ΕΤΑΒΕ, 1ο CAMP Αθλητών 2011

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Hadi Saei και Henk Meijer μαζί στην Ελλάδα   Πηγή: masTaekwondo.com, Hadi Saei y Henk Meijer juntos en Grecia...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Hadi Saei και Henk Meijer μαζί στην Ελλάδα
 
Πηγή: masTaekwondo.com, Hadi Saei y Henk Meijer juntos en Grecia,
Grecia | M. Rojas | 01:51:00 06/09/2011

Στην μικρή πόλη Ψακούδια στη βόρεια Ελλάδα, βρέθηκαν δύο θρυλικές μορφές του παγκόσμιου ταεκβοντο για να παρέχουν την συμβολή τους σε ένα σεμινάριο μίας εβδομάδας που διοργανώθηκε από την Ένωση Ταεκβοντο Βόρειας Ελλάδας. 


Θεωρείται από πολλούς ως το ότι καλύτερο έχει δώσει το ταεκβοντο στην ιστορία του αθλήματος μας, ολυμπιονίκης δύο φορές, δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και θεωρείται ο καλύτερος αθλητής στην ιστορία της χώρας του, ο Hadi Saei Bonehkohal από το Ιράν ήρθε στην Ελλάδα για να λάβει μέρος στην εκδήλωση αυτή.
Μαζί του ήταν και ο πρώτος παγκόσμιος πρωταθλητής που κέρδισε τίτλο ως δυτικός μέσα στην Κορέα (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, 1985), ο πρώην προπονητής της ολυμπιακής ομάδας στη Γαλλία και στην Ολλανδία, και επί του παρόντος, εθνικός προπονητής της Ελλάδας: Henk Meijer.
Αυτοί οι δύο θρύλοι του taekwondo, έδωσαν ένα σεμινάριο και την κατάρτιση τους για μια εβδομάδα, σε συνολικά 90 έλληνες αθλητές και αθλήτριες, που χωρίζονταν σε ομάδες των παιδιών/κορασίδων, εφήβων/νεανίδων και ενηλίκων.
Ο Hadi, είναι ίσως ο πιο γνωστός αθλητής του ολυμπιακού ταεκβοντο όλων των εποχών, ο πρωταθλητής με τρία ολυμπιακά μετάλλια σε τρεις συνεχόμενους ολυμπιακούς αγώνες: Χάλκινο στο Σίδνεϊ το 2000, χρυσό στην Αθήνα το 2004 και το χρυσό στο Πεκίνο το 2008. Για να μην αναφέρουμε και τα 4 μετάλλια στο παγκόσμιο και τα 7 μετάλλια της Ασίας. Ήταν υπεύθυνος για την παρουσίαση στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, σχετικά με την ανάπτυξη του ταεκβοντό στους επερχόμενους αγώνες για το 2012.
Ο Henk, ένας πολύ καλός φίλος του masTaekwondo.com είναι ένας από τους πιο έμπειρους και σεβαστούς προπονητές σήμερα, με τη συμμετοχή του σε 9 παγκόσμια πρωταθλήματα και σε 2 Ολυμπιακούς Αγώνες, ανέλαβε την  εκπαίδευση για τις διαφορετικές ομάδες.
Και οι δύο Henk και  Hadi,  έδωσαν όλη τη γνώση τους πάνω στο τερέν, και κέρδισαν την προσοχή και την εκτίμηση όλων των Ελλήνων αθλητών/-τριων, οι οποίοι απόλαυσαν μια πολύ σημαντική εμπειρία στο σύνολο της εκδήλωσης.
«Ήταν μια σκληρή εβδομάδα, είμαι πολύ κουρασμένος, αλλά με το κίνητρο και την έμπνευση μου ανέπαφη, έδωσα όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και νέες ιδέες σε όλους όσους συμμετείχαν" ήταν τα λόγια του Henk Meijer, αποκλειστικά για το masTaekwondo.com.
Ο Χρήστος Μανώλης, ο διοργανωτής της εκδήλωσης και πρόεδρος της Ένωσης Ταεκβοντο Βόρειας Ελλάδας, εξέφρασε την εκτίμησή του προς τους ομιλητές για την συμβολή τους, και παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στους συντελεστές για να τιμήσει το πέρασμά τους από την Ελλάδα.
 
Matias Rojas, Exclusive masTaekwondo.com
www.masTaekwondo.com
info@mastaekwondo.com



[η αναδημοσίευση των άρθρων από το masTaekwondo με άμεση μετάφραση στα ελληνικά γίνεται κατόπιν αδείας από τον M.Rojas]

Σχόλια

BLOGGER: 6
  1. Aπό τα καλύτερα που έχουν γίνει ,αν και ήμουν απών λόγου οικογενειακών υποχρεώσεων ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα Camp αυτού του είδους και με προπονητές αυτές τις μορφές του παγκόσμιου taekwondo, είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει.
    Δεν βλέπω όμως να στήριξαν αυτή την προσπάθεια πολλοί σύλλογοι.
    Ξέρω όμως, ότι ανάλογες προετοιμασίες κάνουν πολλοί σύλλογοι την ίδια περίοδο και οι οποίοι θα μπορούσαν εάν ήθελαν να την στηρίξουν.
    Από τα Camp αυτού του είδους, κάθε αθλητής αποκομίζει πολλά οφέλη (πολλοί αθλητές, διαφορετική προπονητές, πολλές παραστάσεις), σε αντίθεση με την προετοιμασία μιας εβδομάδας, με αθλητές και προπονητές του ίδιου συλλόγου, με τους οποίους προπονείσαι όλο το χρόνο.
    Ελπίζουμε η προσπάθεια να συνεχιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Το Δ.Σ του συλλόγου Α.Σ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΛΕΟΝΤΕΣ καθώς και ο προπονητής κος Ζαρκάδας Ιωάννης θέλουμε να συγχαρούμε τον πρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕ KWON DO ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, κο. Μανώλη Χρήστο για την άψογη διοργάνωση του 1ου CAMP Αθλητών TKD.
    Από τον σύλλογό μας συμμετείχαν δύο αθλητές που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και στους δύο προπονητές ο Φουστέρης Φώτης και η Φουστέρη Χριστιάννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. nai kala tha kanete alla eginan kai eksereseis exo mathei sto seminario giafto den eixe polles sumetoxes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτα από όλα, Ανώνυμε, δεν έγινε η δεύτερη εβδομάδα-γκρουπ. Μαζεύτηκαν όλοι στο 1ο γκρουπ. Έπειτα το ποσό της συμμετοχής ήταν λίγο "αλμυρό". Και τέλος έγινε λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία. Τώρα, για εξαιρέσεις, δεν ξέρω τίποτα. Αν έχεις κάτι να μας πεις, πες το, να το μάθουμε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΜΠ, ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ,ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ,ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ,ΑΓΩΝΕΣ,ΔΙΕΘΝΟΙ ΜΙΤΤΙΝΚ ΚΤΛ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΓΥΜΝΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ. ΕΞΕΡΟΥΝΤΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Σχόλια που περιέχουν προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμηση ή εξύβριση δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Όνομα

Αθλητές,107,Αποτελέσματα Αγώνων,74,Απόψεις,65,Διεθνές Πρωτάθλημα,397,Ελλάδα,690,Ελληνικό Πρωτάθλημα,140,Επιχορηγήσεις,15,Ιατρική στήλη - Διατροφή,83,Καλαντάρι,7,Κανονισμοί και Νομοθεσία,160,Νέα,83,Νέα στον Κόσμο,261,Νext Εvents,4,Παρεμβάσεις,117,Προπονητές,22,Σεμινάρια Ταεκβοντό,78,Σωματεία,23,info,5,Olympic Games,9,Para-taekwondo,31,podcast,6,tkd itf - news,71,Video,74,
ltr
item
taekwondo greece group: ΕΤΑΒΕ, 1ο CAMP Αθλητών 2011
ΕΤΑΒΕ, 1ο CAMP Αθλητών 2011
http://2.bp.blogspot.com/-zBH62f5YQ1k/TmYOphzLczI/AAAAAAAAAhs/NTZYWDK5jnQ/s200/ETABE-1o_Camp_Athliton_2011.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-zBH62f5YQ1k/TmYOphzLczI/AAAAAAAAAhs/NTZYWDK5jnQ/s72-c/ETABE-1o_Camp_Athliton_2011.jpg
taekwondo greece group
https://www.tkdgr.eu/2011/09/1-camp-2011.html
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/
https://www.tkdgr.eu/2011/09/1-camp-2011.html
true
6606764849100239568
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Επιλογές για σένα LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content