μερικών γραμμών, από τον συγγραφέα του άρθρου. Δεν θα θέλαμε σε καμιά περίπτωση να γίνουμε “φερέφωνα” λανθασμένων πληροφοριών και ασαφών απόψεων και θέσεων, από όπου και αν προέρχονται αυτές. Γιαυτό σας καλούμε να διαβάσετε την αναδημοσίευση με κάθε επιφύλαξη.

Πηγή: Novela de los Petos “sin solución a la vista”, United States | masTKD.com | 21/09/2011 00:02:00


WTF vs PATU

Συνέχεια στο σήριαλ με τα PSS, "καμιά ορατή λύση"


Ο κ. Ji Ho Choi απάντησε στην WTF (σχετικά με το επιχείρημα “Τo ηλεκτρονικό σύστημα PSS της LaJust έχει τεχνικά προβλήματα..”)  με κάπως ειρωνικό ύφος: “...έχουμε χάσει τον χρόνο, την προσπάθεια και τα κονδύλια μας, λόγω εσφαλμένων υπολογισμών (επιλογών)...”

Σε ένα ατελείωτο πέρα-δώθε με επιστολές ανάμεσα στους: Ji Ho Choi (πρόεδρος της PATU),  Jeongkang Seo (Διευθυντής Αθλητισμού της WTF), Ivar Sisniega Campbell (Διευθυντής Αγώνων  Taekwondo των Παναμερικανικών Αγώνων 2011) και Jin Yang Suk (Γενικός Γραμματέας της WTF), καθώς και άλλων παραγόντων, ο κόσμος του ταεκβοντο βρίσκεται μάρτυρας μπροστά σε μια κρίση, όπου η PATU, μετά του προέδρου της, να έχει ξεκινήσει “αντάρτικο” ενάντια στις κατευθυντήριες γραμμές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τον Ji Ho Choi, κεφαλή και ισχυρός άνδρας της PATU που πρωταγωνιστεί σε αυτό το σήριαλ, πολλές ΕΟ (Εθνικές Ομοσπονδίες Κρατών) που είναι μέλη της PATU σιγοντάρουν σε αυτή την σταυροφορία ενάντια στις αποφάσεις της WTF. Αυτό όμως γίνεται χωρίς να έχουν “μιλήσει” στην πραγματικότητα κάποιοι από τους εκπροσώπους των, εκτός μόνο από τον ίδιο τον Choi.

Στην τελευταία του επιστολή αποδέχεται και επιβεβαιώνει την απόφαση που πήρε για το Παναμερικανικό Πρωτάθλημα Ε/Ν, λέγοντας: “Μέσω αυτής της επιστολής, η PATU ενημερώνει τα μέλη της, τις Εθνικές Ομοσπονδίες, και τους αθλητές τους, πως το PSS της Daedo θα είναι το σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί στο επόμενο Παναμερικανικό Πρωτάθλημα Ε/Ν και στο Pan Am International Open Championships που θα γίνει στο Las Vegas των ΗΠΑ, στις 7 με 9 Οκτώβρη. Όμως, κανείς δεν θέλει να διακινδυνεύσει να επιβεβαιώσει ότι το PSS (της Daedo) θα χρησιμοποιηθεί και στην Guadalajara και στο Queretaro. Πληροφορίες που είχαμε τις τελευταίες ώρες λένε πως, ο Choi Ji Ho αποδέχτηκε το μέτρο (την χρήση Daedo) για το Las Vegas, λόγω του ότι τελικά θα χρησιμοποιηθούν τα PSS της LaJust στις δυο διοργανώσεις στο Μεξικό.

Από την άλλη μεριά, η επιστολή αναφέρει την ενημέρωση που έγινε από την WTF σχετικά με τα PSS της LaJust, που ενώ για τέσσερα χρόνια ήταν αναγνωρισμένα επίσημα, παρουσίασαν τεχνικά προβλήματα δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν στις επίσημες διοργανώσεις. Επ' αυτού ο Choi αναλογίζεται λέγοντας: “...με άλλα λόγια, χάσαμε τον χρόνο μας, τις προσπάθειες μας και τα κονδύλια μας, λόγω εσφαλμένων υπολογισμών (επιλογών)...” και υποθέτει πως, αν αυτά τα συστήματα λειτουργούσαν εσφαλμένα, όπως λέγεται, είναι και πολύ πιθανό, πολλοί από τους αθλητές που έχουν νικήσει (αγώνες) με το σύστημα PSS της Lajust, να μην είχαν νικήσει τελικά αν είχαν αγωνιστεί με κάποιο άλλο σύστημα.

Ανησυχώντας για τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει στα εισοδήματά της η LaJust, από την είσοδο της Daedo, στην αμερικανική αγορά, υποθέτει πως  υπάρχει κάτι περισσότερο σε όλο αυτό το πολύπλοκο θέμα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η παθητικότητα που επιδεικνύουν τα μέλη της PATU στα λεγόμενα του Ji Ho Choi. Πως δηλαδή, η χρήση των LaJust στην Αμερική έχει εγκριθεί από την Γενική Συνέλευση, κάτι όμως που δεν έχει γίνει ποτέ. Όλο αυτό “δείχνει” την κατάσταση που ισχύει, πως οι αθλητές και οι προπονητές έχουν πραγματικά αφεθεί μόνοι και στην τύχη της μοίρας του.

Exclusive, mastaekwondo.com Team
www.masTaekwondo.com
info@mastaekwondo.com

Σχόλια

BLOGGER: 1
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,691,Ελληνικό Πρωτάθλημα,144,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,91,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,7,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,23,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: Κρίση μεταξύ της WTF & PATU (Επεισόδιο 5ο)
Κρίση μεταξύ της WTF & PATU (Επεισόδιο 5ο)
http://4.bp.blogspot.com/-jXdZKr9da_s/TnmXXVzk1eI/AAAAAAAAAkI/0pCyJzfAgjQ/s200/wtf_%2526_patu_taekwondo5.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-jXdZKr9da_s/TnmXXVzk1eI/AAAAAAAAAkI/0pCyJzfAgjQ/s72-c/wtf_%2526_patu_taekwondo5.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/09/wtf-patu-5.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/09/wtf-patu-5.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content