ETU, Να είστε εκεί!

Πηγή: ETU, Be There! H ETU (Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντο) προσκαλεί το Ευρωπαϊκό ταεκβοντο και ειδικά τις εθνικές ομάδες Εφήβων/Νεανίδων...

Πηγή: ETU, Be There!

H ETU (Ευρωπαϊκή Ένωση Ταεκβοντο) προσκαλεί το Ευρωπαϊκό ταεκβοντο και ειδικά τις εθνικές ομάδες Εφήβων/Νεανίδων στην διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ε/Ν 2011, που θα γίνει στις 6 με 9 Οκτωβρίου στην Πάφο της Κύπρου. Συγκεκριμένα εκτός από την διοργάνωση, η πρόσκληση περιέχει και άλλα δυο σημαντικά γεγονότα που θα λάβουν μέρος στις 5 Οκτωβρίου στο νησί της Αφροδίτης. Αυτά είναι, η Γενική Συνέλευση της ETU και η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την ηγεσία της ένωσης του ταεκβοντο στην γηραιά ήπειρο.

Επίσης, δημοσιεύτηκε και μια ειδική επιστολή-ανακοίνωση που περιέχει πληροφορίες για την visa και την είσοδο των αθλητών, των αθλητριών και των παραγόντων που θα συνοδεύουν τις εθνικές ομάδες τους στην Κυπριακή Δημοκρατία. Διαβάστε στην επιστολή: Visa Info Cyprus (το κείμενο είναι στα αγγλικά και σε μορφή αρχείου PDF).


Δείτε και το "πακέτο" της πρόσκλησης-δήλωσης συμμετοχής (το αρχείο είναι σε μορφή PDF και το βρήκαμε στο site για τις online εγγραφές για την διοργάνωση): 
The 18th European Junior Taekwondo Championships


Το πρόγραμμα της Διοργάνωσης:

=================================================================
Η ETU ανακοίνωσε και την εφαρμογή της Παγκόσμιας Αδειοδότησης Αθλητών & Παραγόντων από την WTF, που θα τεθεί σε ισχύ από τις 1 Ιανουαρίου του 2012 και θα είναι προαπαιτούμενη για όλες τις διοργανώσεις της ETU. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής (μεταφράζουμε από τα αγγλικά):


Πηγή: ETU, WTF Athlete License Card


Παγκόσμια Αδειοδότηση Αθλητών από την WTF

Η Διαρκής Επιτροπή της ETU έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Η Κάρτα της Παγκόσμιας Άδειας Αθλητή της WTF θα είναι υποχρεωτική από την 1η Ιανουαρίου 2012, για όλες τις εκδηλώσεις ETU.

Ωστόσο, όλες οι εθνικές ομοσπονδίες μέλη της ETU θα θέσουν σε πλήρη εφαρμογή τον έλεγχο για την Κάρτα Άδειας Αθλητή της WTF στις αντίστοιχες εκδηλώσεις τους, από την 1η Σεπτεμβρίου 2012, μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου - πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει χρόνος για την προσαρμογή στο νέο σύστημα μέχρι το Σεπτέμβριο. Με αυτόν τον τρόπο τόσο οι  χώρες όσο και η WTF έχουν περισσότερο χρόνο για την εφαρμογή της κάρτας μέλους WTF.

Πληροφορίες και το έντυπο της αίτησης για τις εθνικές ομοσπονδίες μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ:


Παρακαλώ σημειώστε ότι το έντυπο εγγραφής είναι για τα μέλη των Εθνικών Ομοσπονδιών μόνο. Κάθε ΕΟ θα πρέπει να καθορίσει έναν διαχειριστή GAL WTF που χειρίζεται την καταχώρηση (βλέπε Info και Rules).

Σχόλια

BLOGGER
Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,76,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,399,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,143,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,162,Νέα,90,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,6,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ETU, Να είστε εκεί!
ETU, Να είστε εκεί!
http://1.bp.blogspot.com/-a2Wg7s2-UO4/Tmeo5B9qpGI/AAAAAAAAAiQ/y1-LFToIUhk/s1600/ETU_Junior_Champ_Pafos_2011.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-a2Wg7s2-UO4/Tmeo5B9qpGI/AAAAAAAAAiQ/y1-LFToIUhk/s72-c/ETU_Junior_Champ_Pafos_2011.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/09/etu.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/09/etu.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content